Bildirim
CobbleStone Hatıra Paketi Hakkında (2015 ESL One Cologne)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şansına güveniyorsan bi souvenir dragon lore çıkartıp direk zengin ol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Morgrath
Şansına güveniyorsan bi souvenir dragon lore çıkartıp direk zengin ol
Şansıma hiç güvenmiyorum desem yeridir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen senenin cologne kutusu 300 küsur lira emin ol ki sana güzel bıçaklar verirler :D vermezlerse markette satarsın ve steam payının üstünden kalanla en beterinden de olsa forest ddpat safari mesh falan butterfly çekebilirsin 200küsur dan başlıyor dua et ben de düşüreyim 2 gündür aralıksız deniyorum hiçbir mapten düşmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor to Viktory -- 22 Ağustos 2015; 21:50:40 > -
Bana overpassten düştü tahmini ne kadar artar
quote:
Orijinalden alıntı: sowerteam7
Bana overpassten düştü tahmini ne kadar artar
Hocam sadece twitchdenmi izliyorsunuz yoksa cs go tv den mi ? Bayaadir isliyorum hic birsey dusuremedm :(
Go tvden
hocam ben main hesabı chromeden, smurf hesabı mozilladan twitche bağladım şuana kadar 2 kutu düştü. yani merak etmeyin twitchden izleyincede düşüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: shellder25
hocam ben main hesabı chromeden, smurf hesabı mozilladan twitche bağladım şuana kadar 2 kutu düştü. yani merak etmeyin twitchden izleyincede düşüyor
Wow . Ben de izliyorum fakat cok sanssizim. Gule gule kullanin veya satin :)
o kadar izledim izledim her maç sonu envantere baktım bi şey yoktu en sonunda umudu kestim. bakmadım maça fnatic yencek zaten belliydi açık bıraktım maç sonu bi baktım cobble gelmiş -
Hayırlı olsun hocam
Banada bu gün düştü bi tane bende 1 ay bekletip satmayı düşünüyorum çok iyi oldu bu :) -
Beyler dikkat edin eger cobble kutunuz kenny tarafindan imzaliysa su an markettr en ucuzu 250 tl. Yani market fiyatindan fazla ediyor hemen 80 tlye satmayin.
İlk başından beri izledim kaçırmadım neredeyse maçları bazılarınıda yan tarafta açık bıraktım alt tab ile 1 tane bile kutu düşmedi yav millet 2 dk izledim 100 tl lik kutu düştü diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: S,W,A,T
Beyler dikkat edin eger cobble kutunuz kenny tarafindan imzaliysa su an markettr en ucuzu 250 tl. Yani market fiyatindan fazla ediyor hemen 80 tlye satmayin.
uyardigin cok iyi oldu hocam sagolasin 10-15 gune satmayi dusunuyordum ama fiyat olarak 120 lira felan belirlemistim kafamda , bosu bosunu 150 milyondan olacaktik senin dedigin hic aklima gelmedi umarim fiyati 2 hafta sonraya kadar daha da artar.
Flusha imzalı cobblestone hatıra paketinin fiyati hakkında bilgisi olan?
sagolun -
quote:
Orijinalden alıntı: BNOX
Flusha imzalı cobblestone hatıra paketinin fiyati hakkında bilgisi olan?
Hocam gordugum kadariyla sadece kenny para ediyor dragon lore ve kenny imzasi rare oldugundan ve en iyi awperin altin imzasi guzel gorunecektir dragon lore da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 24 Ağustos 2015; 9:02:01 >
Çogu maçı izledim altta twitch açık , gotv den seyrettim düşmeyince düşmüyor :s
Bilgi için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- cs2 flash tekrarlama kodu
- cs2 fps drop sorunu
- cs 1.6 haritaları
- panel nasıl kullanılır
- cs 1.6 crosshair küçültme
- cs go kaç gb
- cs2 kan silme kodu
- multiplayer oyunlar
- cs2 wallhack console code
- cs2 fps arttırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X