Şimdi Ara

Club Burberry (Nalken Group Kıbrıs) Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilenler bilir Kıbrıs'ta Nalken Group adında bir firmanın Sırf Burberry ürünleri sattığı 1'i Ercan Havalimanında olmak üzere 9 mağazası ve Türkiye ve Kıbrıs'a satış yaptıklarıwww.clubburberry.com adında web siteleri var. Bu mağazaların her biri normal bir Burberry mağazasından aşağı kalır değil. Fiyatlar Burberry mağazalarına göre baya uygun tabi.
    Merak ettiğim ürünlerin orjinalliği ben çakma mal satacaklarini düşünmüyorum Havaalanına bile mağaza açmış bir firmanın.
    Bu firma hakkında bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_hayalet -- 31 Aralık 2014; 12:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan ercan havalimanında nalken group un karşısında oturmuş uçağımı bekliyorum 😃 2 yıldır önünden geçip duruyorum ama birkez bile dikkatimi çekmemişti armami ürünlerini sattğını

• quote:

Orijinalden alıntı: FurqaN91

Şuan ercan havalimanında nalken group un karşısında oturmuş uçağımı bekliyorum 😃 2 yıldır önünden geçip duruyorum ama birkez bile dikkatimi çekmemişti armami ürünlerini sattğını

Armani değil Burberry

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_hayalet

quote:

Orijinalden alıntı: FurqaN91

Şuan ercan havalimanında nalken group un karşısında oturmuş uçağımı bekliyorum 😃 2 yıldır önünden geçip duruyorum ama birkez bile dikkatimi çekmemişti armami ürünlerini sattğını

Armani değil Burberry

Orjinal olma ihtimali var ama, bu kadar indirim yapıyorsa mallarda bişey olabilir, defo vs.
  • Başka bilgisi olan yok mu Arkadaşlar?

• alan varmı bende yeni gördüm
  • hayır nalken ürünlerinin hiçbiri orjinal değildir. burberry bile bu konuda açıklama yaptı. kibrisburberry.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.