başlattan çalıştıra girip cmd yazdıktan sonra dos ekranı geliyor ama hemen sonra donuyor.yanıt vermiyor komut...nedeni ne olabilir acaba?
Trojan, Virus vs. bulaşmış olabilir bunun yanı sıra windowsta bozukluk olmuş olabilir daha çok bilgi verin lütfen sisteminiz ile ilgili. İsterseniz Microsoft AntiSpyWare i deneyebilirsiniz. Çözüm olmassa windowstan kaynaklanıyor olabilir. Bide command yazıp deneyin yada windows un içine girip yerinden çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: do2
Trojan, Virus vs. bulaşmış olabilir bunun yanı sıra windowsta bozukluk olmuş olabilir daha çok bilgi verin lütfen sisteminiz ile ilgili. İsterseniz Microsoft AntiSpyWare i deneyebilirsiniz. Çözüm olmassa windowstan kaynaklanıyor olabilir. Bide command yazıp deneyin yada windows un içine girip yerinden çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabilirim...
command yazıp denemiştim zaten ama onda da komutu yazar yazmaz tıkanıyo ve saçma sapan karakterler çıkıyor daha sonra dos ekranı kendi kendini kapatıyor ve biostan kısa bir bip sesi geliyor.bende spydan şüphelendim ama spy programı kuruncada bişi değişmedi.windowstan kaynaklanıyor desem daha yeni kurdum 1 hafta oldu...
virüs veya sistem exe dosyalarında problem vardır sistem cd sini tak çalıştırdan /(winxp)=sfc /scannow yaz bi dosyaları düzenlesin olmazsa virüs taraması yap trojen olabilir avg yi tvsiye ederim güncel hali ile