Şimdi Ara

Club 3d 9800gtx+ MI His ICEQ Turbo 4850 miiii (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes aynı hatayı yapıyor . 4850 diye bir model ortaya çıkıyor sadece bu ad altında değerlendiriliyor ... Çok yanlış . Sen git sapphire 4850 palit 4850 ile his hd 4850 iceq 4 turboyu sapphire hd 4850 toxic i aynı keseye koy .. Ne diyebilirimki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskerem -- 29 Kasım 2008; 0:00:18 >
  • Ati fanatiklerinide ciddiye alma bence iyi araştır bütçene en uygun ve en iyi kalitede olduğuna inandığın bir ürüde karar kıl.

Her markanın dezavantajları vardır Ati de Nvidia da birbirleriyel karşılaştırdığında birinin bir yerde geçtiğini,diğerinin diğer özellikte üstün olduğunu göreceksin.Ben şahsen öyle yaptım sonunda XFX 9800gtx+ aldım 4850 de alabilirdim ama amerikadan getirttiğim için bu biraz daha uygun oldu o yüzden 9800gtx+ aldım Türkiye den alsaydım belki 4850 alacaktım.

Ati taraftarları Nvidia ya pahalı ve 4850 den yavaş der
    Nvidia taraftarları 4850 ısınma sorunu var driverları sorunlu der

bu böyle gider artık bu iki kartın tartışması bitmez.Alacak arkadaşlarda burda sormalarının artık farazi olduğunu düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: -placebo-

quote:

Orjinalden alıntı: sobamsobaci

bak şimdi de 9800gtx+ çıktı ortaya. bu kartlar mhz olarak daha hızlı görünüyor. ısınma sorunu falan var mı acaba?

Tabiki 4850.Fanatikleri ciddiye alma.

• bendede 4850 ice q 4 turbo 512 mb lık var çok iyi çalışıo ama işlemci ve ramlerin katkılarıda büyüktabi ekran kartına ekran kartı 9800 gtx+ iyidir ama yan bileşenleri iyiyse güzel çalışır eski kartım ztac 9800 gtx di + deildi oyunları iyi bir şekilde oynuyordum
  • TEST BEKLİYORUZ SENDEN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.