Bildirim
CNBC-e Şubat Sayısı -Kanka Kanunu- (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
Pm atmıştım
Madem uyumuyorsun ts'ye gel
server ip ile pass alabilirmiyim :D
bu arada allahtan burda millet bu tür şeyleri fazla sallamıyor muhtemelen perşembe günü rahatlıkla bulabilirim migrosta perşembeye kadar bekliycem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 13 Şubat 2011; 22:48:57 > -
Güzel birşeye benziyor -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
Pm atmıştım
Madem uyumuyorsun ts'ye gel
server ip ile pass alabilirmiyim :D
bu arada allahtan burda millet bu tür şeyleri fazla sallamıyor muhtemelen perşembe günü rahatlıkla bulabilirim migrosta perşembeye kadar bekliycem
www.turk-clan.com
aradaki -'yi kaldır
-
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
quote:
Orijinalden alıntı: Xerias
http://www.idefix.com/kitap/cnbc-e-dergisi-sayi-133-kolektif/tanim.asp?sid=PGEDJ5FPFD7DTRNGFHO8
İdefix'te varmış.
aldım teşekkürler
Hocam o kadar kargo.
Ben bakkala gittim.Elde kalanlardan getircekmiş arayıp.
-
2 gündür Ankara'da gezmediğim yer kalmadı. Son bi umut bi büfeye uğradım: "Bugün yarın gelir" dedi. İnşallah gelir de alırım -
idefix te temin edemeyip siparişi iptal etti ya
allah aşkına bana biri alıp yollasın şu dergiyi -
Arkadaslar temin edebilen varsa 2 katını ödiyim gönderebilien olursa cok sewinirim. -
bro code ve playbook'u orjinal dilinde arıyorum yurtdışından satın almak istemiyorum nerde bulabileceğim konusunda fikri olan var mı? -
hiç bir yerde bulamıyorum -
Amazondan Paypal ile alabilir miyiz? -
Bulan gören varsa eğer bende istiyorum.Kargo yoluyla olur,elden olur, her türlü alırım yani . Tekliflere açığım. Hatta hırs yaptım bulan olursa haber versin 4-5 tane alcam.Hayırına dağıtcam -
Arkadaşlar eğer bi aksilik olmazsa zorrent sitesinden biri pdf formatında 1 hafta sonra paylaşıcak. Paylaştığında size de linki atarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 23 Şubat 2011; 21:26:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xceza94
Arkadaşlar eğer bi aksilik olmazsa zorrent sitesinden biri pdf formatında 1 hafta sonra paylaşıcak. Paylaştığında size de linki atarım
Ozaman o bir arkadaşa şunuda söyle PDF leri kaliteli yaparsa bol bol dua alır , işleri hayırlı gider. -
Ya eğer okunamaz durumda olursa başka biri daha var... -
yarın ilk iş alıyorum türkçe dersi var orada göz atarım -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
yarın ilk iş alıyorum türkçe dersi var orada göz atarım
Nerden alıyosun?! Bitti heryerde. idefix bile temin edememiş.
Önceki mesajları okumadın heralde. -
Torrentçilerden ses çıkmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: swarf
Torrentçilerden ses çıkmadı
Dün gece sordum: 100 sayfadan fazlası bitmiş. Kalite çok yüksekmiş. Haliyle boyutu da yüksek olucakmış...
-
ben de pek fazla giremiyorum torrentciler hallettiginde bana da atabilir misiniz mesajlarıma bakarım arada. şimdiden teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X