|
Bildirim
|
oyun gerizekalı dolu
|
Çöp denmesindeki olay cartoon grafik değil malesef. Overwatch'da binlerce saati olan ve çıktığı ilk hafta alan birisiyim fakat göz var nizam var. Ben bu oyunu overwatch ile değil, zula ve wolfteam ile kıyaslarım benim gözümde o klasmanda bir oyun.
|
Gaza gelip oyunu yükledim ve birkaç maç attım. Oyun, oynanış anlamında iyi olmasına rağmen çok ciddi bir problemi var: Haritaları. Bu kadar berbat haritaları olan başka bir oyun daha bilmiyorum, öyle söyleyim. Haritalar çok küçük ve gereksiz derecede fazla kompakt. Bir bölgeye girerken yirmi köşeye bakmak zorunda kalıyorsun. Küçük olması vesilesiyle düşman tarafından arkalanmak da on saniyeyi bulmuyor. Yeteneklere gelince onlar da kanımca haritalarla uyumlu değil. Bu haritalar, abartmıyorum, oyun zevkimin yüzde 50'sini öldürmüştür. İleride haritaları düzeltirlerse -ki pek sanmıyorum- oyuna geri dönüş yaparım.
|
Oyunu denemeyi düşündüm ama oyunu korumak için sürekli sistemde arka planda çalışacak olan uygulama canımı sıktı.Diğer oyunlarda koruma oyuna girdiğinde aktif olur oyundan çıkınca kapanır.Bunda yükledikten sonra sonra sürekli sistemi izliyor arka planda.Bu gizlilik ihlalidir.Redditte bu konu çok tartışılıyor.Açıkcası bi oyun oynayacağım diye sürekli arka planda bi uygulamanın sistemi denetlemesine izlemesine ben karşıyım.
|
Takim arkadasinla oynanacaksa 1 2 el oynanir saatler gömülecek bir oyun değil takim yoksa vay halinize ergen tayfa sürekli oyun keyfinizi bitirecek.
|
mis gibi oyun rezalet bir community. free to play e her zaman karşı olmamın sebebi bu. |
Arkadaşlar olmadan 2 maç attım, arkadaşlarla da bi 7-8 maç atmışımdır. Cs ve LoL'ün ne kadar toxic ve velet kitlesi varsa oyunda. 5 kişi değilseniz oynanmaz, ha öyle olsanız da karşınıza yine aynı kitle geleceği için chattek sürekli "attığın skili s..., senin oynayacağın oyunu s..., .... çocuğu o karakter öyle mi oynanır" vb... tonla laf. Yok yani sırf şu kitle ile oyun oynamamak için 50-60 ping oyun oynamaya razıyım. Ama çok bilmiş, çok zeki Riot çalışanları ise "en düşük ping neresi ise olayla eşleştiriyoruz daha iyi oyun deneyimi için ehehe" tarzı pişmiş kelle gibi cevaplar veriyorlar. 13-17 yaşında veletler birbirlerinin anasına sövsün diye oynanır bu oyun Türkiye'de.
2 Haziran'da herkes için çıkacakmış hiç oynama gereği bile duymuyorum. Keşke paralı falan olsaydı oyun bari böyle kitle daha da az olurdu. Gerçi o zamanda bu tutarsız oynanışına sahip bir oyuna da para verilmezdi. |
Oyuncu topluluğu rezil maçı taşıyan adamsın ama bir el adamı vurama yandın küfür hakaret alay etmeler,server sıkıntılı ping bir 30 oluyor bir 130,bu oyunu oynayanların %99 unun aklı yok fikri var kendi adam vuramaz hıncını senden çıkartır en iyi çözüm takımı susturmak bu seferde afk lar troller takımı sabote edenler neresinden tutsan elinde kalan bir oyun riot bu sefer para kazanmak için demiş ki devşirme bir oyun yapalım skin işinde çok para var ortaya valorant çıkmış
|
Battlefield 1 oynarken kafam rahattı, Batılı oyuncularla oynamak zevkliydi, Valorant'ta TR serverinde oynamak zorundayım maalesef, seneler önce niçin Türk serverlerini terk ettiğimi tekrar hatırlamış oldum böylece. O kitleyle olmaz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 2 Mart 2020; 15:48:41 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alouiuet -- 5 Mart 2020; 19:33:33 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Nisan 2020; 12:42:51 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 7 Nisan 2020; 16:5:41 > |
|
|
|
|