Şimdi Ara

CM Storm Sirus 5.1 mi Razer Kraken 7.1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CM Storm Sirus 5.1 ile Razer Kraken 7.1 arasında kaldım tam krakeni sipariş veriyordum ki bi arkadaş bu kulaklığı tavsiye etti ve beni ikilemde bıraktı :) fps tarzı oyunlar oynuyorum cs:go, point blank, battlefield4, cod ghosts gibi hangisini önerirsiniz?

Kraken 7.1:http://www.sanalmarketim.com/razer-kraken-71-surround-mikrofonlu-usb-oyuncu-kulakligi/p_51589/
    Sirus 5.1:http://www.sanalmarketim.com/cm-storm-sgh6000kk5r1-sirus-51-surround-gaming-mikrofonlu-kulakustu-kulaklik/p_53746/

• cm storm gerçek 5.1 razer sanal 7.1 en ciddi fark bu. ben cm storm alıyordum son anda roccat kave ve xfi ses kartı almaya karar verdim. 7.1 ile 5.1 arasındaki kulaklıklarda olan farkı algılamak çok güç. storm ile uğraşırsan da daha çok ayar yapabilirsin her hoparlörden gelen sesi kısıp yükseltebilirsin daha fazla derinlik sağlayabilirsin, sanalda bu şansın sadece ekolayzer ayarından öteye geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

cm storm gerçek 5.1 razer sanal 7.1 en ciddi fark bu. ben cm storm alıyordum son anda roccat kave ve xfi ses kartı almaya karar verdim. 7.1 ile 5.1 arasındaki kulaklıklarda olan farkı algılamak çok güç. storm ile uğraşırsan da daha çok ayar yapabilirsin her hoparlörden gelen sesi kısıp yükseltebilirsin daha fazla derinlik sağlayabilirsin, sanalda bu şansın sadece ekolayzer ayarından öteye geçemez.

Teşekkür ederim cevabınız için dedikleriniz doğru cm storm'da çok fazla detaylı ayarlamalar yapılabiliyor bazı inceleme sitelerinde gördüğüm kadarıyla true 5.1'in yanında sanal 7.1 ayarı da yapılabiliyormuş razer kadar kaliteli olmaz diyenler çok fazla. Ayrıca şöyle bir şeyde duydum ki sanal 7.1 kulaklıklarda arkadan gelen sesler ayak sesi, patlama sesi gibi 5.1 kulaklıklara göre daha başarılıymış aslını öğrenene kadar ikisini de almayacağım :)

• Missiere kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sirus 5.1 ürünümüz ses olarak iyi performans verir, size önerebilirim. Facebook sayfamızda incelemsini yayınladık, incelediniz mi?
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    İnceledim güzel ürün ama ben tercihimi Razer olarak yaptım yinede konuyu cevapladığınız için teşekkürler :)
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu kulaklığı 5.1 olarak kullanabilmek için bilgisayarımızda ses kartı olması gerekiyor mu?
  • içinde kendi ses kartı var , bu inclemede arkadaş açıklamış

http://www.lojiloji.com/cm-storm-sirus-inceleme/3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missiere

İnceledim güzel ürün ama ben tercihimi Razer olarak yaptım yinede konuyu cevapladığınız için teşekkürler :)

öncelikle hayırlı olsun. Ses kartının özelliklerinde sese efekt verme özelliği bulunuyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.