Arkadaşlar cmd.exe yi tıkladığımda "bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi lütfen sistem yöneticinize başvurun" uyarısı veriyor bu sorunu nasıl giderebilirim . Lütfen acil yardım!!
bilgisayardaki yönetici hesap sizmisiniz?
Evet Administrator olarak kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gzm0632
Arkadaşlar cmd.exe yi tıkladığımda "bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi lütfen sistem yöneticinize başvurun" uyarısı veriyor bu sorunu nasıl giderebilirim . Lütfen acil yardım!!
sıkı bir trojana çarpılmışsınız verilerinizde gidebilir aman dikkat eğer bu uyarıyı aldıysanız formattan başka formül arama şunuda yap bakalım olacak mı? ctrl+delete basınca aynı uyarıyı alırsanız format kesin şart bu genelde regedite sızan solucandan kaynaklıdır hiç bir virüs programı görmez paraylada alsanız yani...
ctrl+alt+delete basınca görev yöneticisi önceden açılmıyodu şimdi açılıyor başka bir kullanıcı hesabı açtığımda onda cmd.exe çalışıyor. virüs bulaşmış olsa ben 1 seneden fazla bilgisayarı bu şekilde kullanmış olabilirmiydim anlamadım sorunu dediğiniz gibi tek çaresi format gibi gözüküyor