Şimdi Ara

mp3 cd sinin VCD de çalması için mp3 ü neroda nasıl yazmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bos cd ye mp3 yazıp vcd de açmam lazım.neroda nasıl yazmam gerek

• CD nin kendisinde bir problem olmadıkça data disc (veri diski) olarak yazsanda VCD okur.
  • Mp3 yazdırmak için:nero>ses > mp3 cd yarat a tıkla
    normal audio yazmak için:müzik/ses cd'si yarat a tıkla
  • Veri diski yazdırmak yeterli olmuyor. Ancak CD'yi kapatmak gerekiyor. CD kapanmadığı zaman da VCD playerlar maalesef MP3 leri okuyamıyor. Nero'da CD yazdırıken MP3 CD si yap denirse default olarak CD'yi kapatıyor.
  • Arkadaşlar konu dikkatimi çektide bir sorayım dedim...Şimdi Neroda MP3 Cd'si yarat dediğimizde,150-200 tane MP3'ü normal bir CD ye kaydettiğimizde,bildiğimiz VCD playerlar bunu okuyabiliyormu,bana pek mantıklı gelmedi ama ben bir tane denedim yinede,neroda kaydettim ve okumadı VCD player...Benmi yanlış bir şey yaptım yada yukarıda yazılanları yanlış anladım...Bildiğim kadarıyla VCD playerlar sadece TRACK olarak kaydedersek okur CD'yi...eğer böyle bir şey oluyorsa yapan ve başaran arkadaş varsa daha ayrınytılı açıklarsa çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gisaro

Arkadaşlar konu dikkatimi çektide bir sorayım dedim...Şimdi Neroda MP3 Cd'si yarat dediğimizde,150-200 tane MP3'ü normal bir CD ye kaydettiğimizde,bildiğimiz VCD playerlar bunu okuyabiliyormu,bana pek mantıklı gelmedi ama ben bir tane denedim yinede,neroda kaydettim ve okumadı VCD player...Benmi yanlış bir şey yaptım yada yukarıda yazılanları yanlış anladım...Bildiğim kadarıyla VCD playerlar sadece TRACK olarak kaydedersek okur CD'yi...eğer böyle bir şey oluyorsa yapan ve başaran arkadaş varsa daha ayrınytılı açıklarsa çok sevinirim...

Hayır arkadaşım eğer VCD'nin MP^3 çalma özelliği var ise yaptığın mp^3 cdlerinide dinlersin...Sen büyük olasılıkla sadece track cd çalan bi VCD'de denedin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.