Şimdi Ara

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
4
Favori
14.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panamera çok fazla var. Biraz da tipi kötü.
    CLS'nin içini beğenmiyorum.
    Bu üçlü arasında en çok hoşuma giden araba kesinlikle BMW 6 grancoupe. Fiyatı öbürlerine göre biraz fazla ama M paketlisi gerçekten çok hoş.
  • Yanlış anlaşılmaya mahal bırakacağı sebebiyle silmek durumunda kalınmıştıır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 3 Mart 2013; 16:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

ben cls yi tercih ederdim yanlız ufak bir farkla

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi?

yok böyle bir estetik. beni benden alan en önemli olay şu bagaj zeminindeki ahşap kaplama

bu bagaja hic bir sey koymaya kiyamaz insan.

evi satar, o bagajda uyurum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

quote:

quote:

tek bir seçim var

Şu 3 aracın yanına sokulacak bir araç değil.

Kullanım ve üretim amaçları çok farklı.

işinize gelmeyince kıvırınnn.. sağdannnn.. kullanım amacı farklıymış.. bu havada o karadamı gidiyor

Kıvırmak falan? noluyoruz? Edep.

Şu 3 aracın kullanım amacı ile Nissan'ınki tamamen farklı.

Bahsedilen bu 3 araç, lüks bir araç alıp hem konforlu olarak seyahat edebilme imkanı , hemde gereken sportifliği lüks ve prestijle harmanlayıp sunan araçlar.

Sizin GTR, gazlamaktan başka bir şey sunmuyor. Dolayısıyla amaçlar farklı.

O yüzden, belli konular üzerinde, belirli bir kültür ve bilgi birikiminiz yoksa, lütfen fikir belirtmeyiniz.

bunu yapmayı sevmiyorum ama

YA HE HE

Yapabileceğiniz tek şey 'yav he he ' demek kaldıysa, sevmesenizde, böyle yaparsınız işte.
  • Yav arkadaş, her lüks araç konusunda sorulup durulan bu kadar parayı nerden kazanıyorsunuz sorusu kadar kıskançlık ve saçmalık içeren bir soru yok .

Size ne? 25 yaşındadır, avukattır, çevresi geniştir, eşinin iyi bir işi vardır, kazanır.

Gene gençtir, babasının yürüttüğü işi devralmıştır, kazanır.

Herkes 4 sene lise, 4 sene kıytırık bir bölüm üniversite okuyup ayda 2 bin lira kazanacak diye bir şart yok.

Hele ki, çok kazanan, hırsızdır, haram yiyordur masallarına hiç gerek yok.

Kısmet, şans, cesaret, öngörü,beceri,aile,zeka,iyi yapılmış bir evlilik gibi bir çok seçenek var ortada. Kazanan kazanıyor, size, bize ne?
  • Hicbiri 1.6 sahin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

Hocam belli ki performans ve kalite arıyorsun. Spor araç olarak sorsan Porsche tek geçerim ancak Panamera bana göre "Safkan Porsche" değil ve gerçi bu tip araçlara binecek kişi önemsemez ama işletme maliyeti CLS'ye oranla daha yüksek bir araç. BMW Motor teknolojisi olarak iyi ama kasa dayanımi karoser kalitesi ve motor ömrü yine CLS'le kıyaslanmaz.

AMG paket, 6'lı DVD comand+kör nokta+şerit takip+aktif park asistanı+ Distronic+ gece görüş+ Bang Olufsen ses sistemi+Tabela tanıma sistemi+ digital-analog TV Tuner olan bir araç yaptığında ve renk olarak sedefli beyaz içi kırmızı yaptığında tadına doyamazsın.

Üstüne bide Racechip+Sprintboost yaptınmı ohhh ;)

+9999
    Ancak su mercedesin direksiyondan vitesini anlayamıyorum babam Trabzon'da dolmusculuk yapardı 75-76 yıllarında bir impala vardı bizde 3 ileriydi o bildiğin düz vites ama bu merso da otomatik olmasına rağmen direksiyondan vites nasıl kontrol ediliyor cahillime vurun
  • quote:

Yav arkadaş, her lüks araç konusunda sorulup durulan bu kadar parayı nerden kazanıyorsunuz sorusu kadar kıskançlık ve saçmalık içeren bir soru yok .

Size ne? 25 yaşındadır, avukattır, çevresi geniştir, eşinin iyi bir işi vardır, kazanır.

Herkes 4 sene lise, 4 sene kıytırık bir bölüm üniversite okuyup ayda 2 bin lira kazanacak diye bir şart yok.

Kısmet, şans, cesaret, öngörü,beceri,aile,zeka,iyi yapılmış bir evlilik gibi bir çok seçenek var ortada. Kazanan kazanıyor, size, bize ne?

katılıyorum. keşke herkes en iyi arabalara binse. Allah herkesin gönlüne göre versin diyerek çok fazla detaya girmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onucsifiryedi

Tabiki hic düsünmeden CLS diyorum. 1 yil doluyor araci alali CLS 350 BlueEFF. 7G-TRONIC 225 kW (306 PS).

Kiz arkadasim ile ayni dönem almistik 2 adet ondaki Dizel 265 ps bendeki ise Benzinli 306. 1 ay önce degistirim dedim AMG serisine atliyayim diye CLS 63 vardi kafamda fakat nasip olmadi cok ucuz bir fiyata C63 AMG aldim, bakalim hic satmaya niyetim yok CLS`i gercekten dört dörtlük bir arac diyebilirim.

Böyle bir arac alacaksam hic Dizel serisini düsünmem ve Benzinliye yönelirim, zaten basmadikca degerleri 12 13 litre fakat Kickdownu birakmadikca 20 litrenin altina düsmesi zor 306 ps lik benzinlisi icin.

ah keşke bende Almanya da ikamet etseydim ya da oradaki vergiler ile buradaki vergi oranları eşit olsaydı. sadece kendim için demiyorum ama aynı şartlar burada olsaydı etrafımız porsche,mercedes ve ferrariden geçilmezdi herhalde.
    burada 350cdi cls 160bin eurolarda keza panamerada öyle. bu paralara Almanya da herhalde rahat rahat bir 458 italia alınabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 3 Mart 2013; 15:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

İlla hız olacaksa 911 turbodur. Gtr ve 911 turbo 2012 modelleri daha yeni ciktigi zaman ozel tanitim videosunda 911 toz yutturuyordu

gtr'ın tokatlamadığı araç kalmadı; hangi porşe'nin toz yutturmasından bahsediyorsun

http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html

gtr'ın 911 gt2 rs ile nurburgring zamanları aynı.

911 gt2 rs: 620hp / 1370kg
    gtr : 550hp / 1736kg

buna da dikkat et kg başına hp yi de eşitlersek gt2 rs de tokadı yiyecek

konu için cevabım: cls.

çıktığı günden bu yana kendi clasında geçilmeyen tek araç 911 turbo seçilmiş hocam biraz yavaş gel istersen.
    http://www.youtube.com/watch?v=N32SJ8qXg8w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 3 Mart 2013; 15:07:43 >
  • quote:

quote:

quote:

İlla hız olacaksa 911 turbodur. Gtr ve 911 turbo 2012 modelleri daha yeni ciktigi zaman ozel tanitim videosunda 911 toz yutturuyordu

gtr'ın tokatlamadığı araç kalmadı; hangi porşe'nin toz yutturmasından bahsediyorsun

çıktığı günden bu yana kendi clasında geçilmeyen tek araç 911 turbo seçilmiş hocam biraz yavaş gel istersen.

911 uçmuş resmen
  • quote:

quote:

quote:

ben sana tüm dünyaca kabul edilen; arabanın rüşdünü ispat mekanı olarak kabul gören nürburgring zamanları listesini atıyorum; sen bana 2 tane rus'un drag yarışı videosunu atıyorsun.

o araçlar modlu olabilir bunu kimse bilemez.

benim verdiğim linkteki zamanlar tamamen stock araç performansıdır.

ve gördüğün gibi gtr'ın zamanı 911 gt2 rs ile aynıdır; kilogram başına güç hesabı yaparsak gtr'ın daha hızlı olduğu gün gibi aşikar.

911 turbo'nun nürburgring zamanları biraz aşağılarda kalmış; anlaşılan görememişsin ben buraya ekleyeyim:

9. Nissan GT-R    7:18.00
    35. 911 Turbo       7:38.00
    59. 911 Turbo       7:47:00
    78. 911 Turbo       7:56:00

kendi sınıfıymış
  • quote:

Yav arkadaş, her lüks araç konusunda sorulup durulan bu kadar parayı nerden kazanıyorsunuz sorusu kadar kıskançlık ve saçmalık içeren bir soru yok .

Samimiyetimi sorgulamadan, içimden zerre kadar geçirmediğim düşünceler için suizanda bulunarak hakka girmeye değer miydi sizce?

Burada kimseyi haram yemekle, çalıp çırpmakla mı suçladım? Yazdıklarım üzere bu yola çıkan bir kapı açabildiğiniz için tebrik ederim doğrusu...

Niye sorulan her soruda bir art niyet aramak, karşı tarafı karalamak...

Sorunun hitap ettiği kimseler belli. Siz de onlardan biri misiniz?

Hırçınlığınızın sebebi bu mu yoksa?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben sana tüm dünyaca kabul edilen; arabanın rüşdünü ispat mekanı olarak kabul gören nürburgring zamanları listesini atıyorum; sen bana 2 tane rus'un drag yarışı videosunu atıyorsun.

o araçlar modlu olabilir bunu kimse bilemez.

benim verdiğim linkteki zamanlar tamamen stock araç performansıdır.

ve gördüğün gibi gtr'ın zamanı 911 gt2 rs ile aynıdır; kilogram başına güç hesabı yaparsak gtr'ın daha hızlı olduğu gün gibi aşikar.

911 turbo'nun nürburgring zamanları biraz aşağılarda kalmış; anlaşılan görememişsin ben buraya ekleyeyim:

9. Nissan GT-R    7:18.00
    35. 911 Turbo       7:38.00
    59. 911 Turbo       7:47:00
    78. 911 Turbo       7:56:00

kendi sınıfıymış

hocam ben yazılan değil gördüğümü söylüyorum. Çok drag yarışı izledim iki araç arasında olan yalnız en çok geçen hep 911 turbo oluyor izledigim videolar ise stock videolar modlu draglar benimde tarzım değil. Gallardo GTR eline verirken 911 de Gallardonun eline veriyordu öyle söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Bu bütçelere çıkınca panamera ya da cls alırdım herhalde ama bu bütçelerde bmw'ye para yatırmazdım.

bwm gc panamera+cls fıyatına esit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

quote:

Samimiyetimi sorgulamadan, içimden zerre kadar geçirmediğim düşünceler için suizanda bulunarak hakka girmeye değer miydi sizce?

Burada kimseyi haram yemekle, çalıp çırpmakla mı suçladım? Yazdıklarım üzere bu yola çıkan bir kapı açabildiğiniz için tebrik ederim doğrusu...

Direk olarak şahsınıza yöneltseydim alıntı yapardım, ama konuyla o kadar ilintisiz bir şey sormakta yeterince mantıksız bence, siz böylesiniz demedim, bu soruyu soranlar genellikle çok sırıtıyorlar onu söyledim.

Şahsınıza karşı hiç bir art niyetim yok. Siz o amaçla sormamışta olabilirsiniz, ben sadece genel bir durumdan bahsettim, lütfen alınmayın.
  • quote:

hocam ben yazılan değil gördüğümü söylüyorum. Çok drag yarışı izledim iki araç arasında olan yalnız en çok geçen hep 911 turbo oluyor izledigim videolar ise stock videolar modlu draglar benimde tarzım değil. Gallardo GTR eline verirken 911 de Gallardonun eline veriyordu öyle söyleyeyim.

drag videolarıyla hangi aracın daha iyi olduğunu anlayamazsın malesef. hangisinin daha iyi olduğunu anlamak istiyorsan o iki aracı piste çıkaracaksın. bu iş için de en iyi pist nürburgring'dir.

nürburgring pisti zamanlarının neden kabul gördüğünün nedeni de burda zaten; o pist araçların limitlerini zorluyor. ara hızlanma, frenleme, yüksek süratle dönülen virajlar, ve uzun son düzlük. bir pistte olması gereken herşey fazlasıyla var. ama dragda bu yok. dragda ara hızlanması iyi bir araç o pistte çok iyi zaman yapamıyor.

madem 911 turbo daha iyi diyorsun; geçsin o zaman gtr'ı ring'de. neden geçemiyor? çünkü daha iyi değil bu kadar açık ve net.

bak şimdide gallardo dedin. listeye baktım: en hızlı gallardo 37. sırada. o da 570-4 superleggera. düz gallardo 68. sırada.

hangi aracın daha iyi olduğunu youtube'dan drag videolarıyla öğrenemezsin. aç siteyi nürburgring zamanlarına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Mart 2013; 16:44:19 >
  • panamera ne zaman kasa değiştirecek peki?

bu arada 640 gc nin fiyatı ikisinden de daha yüksek. bunun sebebini anlamak zor. o araba o fiyatları kesinlikle etmez. nisan mayıs ayında bir kampanya ile bu seviyelere çekeceklermiş gc nin fiyatını.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

quote:

Direk olarak şahsınıza yöneltseydim alıntı yapardım, ama konuyla o kadar ilintisiz bir şey sormakta yeterince mantıksız bence, siz böylesiniz demedim, bu soruyu soranlar genellikle çok sırıtıyorlar onu söyledim.

Şahsınıza karşı hiç bir art niyetim yok. Siz o amaçla sormamışta olabilirsiniz, ben sadece genel bir durumdan bahsettim, lütfen alınmayın.

Foruma tekrar şöyle bir göz gezdirdim acaba bir yanlışım var mı diye. Benim dışımda benim yazdığıma yakın bir şeyler dahi karalayan kimseciklere rastlayamadım.

Dolayısı ile yazdıklarınızı yazmış olmanıza benim yazdıklarım dışında başka bir şeyin sebep olabilmesi mümkün gözükmüyor. En azından şahsi kanaatim bu yönde.

Ancak art niyetli olmadığınızı ifade ediyorsunuz, söylediğinizde samimi olduğunuzu kabul ediyorum.

Sudan bahaneler ile kimseyi kırmak istemem. Dolayısı ile yanlış kapılara çıkacak ise ilk yazdığım mesajımı silmemde fayda olacak sanırım.

Aynı şekilde yazdıklarımdan alınmamış olmanızı temenni ediyorum.
  • Öyle bir aracı dizel alan akla tüküreyim demek istiyorum yanlış anlamazsınız

Benzinli ve dizel arasında bu araçlarda o kadar çok ağım şahım tüketim farkı yok kaldı ki 300bin TL veren adam niye benzinli konforundan vazgeçip dizel alır anlamam... O kadar paraya araba alıp 50TL mazot mu koyacaksınız? En babasından 97 oktan benzin çek

CLS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 3 Mart 2013; 17:34:34 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.