<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by antique28</i> <br />menejerlik oyununda futbolculara nerede oynıyacagını gösterip maçı kazanmalarını bekliyorsunuz dimi.. bunun nesi eğlenceli anlamıyorum.. yoksa bu işin bir tüyosu mu var bilmediğimiz [dntw] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
valla bizim birader oturup saatlerce onu oynadığında çok kızardım ona. sonra bi de ben deneyeyim dedim, tam bir bağımlılık yaratıyormuş. Denersen anlarsın, tabii futbolu seven biri olman lazım...
bu arada ben de başarımı anlatayım:
İlk olarak Real Madrid le başladım. 3 yıl üst üste şampiyon yaptım, 3. senede de Ş.L. kupasını aldırdım(yalnız biraz hile yaptık) sonraki sezonun ortalarında, oyunculara çok ceza verdiğim için kovuldum, ama hemen atletico Madrid den teklif geldi, ben de büyük takım diye kabul ettim sonra bir baktım adamlar 19. sırada kümede kalma savaşı veriyormuş. Biz de sıvadık kolları, bütün futbol cevherimizi aktardık:)) o sezonun ortasından sonuna kadar büyük çıkış yakalattım takıma ve İntertoto ya katıldı. İntertoto da da finalde penaltılarla kaybettim ve UEFA ya kalamadım. Sonraki sezon ise 7-8 milyon harcayıp Real Madrid e kılpayı şampiyonluğu kaptırdım ve Ş.L. de çeyrek final oynattım. Sonraki sezon da ya 2. ya da 3. olup tekrar Ş.L. ne geldim ve sıfır para harcayarak sezona girdim. 2009-10 sezonundaydım ve asık olayı bu sezon yaptım. Ş.L. kupasını aldırdım takıma. Adamların vizyonu genişledi birden:))) Ama ligi boşladığımızdan 7. bitirdik. Harbi destan yazdık be ya:))
Olurmu yav ne hilesi hile ile şampiyonluğun tadımı olur.Tüm taktik ve traininglerim kayıtlı duruyor istersen özelden veriyim sende bu zevki tad :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Besiktasli</i> <br />Ben CM03/04'ün türkçe yaması çıkmadığı için oynamadım.TCM oynuyorum onda valla başarılarım saymakla bitmez :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[url][/url]www.turksportal.net
burda var türkçesi biraz kurcala
ilk sezonumda cl dahil 3 kupa aldım bjk la sonra sıkıldım sildim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaNT_SToP</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Besiktasli</i> <br />Ben CM03/04'ün türkçe yaması çıkmadığı için oynamadım.TCM oynuyorum onda valla başarılarım saymakla bitmez :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[url][/url]www.turksportal.net
burda var türkçesi biraz kurcala <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
valla ben indiremedim ordan. download ikonu falan her şeyi çıktı ama üstüne tıklanmıyor!!!
ben 94 versiyonunu aldığımdan beri hala oynuyorum. fanatik derecede Nostalji....
ben cm4 fenerbahçe ile kupa katili olmustum (8 yılda 7 lig, 3 türkiye k. 1 uefa k. 5 şamiyonlar ligi, 5 kıtalar arası, 3 süper kupa daha ne olsun)ama kupaları saymayacaksak: şimdi cm 03/04 de 4 yılda fenerbahçenin başında kayriyer süpere yükseldi milli takıma hocalık teklifi geldi kabul ettim.
üstüste 8 şampiyonlar ligi 7 süper kupa ve 15 lig şampiyonluğu
evet beyler atıp tutmakla olmuy işte ispat [^]
ben bi ara eski dev takımlrı tekrar sahlandırmaya koyuldum. cm 01-02de. napoli mesala. 2012ye kadar oynadım ama italya ligini birkez aldım sadece. ama diger basarılar full. ne ararsanız. o ara brezilya ve arjantinli genclere takmıstım onları topladım her sezon. hagiyi yardımcı ant aldım tabi popescuda. oyle. tsigalko tabiki forvette.. benim adamım sasmaz.. costanzo kale.. yani cm de rakip tanınmaz.. simdi ANKARAGÜCÜ cosuyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme