Şimdi Ara

CM102K0TR, CM101K0TR, CM1002LTR modelleri arasında kararsız kaldım, hangisini tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emektar çamaşır makinemizin kendini emekliye ayırmasıyla beraber yeni makine arayışına girdim ve forumda takip ederek aşağıdaki 3 model arasında kararsız kaldım.
    Profilo
    CM102K0TR 899TL
    CM101K0TR 999TL
    CM1002LTR 799TL
    2 kişi olduğumuz için çok sık çamaşır makinesi çalıştırmıyoruz. Dolayısıyla yıkama hacmi ikinci planda. Bütçem de max.1000TL.
    Bir de genel olarak olumlu yorumlar yapılan CM 1000 DTR modelini 850TL'ye bir internet sitesinde buldum ancak model diğerlerine göre eski olduğu için kararsız kaldım.

Bu modeller arasından hangisini tercih etmem gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustb -- 21 Ocak 2015; 20:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustb

Emektar çamaşır makinemizin kendini emekliye ayırmasıyla beraber yeni makine arayışına girdim ve forumda takip ederek aşağıdaki 3 model arasında kararsız kaldım.
    Profilo
    CM102K0TR 899TL
    CM101K0TR 999TL
    CM1002LTR 799TL
    2 kişi olduğumuz için çok sık çamaşır makinesi çalıştırmıyoruz. Dolayısıyla yıkama hacmi ikinci planda. Bütçem de max.1000TL.
    Bir de genel olarak olumlu yorumlar yapılan CM 1000 DTR modelini 850TL'ye bir internet sitesinde buldum ancak model diğerlerine göre eski olduğu için kararsız kaldım.

Bu modeller arasından hangisini tercih etmem gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Fiyatı çok zorlamayacaksa 101k0tr derim 2 kişide olsanız arada yorgan falan yıkamak gerekir bunun tambur 63 litre güzel makina 2.tercih 102k0tr 58litre tambur var buda güzel ama ltr yi tavsiye etmem alınası bir makina değil

• Çok teşekkür ederim, tavsiyeniz doğrultusunda CM101K0TR siparişini verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini tercih etmeliyim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.