Şimdi Ara

CM 01/02 (NO MEMORY HATASI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
36.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu yükledikten sonra "start new game " dediginiz an,"there is not enough available system memory to create the game.please free up some more and try again" gibi sinir bozucu bi uyarı veriyor,lütfen
    "hard diskin de yer aç "demeyin çünkü ilgisi yok 150 gb hard disk bisürü yer var yani:)
    benim baglı 2 hard diskimide pc tak çıkar elemanı gibi görüyor,yani, pc açıldıgında sag altta sürekli
    "donanımı güvenle kaldır"ikonu var,ilk başta bunla alakalı bi hata var diye düşünmüştüm ama hard diskim SATA oldugu için "pc tak çıkar elemanı gibi görünmesi" normal dediler.fikri olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CM 01/02 "There is not enough available system memory" (CM 01/02 Yeterli Sistem Belleği Yok) Hatası

Giriş

Championship Manager 01/02 (CM 01/02) oyununu oynarken "There is not enough available system memory" (Yeterli sistem belleği yok) şeklinde bir hata mesajıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, oyunun çalışması için gereken bellek miktarının bilgisayarınızda mevcut olmadığı anlamına gelir.

Hata Nedenleri

CM 01/02 cm 01 02 memory hatası, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yetersiz RAM: Bilgisayarınızda, CM 01/02'nin düzgün çalışması için gereken minimum RAM miktarı bulunmuyor olabilir.
    • Arka Planda Çalışan Programlar: Arka planda çalışan diğer programlar, CM 01/02 için gerekli olan belleği tüketiyor olabilir.
    • Bozuk Oyun Dosyaları: Oyun dosyalarında bozulma, cm 01 02 hafıza sorunu cm 01 02 cd hatasına neden olabilir.
    • Sistem Çakışmaları: Diğer yazılımlar veya donanımlar, CM 01/02 ile çakışarak belleğe erişim sorunlarına yol açabilir.

CM 01/02 cm 01 02 memory hatasını gidermek için aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz:

• RAM Yükseltmesi: Bilgisayarınıza daha fazla RAM eklemek, cm 01 02 sistem hafızası sorunu sorununu çözebilir.
    • Arka Planda Çalışan Programları Kapatma: Oyunu oynarken arka planda çalışan gereksiz programları kapatın.
    • Oyun Dosyalarını Doğrulama: Steam veya başka bir oyun platformundaysanız, oyun dosyalarını doğrulayın.
    • Sistem Çakışmalarını Giderme: Diğer yazılımları veya donanımları devre dışı bırakarak olası çakışmaları belirleyin ve giderin.
    • Oyunu Yeniden Yükleme: Tüm diğer çözümler başarısız olursa, CM 01/02'yi yeniden yüklemeyi deneyin.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra CM 01/02 oyununu yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Hata devam ediyorsa, daha fazla yardım için oyunun teknik destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oyunun exe dosyasında sağ tuşla özelliklere basın. uyumluluk a tıklayın win 2000-me uyumlu olarak çalıştırmayı seçin.
  • ordakilerin hepsini denemiştim ama bu defa klasik "hata raporu gönder" olayı karsımıza cıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: alphacinho

ordakilerin hepsini denemiştim ama bu defa klasik "hata raporu gönder" olayı karsımıza cıkıyor.

bu arada resmi patch i unutmussunuz. 3.9.68 yüklenmeli kesinlikle. öyle bir daha deneyin.
  • Microsoft Application Compatibility Toolkit 5.0

bu programı indir biyerden sonra gerekli ayarlamaları biyerden bul yap.kesin çözümü bu.kolay gelsin.
  • 3.9.68 e yükseltince düzeldi çok sagol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cm 03/04 save yeri(vista)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.