Şimdi Ara

CNI.I640-8M45P modeli sorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cni-i640-8m45p_116_1275

arkadaşlar 2 gün önce bu modeli aldım hemen oyun yükledim Aliens vs. Predator 2010 ve ancak 20 fps aldım çok kötü takılarak oynuyor sistem mi yetersiz yoksa modelde sorun mu var yardım edin lütfen

• hocam bence takılmaması lazım bende benzer bir modeli var ekran kartı ati 5650 oyunlarda bir sorun yok belki ekran kartından yapıyor olabilir
  • bende takılmaması lazım diye düşünüyorum ama olmuyor 2 gün oldu alalı iade için mi başvursam yoksa ayarlanabilir birşey mi var yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smh_90 -- 20 Ocak 2011; 22:32:09 >
  • Fişte ve yüksek perfotmans modunda deneyin.5650 yerine intel hd'yi kullanıyor olabilir.
  • denedim ama hiç faydası yok ekran kartı gt420m yetersiz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: smh_90

denedim ama hiç faydası yok ekran kartı gt420m yetersiz o zaman

Maalesef olabilir değiştirme imkanınız varsa ati 5650 olan modellere bakın
  • veya geri verip ekran kartını degiştirtin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gt 420m alcağınıza 5650 alsaydınız alien vs. predator ayarlar high çekildiğinde crsis tadında pc zorlayan bir oyun oluyor
  • yorumlarınız için teşekkür ederim. Call of Duty Modern Warfare 2 yi yükledim ondan aksiyon anında 30fps civari oyun içinde gezerken de 50-60 fps civarı aldım nasıl iş anlamadım 30 aksiyon anında iyimi peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smh_90 -- 23 Ocak 2011; 12:40:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.