Şimdi Ara

CM Stacker Starwars mod**önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar kendi çapımda naçizane bi değişiklik yapayım istedim kasaya.üst ve sağ yan kapak üzerine büyük resimler yaparsam fena olmaz diğer kapağı da keserim üzerine siyah plexi kaplarım boydan boya yada kapagı siyaha boyar normal plexi takarım o da olmadı boydan boya bi sticker yapıştırırım die düşünerek başladım ise.önce kapağa bi pencere actım ama onun henüz fotoları yok o yüzden onları daha sonra ekleyeceğim
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ilk resimlerde kasanın ilk hali bildigimiz aliminyum stacker

sonra üst kapağa biraz boya yapiim dedim

ilk olarak yan kapak

sonra üst

ve son halleri

şimdilik resimler bu kadar kusura bakmayın foto makinam yoktu telefonla cektim

diger kapak bitince onun da resimlerini ekleyeceğim daha sonra da kardeşime yurt dışında verdiğim su soğutma parçalarını da sisteme dahil edip başka fotolar da ilave edicem

yorum eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya Sannin -- 18 Şubat 2008; 21:13:35 >

• oda biraz dağınık idare edin artık bi iran kedim var evlere şenlik duman ediyo odayı
  • Zalman mfc de bomba gibi durmuş güzel olmuş tebrikler
  • zalman tanıdık geldi dimi
    bu arada saol
  • Starwars tek kelimeyle duygulandım...
  • bikac fikrim daha var kapakta soguk katot boyutunda delik acıp alta ve üste birer adet light saber görünümü vermeyi düşünüyorum biraz uğraştıracak ama değecek gibi sanırım

bunları sticker haline getirip kapaga yapıstırıcam hemen önlerine de ışıkları monte edicem yani devamını bekleyin modun derim
  • hatırlıorumda 99 senesiydi yok yok 98 neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasa mod yorumlarınız
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel olmuş, eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsaray15

Çok güzel olmuş, eline sağlık.

teşekkür ederim yurt dışından su sogutma parcalarım gelicek yakında inşallah yan kapagı da cnc ile kestirdim az kaldı sadece plexiye de sekil veriyorum su an harfl fln kesimi yapılacak ve eger getirtebilirsem uv plexy getirtmeye calısıyorum kardeşime insallah güzel biseyler cıkacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya Sannin -- 18 Şubat 2008; 21:15:52 >
  • güzel çalışma devamını bekliyorum iyi çalışmalar sormadan edemeyecegim zalman fan kontroller dan nerede bulabilirim çok hoşmuş gerçekten
  • ben forumdan bi arkadasımdan aldım ama sunu açıkça söyliyeyim sadece karsıdan baktıgın zaman ne yazdığı okunabiliyor yandan yada üstten sadece ışıkları görülüyor ama yazılar okunmayacak kadar birbirine karışıyor diyebilirim...ben en kısa zamanda aerocool gate watch fln alabilirim bunu ya diger bilgisayarıma takarım yada satmaya calısırım sanırım...

cnc işi bugün bitmiş olması gerekiyodu normalde ama dün kar yüzünden uğraşamamışlar kısmetse hafta içi halledebileceğiz para vermediğim için çokta sıkıştırmak istemiyorum abileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya Sannin -- 19 Şubat 2008; 16:32:08 >
  • Hımm Star wars hayranı olarak iyi bir çalışma olabilir diyorum :D

Kasanın üst kısmındaki çıkıntıyı gördüğüm anda "Imperial Star Destroyer" sınıfı geminin üst tarafına benzetile bilirliği geldi aklıma. Herhengi bir maket yada çıkartma oraya daha uygun olabilirdi gibime geliyor ..

Diğer bi şey de "Light Saber"lar.. anakin ve Obivan in elindeli ışın kılıçları sticket olarak bırakmaktansa oraya neon ışık takmak çok hoş durabilir.!

Yan kapağada Mesala plexi üzerine çizilmiş bir İmaratorluk, Asi birlikler yada Darth Vader Kafası olabilir buda kırmızı yada farklı ışıklarla aydınlatıldığında çok güzel durur...

...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaananabak

Hımm Star wars hayranı olarak iyi bir çalışma olabilir diyorum :D

Kasanın üst kısmındaki çıkıntıyı gördüğüm anda "Imperial Star Destroyer" sınıfı geminin üst tarafına benzetile bilirliği geldi aklıma. Herhengi bir maket yada çıkartma oraya daha uygun olabilirdi gibime geliyor ..

Diğer bi şey de "Light Saber"lar.. anakin ve Obivan in elindeli ışın kılıçları sticket olarak bırakmaktansa oraya neon ışık takmak çok hoş durabilir.!

Yan kapağada Mesala plexi üzerine çizilmiş bir İmaratorluk, Asi birlikler yada Darth Vader Kafası olabilir buda kırmızı yada farklı ışıklarla aydınlatıldığında çok güzel durur...
    />

...

tavsiyeleriniz için çok saolun hocam star destroyer maketi bulabilirsem uygun ölçülerde gercekten güzel olur ama kapak için söylemiş olduğunuz neon fikri aklıma gelmişti benim ama 2 nedenden ötürü yapamayacağıma kanaat getirdim birincisi neonlar yaklaşık 30-35 cm fln oluyor ama resimdekiler 23cm ve 29 cm yani neonlar cok uzun olur sığmaz eger dersenizki bi kısmı kasanın icinde görünmesin o zaman da ikinci yapamama sebebim olan üst üste binince ortaya cıkacak olan kalınlık ve görüntü bozuklugu ortaya çıkar 2 neon malesef sıgmıyor cnk yaklasık 3mm mesafe var kapak ile anakart arası icin

o yüzden ben neon olayını diger kapakta kullanmayı düşünüyorum yukardaki mesajlarımda da bahsettigim gibi diger kapakta biri altta digeri üstte olmak üzere 2 ışın kılıcı yapabilirsem yapacagım..

sizin star destroyer koymamı düşündüğünüz yere ben bir de acaba darth vader maskesi koysam nasıl olur die düşünüyodum ilk zamanlardan beri belki öyle birsey de deneyebilirim ama ilk olarak su yan kapağım gelsin ve birazda bütcemi dogrultayım bu ay bayaa fazla harcadım da

• Fikrim geldi :P
    Neon işini piyasadaki tabeleacılar yardımı ile çözebilirsin... Neon Tabela yapan reklamcı/tabalacılar istenilen şekilde bunu uygulayabiliyorlar..Bu alternatifide düşün derim :)

• mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.