Şimdi Ara

CNET Adsl modemi olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuramadım kullanıcı kılavuzunu kullanarak anlayamadım gitti. WAN girişine telefon hattını, 4 porttan birine de ethernet kablosunu diğer ucunu da ethernet kartıma bağlıyorum ve doğru olduğuna emindim ama artık şüphelenmeye başlıycam, başka konfigurasyonlar mı denemeleiyim,!!! Neyse, boyle baglıyorum ön panelde adsl,power ve ready düğmeleri yanıyor ama link kısmında 4 porttan hiçbiri yanmıyor. O yüzden ayarlar kısmına giremiyorum. Sonra LAN kablosunu kullanmayıp yazıcının usb kablosuyla bağladım ve bağlandım cihaza ama nete giremiyorum bu sefer de! Ethernet ya da usb'yle, 2'siyle de girebiliriz di mi? Öyleyse bana birisi usb ayarlarını tarif edebilir mi? Umarım kafanız karışmamıştır, teşekkürler. Splitter kullanmamam sorun yaratmamalı heralde, kabloları doğru bağlamışımdır heralde e o zaman sorun ne!!!!!!!

• link ışığı yanmıyorsa kablonda sorun vardır kablonu kontrol et, ettir.... ehernetin varmış bence ethernetle gir.. hem usb yuvan boş kalmış olur hem de bilgisayarı kasmamış olursun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jesustr

Arkadaşlar kuramadım kullanıcı kılavuzunu kullanarak anlayamadım gitti. WAN girişine telefon hattını, 4 porttan birine de ethernet kablosunu diğer ucunu da ethernet kartıma bağlıyorum ve doğru olduğuna emindim ama artık şüphelenmeye başlıycam, başka konfigurasyonlar mı denemeleiyim,!!! Neyse, boyle baglıyorum ön panelde adsl,power ve ready düğmeleri yanıyor ama link kısmında 4 porttan hiçbiri yanmıyor. O yüzden ayarlar kısmına giremiyorum. Sonra LAN kablosunu kullanmayıp yazıcının usb kablosuyla bağladım ve bağlandım cihaza ama nete giremiyorum bu sefer de! Ethernet ya da usb'yle, 2'siyle de girebiliriz di mi? Öyleyse bana birisi usb ayarlarını tarif edebilir mi? Umarım kafanız karışmamıştır, teşekkürler. Splitter kullanmamam sorun yaratmamalı heralde, kabloları doğru bağlamışımdır heralde e o zaman sorun ne!!!!!!!

aynı modemden bende kullanıyorum yapacağın sadece ethernet kartınla modem arasında cat5 kablo kullanmak

turncubeyaz
    turuncu
    yeişlbeyaz
    mavi
    mavibeyaz
    yeşil
    kahvebeyaz
    kahve

iki ucuda bu şemaya göre yap telefon hattını modemem takınca adsl ışıgının yanması gerekiyor sürekli olarak yanmasıı gerekiyor modemi bilgisaayra tanıtmana ayrıyeten gerek yok sadece ethernet kartını tanıtsan yeter

explorer sayfasını aç adres çubuğuna 10.0.0.2 yaz kullanıcı adı "admin" şifresi "epicrouter" olarak gir bunlar modemin ilk orjinal şifreleridir daha sonra değiltirmeni şiddetle tavsiye ederim çünkü benim modemin içine bir kaç kişi girerek ayarlarını oynadı bende şifreyi değiştirdim şimdi öyle bi sorun yok

gerisini de artık yaparsın ssanırsam ama şuna dikkat et otomatik reconnect çentikli olsun bulunduğun yerdeki adsl hattını kuran firma ne ise gerçi onu modemin içinden de öğrenebilirsin en üstte solda adsl yazan yere tıkla alcatel network yazarsa ppo A LLC nec gib bişey yazarsa PPO e LLC yaparsın kullanıcı adını ve şifreni mesela 12345@ttnet olarak gir

neyse sana kolay gelsin

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 12 Ekim 2004, 10:01:03 >

• sonuçta sorun kabloda olduğuna karar verdim ben de bugün gidip alacam bi tane. Peki usb'den girince neden açamıyorum tüm ayarları yaptım dediğiniz gibi, kullanıcı adı ve şifre olarak da ismim@ttnet ve tel no girdim (forumda oyle yazıyodu)! Ben daha şifre ve kullanıcı adımı ögrenmedim cunku sabah basvurdum ogleden sonra acıldı o yüzden emin olamıyorum. Son sorum ready ışığı sürekli yanıp sönüyor mormal mi? (power ve adsl sürekli yanıyor, usb'den bağlayınca link yanmıyor). çok sağolun ve yardımlarınız bekliyorum(amin)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.