Şimdi Ara

CM deki en büyük başarınız???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, Championship Manager serisinde yakaladığınız en büyük başarı nedir?(kupa olarak değil, uzun vadede)
    görelim bakalım futbol dahilerini[krl]

• Lazio'ya italya ligi ile sampiyonlar ligini kazandırmıstım deli kadro olmustu ya forvette muzzi ile claduio lopez 3 sezon ustuste ligin fovetleri secilmisti!
  • Ben cm03/04 ü üç gün oynayıp sıkılmıştım.İlk iki gün oyunu çözmekle uğraşmıştım 3. gün Beşiktaşla tüm kupaları alıp üstüne birde şampiyonlar liginde final oynayıp(hernekadar 3-2 Ac Milana yenilsemde) sıkılmıştım çok çabuk gelen başarı tatmin etmiyor sanırım :) Acayip taktikler bulmuştum hiç yenilmiyordu takım sıkılmıştım.
  • corto sen hile yaptın herhalde nasıl yani bir gunde bjk ile sampiyonlar ligi finali[?]
  • Dostlar benim tam bir manyaklık olarak geçti. Önce 3.5 sene Bursaspor 1.5 yıl Beşiktaş 2 yıl Galatasaray 1 yıl Fenerbahçe yönettim ve bursa 1 kere GS DE 2 KERE BJK DA 1KERE GB 1 KERE şampiyon oldum ha diyeceksiniz avrupa nerde. Avrupa hiç mücadele edemedim çünkü her sene başka takıma geçince avrupada sürekli başarım olmadı. FB YE 11 TANE GS YE 10 TANE TS YE DE 9 TANE GOL 0 yendim.
  • Ben CM03/04'ün türkçe yaması çıkmadığı için oynamadım.TCM oynuyorum onda valla başarılarım saymakla bitmez :)
  • futbol oyunlarını çok severim, en favori oyunumdur ama menejerlik oyunlarını hiç sevemedim, şahsen oyunun içinde aktif rol almalıyım, aksi halde keyif alamıyorum napiym [dntw]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaziantepsporu 6 yıl üst üste ilk yılda dahil şampiyon yaptım ilk 2 sezon uefa kupasını aldım 3.sezon şampiyonlar ligi yarı final real madride elendim 4,5,6. sezon şampiyonlar ligi şampiyonu gaziantepspor hile yok cm4 2003/2004 ile 6. sezonda finalde real medride 1-0 0-1 koyarak aldım kupayı
  • Menejerlik gibi oyun mu var ya ??? Valla ne zaman sıkılırsam açıp menejerlik oynarım...
  • galatasarayla 4 sene üst üste şampiyon oldum (avrupanın kralı oldum :) 4 ündede şampiyonlar liginde yarı final yada final oynadım
    sadece faruk atalayı satıp 3 tane 30-33 yaş arası süper yıldızlar aldım (r.carlos falan)
    romario yu ve sergeni 38-39 yaşına kadar oynattım ve her seferinde daha ii oynadılar
    5. yıl bütün kadro değişti hepsi şu an real madrid, milan, juventus ta oynayan yıldızlarla doldu
    tabi yaşları 30-35 ama olsun :D
    ama işte bigün geldi çattı çernobil yüzünden bütün save gamelerim gitti [:(!]

o gün bugündür cm oynamam [:I]
  • tabii benim bil. o zamanlar amd500 old. için ben bütün bunları 1 yılda falan yapmıştım
  • Maşallah herkes başarılı :).

Gelin de burada başarılı olun.

Gerçek ve insan rakiplere karşı!

www.hattrick.org
  • Real Madridle 7 sezon hem lig hem de şam. ligi kupasını aldım.
    Şimdi de Juve ile oynuyorum
    ve finans 750,000,000$ da :)))) en zengin benim
  • ya arkadas yazanların yarısı hile ile gerceklesecek gerceklik payı olmayan oyunlar nedir ya?
  • abi önemli olan real madridle milanla bu işi yapmak değil.ben Beşiktaşı aldım 2012 yılına kadar geldim.6-7 defa şampiyonlar ligini aldım süper kadro kurdum ucuza alıp pahalıya sattım bayağı bişey yaptım yani
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Besiktasli</i>
    <br />Ben CM03/04'ün türkçe yaması çıkmadığı için oynamadım.TCM oynuyorum onda valla başarılarım saymakla bitmez :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

www.programarsivi.com da %80 Türkçeleştirilmiş yaması var. Yalnız üyelik istiyor, 2 dakika ayır üye ol sonra indir istediğini...
  • Arkadaşlar, bu anlattığınız başarılarda hile yok di mi? yani kaydetmeden oyundan çıkıp kazanana kadar tekrar oynatmak gibi:))))
  • kaybetmeden oyundan çıkıp kazanana kadar tekrar oynamak gibi bir huyum yok walla benim o zaman ne zevki kalırki oyunun(ama ilk oynadığımda 1-2 kerede yapmadım değil).ama yine oyuna ilk başlarken bir kaç oyuncuyu fenere yüksek fiyatlara kakalamıştım buda hile sayılabilir [evlol]
  • menejerlik oyununda futbolculara nerede oynıyacagını gösterip maçı kazanmalarını bekliyorsunuz dimi..
    bunun nesi eğlenceli anlamıyorum.. yoksa bu işin bir tüyosu mu var bilmediğimiz [dntw]
  • AH! AH!!
    Bosuna mı demisler CM is not game,it is lifestyle!
    (dogru yazdım dimi?)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.