Şimdi Ara

Cm:Dirt Ve Çıldırış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cakalpup

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: tub1s

yok yani ram kullanımına baktığımda 730 larda ...

İyi de oyun rame göre bellek kullanır.
    1GB bellek varken bunun %70 i 2 GB varken yine %70 i yani 1.40GB.

Net bir şekilde ramin ve işlemcin sıkıntı yaratmış.Tabii CMR DIRT de de 7900GS ile mucize bekleme.

bilmeyen sallamasın bari yanlış bilgilendirme yapmayalım.ne demek rame göre kullanır bi oyunun kullandığı bellek miktarı sabittir ancak bu bellek miktarını ayarlama sırasındaki değişken prog. vs şeyler sıkıntı yaratır.
    o zmn 8gb bellek olsa bizde dirt 6 gb rammi kullanacak.

Ali dost sallamıyorum ben bir defa.

Sprinter cell double agent 2 GB ramli sistemimde 1.31 GB ram kullanıyor 1 GB lı sistemde de mi 1.31 kullanacak?

Onda da 700MB civarı kullanıyor.

Ne diye sallayayım dost sen de kırıyorsun beni ama onca hukukumuz var tanıyamadın mı bizi...

yukardaki yazdığım yazıyla malesef arkadaşımı kırmış olduğumu sonradan farkettim.malum herkesin derdi oluyor zaman zaman.daha önceden alışverişimiz olduğu halde msjı sanki onu tanımaz gibi atmışım farkettimki en azından tanıdığın birine yakışık olmayan bi tarzda msj olmuş.

reason kusura bakma amacım ne seni üzmek ne de başka bişeydi.ama oluyor bazen kusura bakma...

Ayıp sana

• amd 64 3000 venice nin yetmeyecegi konusuna bende katılıyorum.
    artık yavas yavas degiştirmek gerekiyor tek çekirdekli işlemcileri
    ben 3200 den opty 165 e geçtım bi ferahladı oyunlar

half life grafikleri nekadar guzel ve nekadarda kasmayan bir oyun.
    doom3 de öyle mesela
    quake4 öyle prey ole gerci son 3 yazdıgım aynı motorla yapıldılar ama ossn
    fear da grafikler 10 nuamra öle can çekiştirmiyor pc leri

böyle grafikleri öle ahım sahım olmadan milleti soymak içn donanım illa degiştirtmek içn yada adam gbi hazırlanmamıs oyunlara tav oluorm
  • E2220 2.4 ghz, SAPPHİRE HD2600XT GDR4, 2X512MB DDR2 800MHZ RAM li sistemimde donanım ayarları default haldeyken dirt oynarken fps 25 ile 30 arası degişiyor ayarlar ise. multisample 4xx tüm ayarlar 1280x1024 de medium.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 19 Ağustos 2007; 22:28:27 >
  • bu dandik oyun için keyfinizi kaçırmayın
    ne grafik var nede zevk
    6600gt ile 480p low detaylarda oynuyorum 15-20 fps ile
    cmr 05 ise 1280*1024 full oğlu full oynuyorum 80 fps ile onun grafikleri daha iyi
    10 kat daha iyi grafik ve akıcı

peki madem ben eski kartımla eski oyundaki grafiklerle bile neden oynayamıyorum
    bu oyunu o grafiklerle yapsalarmış çok daha grafikleri olurmuş gibime geliyor (full oğlu full gibi)
  • yukardaki gordugum ss te 41 di fps sistem de 4 cekirdek islemci 2900 xt falan vallaha bu kartla oynanacaksa bu oyun zaten dunyadaki bilgisayar kullananların %1 yada 2 sine yapılmıs e pynasınalr o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: Psiacron

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Fx 5200'le "yüksek kalite" mi? Dx9 bile açılmıyordu o kartla o oyunda.

Sana özel bi resim atardım HL2'denmedium-high p4 1.8 768ddr fx5200 sistemle single da oynanışa etki edecek takılma dahi olmadan oyunu bitirdim fakat multide zorluyor özellikle Css oynarken o yüzden oyunu bile bırakmıştım.

ama single da görüntüler gayet güzeldi.

Selamlar,

FX serîsi o oyunu dx 8.1'de açıyor, normâl şartlarda.

Yüksek ayrıntı elbet söz konusu olabilir; dx 8.1 teknolojisiyle.

Neyse, siz de bilirsiniz bunları ya. Gereksiz yere yazmayayım.

FX 5200, dx9'da açsaydı dahî 1024x768, yumuşatma - filtreleme kapalıyken tam ayrıntıda yeterli hızda oynatamazdı. Tabii, dx9'da olması gereken başarımı verdiğini düşünerek konuşuyorum.

Yoksa, o hâliyle Fx 5950 Ultra bile zorlama dx9'da HL2 üzerinde çok berbat sonuçlar veriyordu.

Bu arada, dx 8.1 hâliyle su efekti haricinde nerelerde kayıp oluyor? Sanırım, parlayan ışıklarda biraz kötüleşme oluyordur. Bu da, Nova Prospekt gibi bölümleri olumsuz etkiliyordur.

Bu konuda gözleminiz var mı?

Valla arkadaşım hiç bir kayıp olmadı -yada parlayan,yansıyan ışık yoktu- ve görüntülerde gayet güzeldi.

Onun dışında Dx 8.1 demişsin doğrudur kimseyi yanıltmak istemem fakat ayarlarda Dx 9 gördüm diye hatırlıyorum.Oynarken birtek bazı patlamalarda zaman zaman frame atlıyordu ama hiç zorlanmadan oynadım oyunu. Grafikler de, bu Pc de gördüğüm en iyi grafiklerdi

• quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koc

merak ettimde 8800gts ultrada kaç fps alıyo

• Bence dirt tam baş belası bi oyun cmr 4 te bile görüntü özellikleri daha düzdündü bide sistemi ne kadar yorduğunu düşünürsek oynancak oyun değil bence 1950 gt ile 25 fps falan alıyorum ama daha öncekilere göre bu cmr yi tutmadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Dirt ile hiç cebelleşmene gerek yok..

Q6600 işlemci ve 1950 pro ile 25 fps anca alınıyor 1024*768 herşey fullken..

Bu gereksiz oyun için ne sinirini boz ne de sistemini yok yere kas..

Son derece haklısın ben de E6750 + 2 GB kingston DDR 2 800 MSI 8600GT o.c. edition ile 1440x900(Lcd de oynadıgım için görüntü kalitesi düşüyor daha düşün bir çözünürlük seçersem...) de oyun full değilken bile sistem kasım kasım kasılıyor. Tek yarışlarda da dediğiniz gibi çok iyi ama bi anlamı yok tabi. Ben de ps3 e yumulucam artık çıkınca Arkadaşın da dediği gibi bu tip bi oyun yüzünden dert tasa yapmaya gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: pastperfect

arkadaşlar 8800 gts 320 mb lık ekran kartlarındaki fps sorunu 640 mb lıklarda geçerlimi bu ben 640 mb lık olan 8800 gts kartını alsam oc yapsam ii olurmu?? bi yardım lütfen

hocam ne gerek var oc'ye kart zaten hayavn gibi.
    mecbur kalmadıkça oc işlerine girmeyin,kartınız ne zamanaksarsa o zaman yapın.ben oc yapacam diye bi tane gf2 yakmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Dirt ile hiç cebelleşmene gerek yok..

Q6600 işlemci ve 1950 pro ile 25 fps anca alınıyor 1024*768 herşey fullken..

Bu gereksiz oyun için ne sinirini boz ne de sistemini yok yere kas..

Kesinlikle katılıyorum. Oyun oynanmak için değil de insanı çıldırtıp yeni ekran kartı, işlemci, ram vs. aldırtmak için üretilmiş sanki. İşlemci, ekran kartı firmalarının bi parmağı olabilir bu işte. şüphe.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğra_ -- 27 Ağustos 2007; 17:23:31 >
  • cmr nadide çok çekirdek destekli oyunlardan oyunun iç dosyalarını ve ayar dosyalarını incelerseniz 8 çekirdeğe kadar yol vermişler oyuna, hatta ayarlarından ultra gölgeyi artırabiliyorsunuz veya görüntülenebilir alanı coşturup karşıki dağlardaki ot böceğe varasıya çizdirebiliyorsunuz... benim makinede hiç kasılmıyor ki heralde grafikleri gördüğüm en sağlam grafiklerden... tamam sistemleri kasıyor falan olabilir ama yiğidi öldürüp hakkını verin taş gibi oyun, oyun sonrası replay ı izlerken sanki gerçekmişçesine hisler uyandırıyor oha dedirttiriyor...
  • http://games.softpedia.com/get/Tools/Colin-McRae-DIRT-.shtml adresindeki HDR Tweaker adlı dosyayı bir deneyin derim. Oyundaki HDR efektini (daha doğrusu yandan yemişini, aslında Post Process Efektini) kapatıyor ve biraz olsun performans artışı yaratıyor. Yine de haddinden fazla işlemciye yüklenen bir oyun. Sırf bu oyun yüzünden OC olayına girdim ve öğrendim. İmzamdaki sistemi 2.8'de kullandım yine de çok arabalı oyunlarda az bir performans artışı yaşadım. Optimizasyonu sıfır.
  • Dur bakalım. Ben TTnet aboneliğimi iptal ettirip smile dan sınırsıza geçtim. Bu akşam ilk indireceğim bu oyun olsun.

Bakalım benim 8800GTS ne halt yiyecek. 2.7GHz lik E2160 ile.
  • CM Dirt gereksiz ve saçma bir oyun öyle mi?

Güldürmeyin insanı, crysis çıkınca onun için de gereksiz dersiniz artık.
  • dirt asla gereksiz değil,ama pişmemiş ve konsoldan port bir oyun,her port oyun gibi kasabilir kasması doğaldır..
  • Dirt güzel oyun grafikler harika fakat optimizasyon kötü
  • 1280*1027 Herşey Full 4X AA açık

İmzamdaki sistemle, 1024*768 yaparsam yine her şey fullu 4xAA açık 40-45 FPS arasında geziyor.

• valla dosyum bende 1024*768 de her şey full aynı fps yi alıyor.yanlız işlemci ile ilgili arkadaşlar çok yorum yapmışlar benim aklım şaştı bu oyuna 3,2 varken de yukarıdaki resimdeki gibi idi.e2160aldım default hızlarda gene aynı fps işlemciyi 2,66 ya çıkardım gene aynı fps. bu neyin nesidir yahu? ayrıca gereksiz bir oyun diyenlere katılmıyorum bence çok güzel bir oyun
  • Oyun süper optimasyon beter. Yanlış tarihte çıkarmışlar bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.