Şimdi Ara

cnet car-854 wireless modem kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu wireless modemi aldım bir arkadaşla wireless pci kartla paylaşacaz. ama modemden internet alamıyorum var gösteriyo ama giremiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

• CASPER INTEL DUAL CORE E6300 2.8 2GB DDR3 RAM 320 GB HDD WIN 7 STARTER (ürün kodu CD-VTE6300F ) (Casper NEO NBD.E630-2K05S)

Masa üstü bilgisayar ve bu bilgisayarla birlikte kullanmak için

CNET CAR854 54 Mbps KABLOSUZ ADSL2/2+ 4 PORT MODEM+ROUTER

Özellikli bir modem aldım.

Cnet car 854 modemin bağlantılarını yapıphttp://192.168.1.1 adresinden (şifre ve parolası admin) cihazla birlikte verilen tek sayfalık kurulum klavuzunda belirtilen PPPeE ayarlarını ıss kullanıcı adı ve şifresi ile kurulum yaptım. Sadece kullanıcı adı ve şifre yazdım, diğer ayarlar zaten otomatik yüklüydü. Ayarları kayıt edip ara yüzden çıktıktan bir dakika sonra modem otomatik olarak çalışıyor. Modem ışıklarında hiçbir problem yok.

Ancak, LAN üzerinden kablolu ve WAN üzerinden geniş bant kablosuz bağlantı yapılamıyor.
    Hata : 651 uyarısı veriyor.
    Bu nasıl bir sistem hatası olabilir?

Aynı bilgisayarda başka bir kablolu modem ile sorunsuz şekilde bağlantı kuruluyor.

Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0) driver problemi olabilir mi? Windows 7 realtekin audio tanımamıştı. Driver kurunca düzeldi.

Söz konusu modemi kullananlar modemin çabuk ısınması problemi yaşadılar mı?

Telefon hattında paralel bir hat olması bağlantıda problem yaratır mı? Modeme gelen kablo splitterden geliyor.

Bu sistemi kullanan arkadaşlar sistemden hoparlör ve kulaklıkla ses alma sorunu yaşayan var mı? Sorunu nasıl aşabildiniz?

Bu sistemin hard diski 320 GB görünmesine rağmen bölümlenmiş hard diskin toplamı 300 GB bile bulmuyor.

Konu ile ilgili acil yardım
    bagimsizburo@gmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.