Arkadaşlar geçende farkettim benim cmd komutlarımın hiçbiri çalışmıyor. Bir komut yazıyorum ardından gelen şey hep aynı: 'telnet' i ya da dış toplu komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor. Biyerde görmüştüm path kısmını değiştiriyorduk falan ama nasıl yapacağımı da anlamadım yardımcı olur musunuz? PATH: C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\system32\wbem;C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86_64;C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86;C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0;C:\Program Files\Intel\WiFi\bin;C:\Program Files\Common Files\Intel\WirelessCommon;C:\Program Files (x86)\Common Files\Reallusion\CamSuite;C:\Program Files (x86)\Windows Live\Shared;C:\Program Files (x86)\Intel\OpenCL SDK\2.0\bin\x86;C:\Program Files (x86)\Intel\OpenCL SDK\2.0\bin\x64;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static
DeusZero D kullanıcısına yanıt telnet kurulu değil internetten nasıl kuracağınızı bulabilirsiniz vista ve üstünde telnet açık olarak gelmiyor diye biliyorum