Şimdi Ara

Cobra Kai ( The Karate Kid ) ( 2018 ) ( 5. sezon geldi 2022) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
5
Favori
6.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beklemedeyiz, gerci 30 unda sehir disina gidiyoruz gelince artik yilbasi Romanyanin daglari fln izleyemem orada. Ilk firsatta tum sezonu gomerim ben de.

• Ben netflixe girince ana sayfamda cobra kainin yeni sezonunu görmek istiyorum. Bana niye aptal cmyılmazın gösterisini gösteriyo bu netfix?

İlla aratmam mı lazım Cobra Kai diye

Sinir oldum

Sizde de böyle mi?

Yeni eklenenleri gösterirdi normalde anasayfada direkt

• online sitelere 10 bölüm düştü

• Akıyor resmen...

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Son izlediğin yapımların türüne göre önerme yapıyor

• Diziyi bitirmeden buraya giremem ama 7. Bölüm çok hoşuma gitti buraya not düşeyim dedim 😀

SPOİLER

Johnny nin Miguel e "bunu sen istedin" diyip karpuzları açarken alttan giren müzik ve sam in de gelişi harika gaz bir sahne olmuş, bu adamlar işi biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

İyi bir dizi yapmak bu kadar basit abi ya :D

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Johhny'nin sahneleride çok gazdı müzikler çok iyiydi larusso ile dövüşe hazırlanirkenki sahneleri :D

Gerçekten çok iyi sezondu.

Spoiler,

İşler çok karıştı :D Gelecek sezon daha iyi olacak. Bu Silver çok tehlikeli çıktı. Acaba yeni sezonda kreese ile bizimkiler iş birliği yapar mı :D
  • Seneye elini sallasan sensei'e değecek.Bakalım daha kimler gelecek.

• Yine çok heyecanlı bir sezondu ... Başlar sakin gitti ama giderek gaz sahneler arttı ve sanırım en çok dövüş seyrettiğimiz sezon oldu, bu sezon en sevdiğim şe iyi kötü dengesi güzel kurulduğu için dövüşleri kimin kazanacağını gerçekten anlamak çok zordu, adamlar harika oturtmuş sistemi bu tip film ve dizilerde galip az çok başından bellidir burada ise her an herkes kazanabiliyor

Terry Silver ın gelişi de çok farklı boyutlar kazandırmış, duygusal yükünden çok gerilim dolu bir sezon olmuş ve karakterler beyazdan siyaha, sonra griye, sonra tekrar beyaza dönebiliyor bunu da hayatın içinde olduğunu gayet iyi aktarıyorlar, dizinin en başarılı öğesi bu bence, mutlak kötü veya mutlak iyi diye bir şey yok senaryoda

Spoiler,

Johny-Daniel dövüşü izledik sonunda çok heyecanlı ve güzeldi gerçekten, maçın yarıda kesileceğini düşündün, berabere kaldılar :) Johny ve Daniel in çok sancılıda olsa sonunda taktiklerini bir bütüne oturtabildiklerini ve bununda Sam in gelişimde etkisi çok güzel verilmiş, karpuzlu tornado tekmesi çalışmaya başlayacakları sahne çok gazdı ve Sam in finalde tekmeyi uygulaması da Çatı sahnesi de çok beğendim Hawk ın hem cobra kai hemde miyagi do eğitimi alarak doğru motivasyonla şampiyon olduğunu gördük ve güzel bir sürpriz oldu bu... aynı şekilde Robby de iki eğitimi çok güzel alsa da motivasyonunu bulamadığı için yenildi Robby karakteri sezon boyunca tam bir Van Damme ın kötü adam rolü gibiydi, bu oyuncu dövüş üzerine giderse geleceğin Van Damme ı olabilir Sam karekternini dövüşlerini de çok beğendim finalde şov yaptı resmen çok gaz teknikler uyguladı Yalnız Hawk ın miyagi do da eğitime girmesi de biraz zorlama olmuş, Johnny nin yanında devam ederdi normalde ama miyagi do ya erkek karakter kalmıyordu ve iki eğitimi de alması sağlanış böylece Miguel in maça çıkmayışı da süprizdi yanlış anlama ve baba krizi tutu onunda motivasyonu bitti tamamen yeni sezonda bu baba işleri ile uğraşacak gibi dövüşe dönüşü zor olur Tory bu sezon çok git geller yaşadı sonunda gözü açıldı sanırım hile yapmadan kazandı ama onun yerine Terry hile yapmış bu açığa çıkmasını bekliyordum da yeni sezona bırakmışlar, Tory hileyi öğrendi kesin bir yerde söyleyecek Tory Sam dövüşü çok iyiydi gerçekten Party deki dövüşte de çok iyiydi, Tory nin Roby e tutunarak döner tekmesi ile ikisini devirmesi ve Sam in Robby nin elini burkması sağlam sahnelerdi, bu sezon kızların sezonu oldu sanırım Ve tabiki çakal Terry nin sezonu :) Çok fena kumpas kurdu herkese şaşırttı, Kreese uyuyan devi uyandırdı resmen şimdi başı belada Krees in Johhny e gerçekten değer verdiğini ve onunda kendini biraz olsun değiştirdiğini gördük bu sezon Thomas Ian Griffin harika oynamış, sezon boyunca o eski çakal piskopat haline dönüşünü izlemek çok keyifliydi Daniel Chozen den yardım alıyor sanırım Dojoyu ona devam ettirtecek kendi çalıştıramayacağı için ama bu hile mevzuları da açığa çıkarsa olaylar değişir Johnny de oğlu ile barışmış oldu ama bir tarfatan da tekrar Miguel in peşine düşmesi gerekecek, Miguel i gittiği yerde süprizler de bekliyor olabilir, kareteye dönecekse orda Johnyy ile farklı bir eğitim alabilirler Yeni katılan siyahi çocuk ve kartal dişindeki kız da yeni sezonda etkin olacaklar gibi Ben Ali Mills ıda bekliyordum ama görmediğime üzüldüm umarım yeni sezonda görürüz tekrar Birde Carrie Undrewood getirip Survivor ın "The Moment Of Truth" parçasını söylettirmişler çok hoşuma gitti ki parça zaten Karate Kid ost dir

Bakalım yine heyecanla bekleyeceğiz yeni sezonu :) Not: Willam Zabka açıklamış adamlar bu sene 5. sezonu da çekmişler süper ya umarım yaza falan yayınlarlar :)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sondaki adam kimdi

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Spoiler ...

3.sezonda Daniel Okinawa da karşılaşmıştı ya eski düşmanı, yeni dostu Karete Kid 2 dede oynayan rakibi

• Harika sezondu. Su dizinin hikayesi ayrı bir olay müzikleri karakterleri ayrı bir olay. Muazzam. Gunümüzde geçen ama 80 leri hissettiren harika bir yapım.

Ayrıca Jhonynin hala 80 lerde kaldığından şüphe yok ama o kesin

En son Uber ne dedi

• Son sezonu sevmedim. İlk sezonlar gibi duygu patlaması yaşatmadı ne bileyim. Finalde saçma olmuş biraz ters köşe yapmaya çalışmışlar.

Yine de atmosfer adına izledim 1 gece de bitti.

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Sensei Chozen

• Artık gaza gelmek istediğimde örnek aldığım kişi Sensei Jhonny dir. 

cuttie1427youtube
    © All music and pictures belongs to the original artists.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZI-K2zESI2o&ab_channel=cuttie1427
  • "Burning Heart" antrenman sahnesi harika olmuş ya, Johnny sensei o bilindik marital arts film antrenmanlarındaki hareketleri değil de tamda kendi tarzını sergilemiş :)

Bence 5. sezonda ... SPOİLER

johnny Robby le beraber Miguel i aramaya gidecek ve bu yolculukta üçü kaynaşacak, döndüklerinde Terry Silver All Valey i iyice suç oranı yüksek bir hale getirmiş olacak ve Miguel - Robby bir ekip olarak işe koyulacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Ocak 2022; 21:16:41 >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt

bu sahneyi çok beğenmiştim :D

• evohan kullanıcısına yanıt

Youtube dizi iken yavaş yavaş büyüdüler. Şuan altyapı var isteseler çok güzel filim bile çıkar bu altyapıdan.

• 4.sezonda bitti harikaydi her zamanko gibi.
    Spoiler.

robby'nin kaybetme sahnesi cok sacmaydi senaristler asiri sacmalamis.Uzuldum ama rakip Şahin oldugu icin kazanmasina sevindim 3 farkli dojo olmasi daha guzel olmus.Elemelerin basindaki dovus sahnelerini konser ile birlestirmeleri kotu olmus keske onlarida verselerdi iyice doysaydik sahnelere.

Tory'nin kazanmasina sevindim ama hileliymis kotu oldu.Sahneyi basa sardim gercekten tekmeyi yedikten sonra geri tepip ayagi cizgiye basiyor.Ama dovus oncesi sam'in annesinin tory'e yaptigi iyilik karsiliginda kafa karistirici ve motivasyon dusurucu konusmasinin karsiligiydi(usti kapali hile sayilir.zaten kizi agresif dovusurken gibtir diye kufur etmesi bunun ispatiydi) iyi oldu.

Tery cok guzel oturmus diziye cok begendim her ne kadar hile yaptirmis olsadl da ve lawrance'a kumpas yapmissada.Cobra kai kazanmasini istiyordum oyle de oldu ama Tery'nin Lawrance'a yaptigi kumpas yuzunden gelecek sezonda yok olmasini zevkle bekleyecegim.

• hanımı ikna etsem başlayacam şuna. şu an friends biraz da seinfeld gidiyoz bakalım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.