Şimdi Ara

coby mp3 çalar nasıl bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla cowon almak için bhphoto sitesine girdim coby marka mp4 gördüm 69 $ fiyatı var .alan kullanan varmı

MPC-759 512MB Portable MP3 Player with 2.5" Screen

• Ben de merak ettim 64YTL'ye satılıyor 1gb olan mp3 çaları (MP-C885).

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86898&productid=bd49100#tablnk

Kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psionic -- 23 Mart 2007; 18:01:27 >
  • bende hepsiburda daki ürünle ilgileniyorum ve ilginç bişi buldum amerikalıymış coby markası ve adamlar o modelde radyo oldugunnu idda ediyorlar buyrun burdan yakın.almayı kafama koydum.alırsam yazarım.

http://www.cobyusa.com/_en/prod_item.php?item=MPC885&pcat=portaudio&pscat=mp3&pscat2=
  • quote:

Orjinalden alıntı: lookman

arkadaşla cowon almak için bhphoto sitesine girdim coby marka mp4 gördüm 69 $ fiyatı var .alan kullanan varmı

MPC-759 512MB Portable MP3 Player with 2.5" Screen

cowon almak için girdiysen cowon al ve çık bence, coby denen marka bizdeki piranha'nın amerikan hali , tasarım üretim işçilik herşeyine varana kadar çinde fason bi firmaya yaptırılıp abd'de coby adı damgalatıp satılıyor.Tabi ürünlerine mecburen garanti,servis falan sunuyolar orası TR olmadığı için , web siteleri de detaylı hazırlanmış ama işte eşeğe altın semer taksan eşek eşektir derler ya,coby'de öyle bişey

cowon al sen boşver

• Cihaz bugün elime geçti.

Bence fiyatına göre gayet iyi. Kutudan çıkan kulaklığı çok dandik. Yeni bir kulaklık almak lazım.

Bunu alırken şunu göz önünde bulundurun: 1gb flashdisk için ortalama 25 ytl ödeyeceksiniz. bu cihaz bana 66 ytl'ye geldi ve taksitle.
    Gittigidiyor gibi sitelerden bu özelliklerde mp3 playerlar alabilirsiniz ama bi garantisi yok. onlar da 50-55 ytl civarında satılıyor.

Coby'nin kendi web sitesinde bu cihazda radyo olduğu söyleniyor. Hepsiburada.com yetkilileri de var ama bunun için internetten programını indirmeniz lazım dediler. Eğer radyolu olarak ithal edilse, ayrıca bandrol almak gerekiyormuş. Fakat ben bu programı bir türlü bulamadım. Bulan yada bilen varsa lütfen söylesin....!!!!
  • sahte sony den farkı yokdiyorlar ama sen bilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu şarkıyı bilen varmı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.