Şimdi Ara

co-up oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • army of two 40th day tarzında co-up oynanabilen oyun tavsiyesi istiyorum.cok oyun almıyorum almışkende güzel olsun dıyorum.

• Resident Evil 5
  • dead island ( aynı makine ise ayrı)
  • aynı makine de split screen şeklinde oynanan bi oyun arkadaşlar ve tum hikayenın oynanabildiği bi oyunn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkrlmaz

aynı makine de split screen şeklinde oynanan bi oyun arkadaşlar ve tum hikayenın oynanabildiği bi oyunn.

o zaman kesinlikle resident evil 5 , rayman derim ve ratchat clank 4 'te güzel
  • rayman ve ratchat clank 4 tarz olarak army of two 40th day e pek benzemiyor .ben daha cok army of two tarzı arıyorum.
  • quote:

rayman ve ratchat clank 4 tarz olarak army of two 40th day e pek benzemiyor .ben daha cok army of two tarzı arıyorum.

resident evil 5 al zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • killzone 3
  • Resistance 3
  • RESIDENT EVIL 5

pardon, dayanamadım
  • tabikide uc3 ..
  • bunların hepsi yan yana 2 kişi aynı makinede oynanabilen oyunlar mı cunku uncharted 2 yıde boyle sanarak almıştım .online da co-up modu vardı.
  • bunların hepsi yan yana 2 kişi aynı makinede oynanabilen oyunlar mı cunku uncharted 2 yıde boyle sanarak almıştım .online da co-up modu vardı.
  • Resistance: Fall of Man
  • quote:

bunların hepsi yan yana 2 kişi aynı makinede oynanabilen oyunlar mı cunku uncharted 2 yıde boyle sanarak almıştım .online da co-up modu vardı.

resistance 3 ve killzone 3 sizin dediğiniz gibi fakat resident evil 5 de ben bulamadım splitscreen oynamayı sadece oynadığın oyuna internet üzerinden biri bağlanıyor öyle oyniyabilirsun
  • Ben metal slug alıcam coop için.Tavsiye ederim.
  • Resident Evil 5 ya da FPS olarak Modern Warfare 3
  • RE5
  • quote:

bunların hepsi yan yana 2 kişi aynı makinede oynanabilen oyunlar mı cunku uncharted 2 yıde boyle sanarak almıştım .online da co-up modu vardı.

hepsi değil. Uncharted'leri oynamazsın.aynı makineden oynayabileceklerin
    Resistance 1-2-3 Killzone 3 Resident Evil 5 Borderlans
  • arkadaş yanyana oynamak istiyor sanırım. örnek vermek gerekirse lotr: return of the king vardı pc de. o mesela co-op oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.