Şimdi Ara

CM STORM ENFORCER 650W Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güle güle kullan kardeşim , Bir şey sormak istiyorum

20 cmlik fanın gürültü seviyesi ve soğutması nasıl .......ön fan çalışırken hdd ler kaç derece sıcaklıklıkta gözüküyor bi yazabilirmisin ?
  • Kasanin ses yalıtımı nasıl odam küçük rahatsız edici olmasını istemiyorum bu konuda bilgi verirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuarDianN

Kasanin ses yalıtımı nasıl odam küçük rahatsız edici olmasını istemiyorum bu konuda bilgi verirmisin

aynen bende sıfır ses istiyorum , 12 cmlik fanı değiştirebilirm ama 20 cmlik fan bulamam . O yüzden kasayla gelen 20 cmlik fanın çok sessiz olması lazım ve yeterli soğutmayı da yapabilmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 2 Aralık 2011; 18:22:50 >
  • yapmayın 912 plusun duruşu yeter zevk meselesi
  • 20 cm lik fanlar sesli çalışıyor diyenler var, Bu doğrumu birisi cevap versin . Bide bişey daha

12 cmlik fan kaç W

20 cmlik fan kaç W ........ ile çalışıyor
  • 20cm'lik megaflow sesli çalışıyor diyebilmek için adamın yarasa olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

20cm'lik megaflow sesli çalışıyor diyebilmek için adamın yarasa olması gerekir

eminmisin , bak boşuna para vermeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 3 Aralık 2011; 4:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcry535

yapmayın 912 plusun duruşu yeter zevk meselesi

evet doğru, zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • dün bende spariş ettim teknobiyotikten :) pazartesi elime ulasır :)
  • Bu kasa güzel aslında ama keşke kapaklı yapmasalardı , tek beğenmediğim noktası o
  • quote:

Orijinalden alıntı: UD97

Hayırlı olsun.
    Ben 912 aldım ve babamdan "Tır gibi." yorumunu aldım. Bu kasayı alsaydım...

Ben de ilk aldığım da, bütün tanıdıklarım 'o ne lan, hayvan gibi, ne yapacaksın böyle kasayı' demişti, ama şimdi yeni kasa almak istiyorum, modası geçiyor kısa zamanda.
  • Arkadaşlar bu kasada reset düğmesi var mı? Bu arada bu şekilde kapaklı kasa önerisi olan var mı yani kapaklıdan kastım dvd'yi kapatacak, cm cosmos gibi mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1979

Arkadaşlar bu kasada reset düğmesi var mı? Bu arada bu şekilde kapaklı kasa önerisi olan var mı yani kapaklıdan kastım dvd'yi kapatacak, cm cosmos gibi mesela

Yukarı!
  • Hd 7850'yi hdd kafesini sokmeden takabilir miyim, sığar mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutionarych

Hd 7850'yi hdd kafesini sokmeden takabilir miyim, sığar mı yani?

7850 ufacık kart rahatlıkla sığar
  • 1 ay kasa araştırdım ve sonunda bu kasaya odaklandım. fiyat performans olarak bu kasaya karar verdim. fikir sahibi olmamda yardımcı olan leon-x çok teşekkürler. baya başını ağrıttım
  • Kasayı inceledikten ve resimleri gördükten sonra Corsair 600T ve Akasa Venom Toxice fazla para veripte,full tower bir kasayı evimde beslemekten vazgeçtim gibi :) Kasayı inceleyen arkadaşa ve genel olarak bir soru sormak istiyorum.CM Storm Enforcer'ın tüm modellerinde reset düğmesi var dimi ? Bildiğim kadarıyla kapağın arkasına gizlenmiş durumda.Yinede sormadan edemedim tabi ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obaba -- 22 Temmuz 2012; 0:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obaba

Kasayı inceledikten ve resimleri gördükten sonra Corsair 600T ve Akasa Venom Toxice fazla para veripte,full tower bir kasayı evimde beslemekten vazgeçtim gibi :) Kasayı inceleyen arkadaşa ve genel olarak bir soru sormak istiyorum.CM Storm Enforcer'ın tüm modellerinde reset düğmesi var dimi ? Bildiğim kadarıyla kapağın arkasına gizlenmiş durumda.Yinede sormadan edemedim tabi ki :)

600t'yi bulursanız bana da haber verin zira isteseniz de bulamazsınız artık 2.el bilemem tabi. Özellikle white edition arıyordum bir inventusta vardı oda bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 22 Temmuz 2012; 2:59:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Kasayı inceledikten ve resimleri gördükten sonra Corsair 600T ve Akasa Venom Toxice fazla para veripte,full tower bir kasayı evimde beslemekten vazgeçtim gibi :) Kasayı inceleyen arkadaşa ve genel olarak bir soru sormak istiyorum.CM Storm Enforcer'ın tüm modellerinde reset düğmesi var dimi ? Bildiğim kadarıyla kapağın arkasına gizlenmiş durumda.Yinede sormadan edemedim tabi ki :)

600t'yi bulursanız bana da haber verin zira isteseniz de bulamazsınız artık 2.el bilemem tabi. Özellikle white edition arıyordum bir inventusta vardı oda bitti.

Siyah modelini buldumda,fakat banada white modeli lazımdı.Her yere baktım,ancak bulamadım.Forumda 1 haftaya kadar Türkiyeye çoğu modeli giriş yapcak dediler.Artık ne kadar doğrudur bilemiyorum.Zira hala gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-graphite-serisi-cc600twm-wht-power-yok-usb-ses-firewire-beyaz-kasa.aspx
    http://www.sanalmarketim.com/urun/f8a4ea81553d191472f379ccf1f4e329/CORSAIR-Special-Edition-White-Graphite-Series-600T-Mid-Tower-Psu#39;suz-Beyaz-Kasa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.