Şimdi Ara

Club 3d 9800gtx+ MI His ICEQ Turbo 4850 miiii (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güç kaynağın kaç vatt
  • yok 4 pinlik var. ama ekran kartında 2 adet 6 pinlik mevcut. şimdi gidip ben iki tane mi alacam ikisini takacağım yoksa bir tane mi acaba biliyor musunuz hiç?
  • molex girişlere 6pinlik dönüştürücü power kabloları var sanırım onlardan alacaksın.Benim ice-q'nun içinden çıkmıştı şimdi boşta duruyor çünkü zaten güç kaynağımda 6pinlik çıkışlar vardı.Sanada dediğim şeyden lazım
  • 2 sinide takıcan anca yetiyor karta bu arada hayırlı olsun yeni kartın ben pişman olacagını sanmıyorum iyi oyunlar
  • doğru yolu bulmuşsun

2 adet 6 pinlikten alıcaksın dostum
  • yahu ne 9800gtx + ya

4850 ile anlık takılmalar falan olmaz normal ben anlamıyorum bir suru nvidia kart kullandım sistem topladım sattım atide topladık kullanıorm kullandımda sattımda hiç birinde o/c harici hata olmadı takılmalar falan yok.

farcry2 deki o takılmalar ufak tefek oyunun bellek seyinden kaynaklanıyor 512mb 4850 de tıkanma yapıyorsa 512mb 9800gtx de hayli hayli yapıcaktır o tıkanmayı.

özel sogutuculu 1gb hd4850 alın.

soruyorsunuz cevaplıyoruz 3 4 insan 9800gtx demiş kafanız çeliniyor.

aa performansı 9800gtx i tokatlar performans olarakta genelde geciyor 9800gtx i clock potansiyelide bi hayli yuksek eee daha ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekniker_xXX

arkadaşım ben palit 4850 kullanıcısıyım bu karttan önce zotac 9600gt amp kullanıyordum satıp yerine 4850 aldım fakat çokta memnun değilim kartın gücünden şüphem yok fakat sonuçta bu kartları oyun oynamak için alıyoruz veya yükseltiyoruz yani kartın gücü kadar kimlerin destekledigide önemli mesela farcry2 de fps degeri çok iyi herşey ultrahight 2xaa 1440x900 de en düşük 31 ortalama 40 fps alıyorum buraya kadar çok iyi fakat 4850 kullananlar bilir ani takılmalar yaşanıyor sanki çizik cd den filim izler gibi ve haritada ilerledikçe yeni yerlerin yüklemesi başladıgı anda 19 fps görüyorum ki tamda çatışma sırasında ve tahmin edersin tam aksiyon sırasında oyunun takılması yavaşlaması çok sinir bozucu 9600gt dede aynı grafiklerde fps daha düşüktü 24~25 gibi ama butür sorunlar yaşamıyordum daha stabildi şuan aynı sorunu yeni çıkan nfsu oyununda yaşıyorum 9600gt yi sattıgım arkadaşım benden daha iyi oynuyor ve gta4 de nvidia yandaşı oldu yani anlatmak istedigim şu mhz ve fps degeri herşey demek değil önemli olan oyunlarda az sorun yaşatan. ati çok güçlü kartlar yapıyor fakat sürücü yani destek işini beceremiyor nvidia bu konuda hem iyi hemde tutacak saglam oyunları önceden para yatırarak kendine bağlıyor benim şahsi fikrim bende 9800gtx+ la hd4850 arasında kaldım ama fiyat için 4850 aldım 9600gt de nvidianın rahatlıgını yaşadım 4850 nin bu konuları canımı sıktı eger ikinici bir şansım olrusa 9800gtx+ alırdım yinede sen bilirsin bu arada belirteyim ben hicbir firmanın fanatigi değilim hiçbiri babanım oğlu değil işini iyi yapanı seçerim para sokaktan toplanmıyo çünkü

hangi sürücü yüklü? eğer son çıkan 8.11 denemediysen denemeni öneririm, nfsuc u yeni yükledim ve aynen anlattığın gibi bende de takılmalar oldu ilk başta sonra 8.11'e geçince düzeldi. 1680*1050 4xaa ile 30-40 fps arası oynuyorum iceq4 4850 ile hiç takılmadan. bi dene derim

• quote:

Orjinalden alıntı: KızılejdeR

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

his iceq4 turbo mükemmel bir seçim olur

+1
    eğer bütcede yeterliyse his iceq4 turbo 1gb öneririm

kesinlikle his iceq4 turbo 512 yada 1024

• Hayırlı olsun Deniz. Senin PSU neydi?
  • herkese teşekkürler. bir kere de nvidia deneyeceğim. şu anda gayet güzel çalışıyor kart bi sorun yok. inşallah böyle devam eder 3850 gibi olmaz. herkese bol oyun dolu günler
  • Club 3d 9800gtx+ en iyi seçimdi tebrikler
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/8f86c7a3f1cd1218281983f4609b2283/SPARKLE-8800GTS-512-MB-DDR3-256Bit-16x

SPARKLE 8800GTS 512 MB DDR3 256Bit 16x
    138usd + kdv

ALCAGIN KART BUDURU 9800GTX+ HIZINDA OC LEYİP kullanıcaksın hiç bir fark yok 3 lü sli haric onuda kullanmazsın zaten 130-140 ytl cebinde kalır.
  • Tartışmanın gereği yok. Buyrun.

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=311

Club 3d 9800gtx+ MI His ICEQ Turbo 4850 miiii

Bir de dikkatimi çeken 4870 neden bu durumda bu kart karşısında?

*Testler donanımhaber editörü speedstep in yaptığı testlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 23 Kasım 2008; 11:20:53 >

• hayıtlı olsun iyi bir seçim yapmışsın
  • hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sobamsobaci

artık aldım:( club 3d gtx+ kullananlar falan çok tavsiye etti. benim son sorum şu olacak. kutunun içinden güç kablosu çıkmadı. kartın üstünde iki tane 6 pinlik güç girişi var. şimdi ben ne alacam. iki tane mi alıp takacam anlamadım. yoksa bir tane mi?

selam, aldığın zamandan bu yana bi problem çıkarttı mı kart? Sürücü problemi yada ses vs..?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28020869/mpage_1/key_//tm.htm#28020869

ben de dün aynı durumda kaldım ve sordum

9800 gtx+ vs Palit 4850 sonic

bana insanlar gtx+ ve gtx arasındaki farkı pek bilmiyorlarmış gibi geldi şimdi de.. bir kaç saattir bakıyorum. emin olamadım
  • Bende merak ettim doğrusu bugünlerde bende ekrankartı değiştireyim diyorum.Sonuçları yazarsan sevinirim.Hayırlı olsun bu arada...
  • merhaba. kart çok güzel hiç bir sorun yok. asıl güzel yanı şu hiç bir şekilde ısınma sorunu yok kartta. 50 yi görmedim daha. psu m da 460 watt ama inanın hiç bir sorun yaşamadım. club3d çok kaliteli soğutma firmasıyla anlaşmış zerotherm. oyunları da gayet rahat oynuyorum. fps manyağı değilim ama akıcı bir şekilde oyunları fullde oynuyorum. kart gerçekten çok kaliteli. hiçbir çakışma veya donanımsal sorun yaşamadım.sürücüleri de iyi baya. nvidia yı bi de ondan tercih ettim atinin çok kasıyor sürücüleri ama yeni sürücülerden umutlu bazı arkadaşlar hayırlısı bakalım. ben nvidiayı bi deneyin derim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.