Şimdi Ara

CM STORM ENFORCER 650W Kullanıcı İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: Obaba

Kasayı inceledikten ve resimleri gördükten sonra Corsair 600T ve Akasa Venom Toxice fazla para veripte,full tower bir kasayı evimde beslemekten vazgeçtim gibi :) Kasayı inceleyen arkadaşa ve genel olarak bir soru sormak istiyorum.CM Storm Enforcer'ın tüm modellerinde reset düğmesi var dimi ? Bildiğim kadarıyla kapağın arkasına gizlenmiş durumda.Yinede sormadan edemedim tabi ki :)

600t'yi bulursanız bana da haber verin zira isteseniz de bulamazsınız artık 2.el bilemem tabi. Özellikle white edition arıyordum bir inventusta vardı oda bitti.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-graphite-serisi-cc600twm-wht-power-yok-usb-ses-firewire-beyaz-kasa.aspx
    http://www.sanalmarketim.com/urun/f8a4ea81553d191472f379ccf1f4e329/CORSAIR-Special-Edition-White-Graphite-Series-600T-Mid-Tower-Psu#39;suz-Beyaz-Kasa

vay arkadaş birkaç gün öncesine kadar hiç yoktu. digitaltrend getirmiş sonunda. bu kasa gelmeyince HAF-X'te karar kılmıştım hatta gözüme güzel bile gelmişti. Şimdi tekrar gelince 600t ikilemde kaldım. Haf-x daha iyi soğutur buna göre ve daha geniş iç hacmi var , 600t'nin de tipi çok iyi. Kararsız kaldım.Almışken Full Tower alayım diyorum. 600t hep aklımı çeliyor

• Hocam bu kasada reset tuşu var mı? İnceleme için saol buarada
  • neden taktiniz bu kadar reset tusuna konuyu okudum fakat cogu yorum reset tusu uzerine.
    ben 1 senedir nerede ise reset tusumu kullanmiyorum anakartimdaki pin girislerine bagli bile degil tus cok onemli bisey olurda sistemde sorun olursa power tusuna basili tutup kapatip acin arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

neden taktiniz bu kadar reset tusuna konuyu okudum fakat cogu yorum reset tusu uzerine.
    ben 1 senedir nerede ise reset tusumu kullanmiyorum anakartimdaki pin girislerine bagli bile degil tus cok onemli bisey olurda sistemde sorun olursa power tusuna basili tutup kapatip acin arkadaslar.

teşekkürler hocam varmı yokmu merakı işte kapağın altındaymış sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar önerirmi yoksa keske şunu alsaydımmı diyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.