Şimdi Ara

Coca Cola?Cola Turka?Pepsi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cola turka'da bu aralar sağlam bir gelişme var. eskiden pek sevmezdim ama düzelttiler şimdi.
  • mecca cola
  • Cola Turka. 2 yıldır zorla alıştırdım kendimi.
  • le cola nın üretim yeri ile cola turka aynı yerdi bir ara şimdide öylemi aceba
  • Önceden pepsi'den vazgeçmezdim ama zon zamanlarda coca cola aşırı hoşuma gitmeye başladı. Cola Turka'yı geçen aldım resmen şekerli suydu. En son dün cola geldiğinde cola turka almışlar bu sefer farklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bugüne Kadar Konu Dışı bölümünde Bim espirisi çok dönüyordu,Bende aldırış etmeyip okuyodum fakat okumalar artık yerini meraka bıraktı,Geçen Hafta bir gün evimizin 100 metre ilerisindeki Bim'e gitme kararı aldım.

Vee... İlk Le'Cola deneyimimi yaşadımki anlatılamaz..Bimde 2.5 Litrelik Le'Colanın sadece 1.25 TL olduğunu görünce ilk şokumu yaşadım zaten,Daha sonra 4'lü Pizzaların 5.5 Tl Olduğunu gördüm ve Daha sonrada Dondurulmuş büyük torba halinde patates kızartmasının 2.5 TL olduğunu gördüm.. İlk deneyimimim için Le'Cola aldım eve gider gitmez hemen bir bardağa doldurup içtim ve ''İşte BU !!! '' Dedim.. Adeta Büyüleyiciydi,Muhteşem bir egzotik tadı ve lezzeti vardı.. Eve kardeşim geldiğinde Le'Colayı onada içirdim ve bu ne diye sorduğumda ''Coca-Cola'' Cevabını verdi bende NAH ! Dermiş gibi bir hareket yaptım.. O günden itibaren evimizde günde 2.5 Litre Le'Cola tüketiliyor,Gün geçmesinki Birde Bim Bağımlılık yaptı.. Hemen Yuva pizza ve patatesi aldım ve 2 gün önce onlarında tadına baktım,Birdaha Bimden başka bir marketede gitmeme kararı aldım..

Burdan Çıkaracağımız Sonuç şudur ; Bim Kral,Le'Cola Daha bi Kral.

Yakın şeker hastası olursun, kolunu bacağını keserler.
    (Allah göstermesin tabi)

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

coca cola nın yıllık cirosunun yarısını israile bağışlıyo pepside amerika-israil malı ama bilemem
    çok dikkat ederim cola turka içerim ben
    coca cola içen vatanımı seviyorum müslümanım demesin
    adam namaz kılıyo mc dannels a gidiyo boşuna namaz kılıyo herif

hahahahahhahaahahaa(bir tarafımla gülüyorum şu anda)

bir firma karının yarsını bir yere aktarsa batar ey kör cahil!

lıkır lıkır coca-cola içiyorum. evet müslümanım. hiç kimseyi de ilgilendirmez. hele seni hiç!
  • quote:

coca cola nın yıllık cirosunun yarısını israile bağışlıyo pepside amerika-israil malı ama bilemem

Türkiye'de ki malların çoğunluğu zaten Abd,İsrail vb. Devletlere ait eğer biz bu malları kullanmazsak yaşam diye bir şeyimiz kalmaz.Hem paramızı veriyoruz.En güzelini içmek bizim hakkımız.
  • Cola Turka'da çok sevdiğiniz Fethullah Gülen'in değil mi acaba?

Aynı tas aynı hamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suicide Lane

Cola Turka'da çok sevdiğiniz Fethullah Gülen'in değil mi acaba?

Aynı tas aynı hamam...

...
  • cc zero
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

cc zero

*!cCc Zero ReyizZzzZ cCc!*

• quote:

Orijinalden alıntı: RealityShow

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

cc zero

*!cCc Zero ReyizZzzZ cCc!*

düşündüm biliyormusun ya

• 1 bardak su
    Tavisye ederim
  • Hiçbiri Çamlıca
  • Su
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bugüne Kadar Konu Dışı bölümünde Bim espirisi çok dönüyordu,Bende aldırış etmeyip okuyodum fakat okumalar artık yerini meraka bıraktı,Geçen Hafta bir gün evimizin 100 metre ilerisindeki Bim'e gitme kararı aldım.

Vee... İlk Le'Cola deneyimimi yaşadımki anlatılamaz..Bimde 2.5 Litrelik Le'Colanın sadece 1.25 TL olduğunu görünce ilk şokumu yaşadım zaten,Daha sonra 4'lü Pizzaların 5.5 Tl Olduğunu gördüm ve Daha sonrada Dondurulmuş büyük torba halinde patates kızartmasının 2.5 TL olduğunu gördüm.. İlk deneyimimim için Le'Cola aldım eve gider gitmez hemen bir bardağa doldurup içtim ve ''İşte BU !!! '' Dedim.. Adeta Büyüleyiciydi,Muhteşem bir egzotik tadı ve lezzeti vardı.. Eve kardeşim geldiğinde Le'Colayı onada içirdim ve bu ne diye sorduğumda ''Coca-Cola'' Cevabını verdi bende NAH ! Dermiş gibi bir hareket yaptım.. O günden itibaren evimizde günde 2.5 Litre Le'Cola tüketiliyor,Gün geçmesinki Birde Bim Bağımlılık yaptı.. Hemen Yuva pizza ve patatesi aldım ve 2 gün önce onlarında tadına baktım,Birdaha Bimden başka bir marketede gitmeme kararı aldım..

Burdan Çıkaracağımız Sonuç şudur ; Bim Kral,Le'Cola Daha bi Kral.

yuvanın sigara böreğini de denemeni tavsiye ederim

• Pepsi önde gidiyor
  • quote:

bu nasıl bir kafa yapısı ya üzüldüm sana

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.