Şimdi Ara

Coca Cola?Cola Turka?Pepsi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pepsi
  • pepsi akar
  • Pepsi diyenlere anlam veremiyordum bayağıdır içmiyordum aklıma kalan tadının bol şekerli az asitli olduğuydu ama dün bir daha deneyim dedim 2-3 seneden sonra yok böyle bir tat coca cola halt etmiş haftada 1 kere cola içen ben hergün 1litre pepsi içer oldum deneyin tadi çok değişmiş bol asitli ve az şekerli
  • cCc Coca Cola Ülkü Ocakları cCc
  • Hepsi zararlı En güzel kola kristal kola
  • Çay.
  • teaton icetea
  • Kola içmiyorum.Şu sıralar Doğadan soğuk çaya merak sarmıştım.Coca Cola firması onuda satın almış.Artık varsa yoksa NEşti....Ülker Eylük ayında Chill Out Ice-Tea adı altında soğuk çay çıkaracakmış.Eylülde ona başlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 22 Ağustos 2010; 10:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

coca cola nın yıllık cirosunun yarısını israile bağışlıyo pepside amerika-israil malı ama bilemem
    çok dikkat ederim cola turka içerim ben
    coca cola içen vatanımı seviyorum müslümanım demesin
    adam namaz kılıyo mc dannels a gidiyo boşuna namaz kılıyo herif

polonya da hiç bi yerde cococola satılmıyodu kaldımız yerdede bi şey vardı hane yabancı okullarda olur ya parayı atarsın numarayı tuşlarsın o şey ordan düşer alırsın ondan vardı alt sıra komple pepsi ydi 1tl ydi günde 6-7 tane içiyodum yok böyle bi tat ama yinede coco cola yı değişmem

• quote:

coca cola nın yıllık cirosunun yarısını israile bağışlıyo pepside amerika-israil malı ama bilemem

İbretlik bir paylaşım kardeşim.
  • Millet pepsi diyor ya
    Elbette Coca-Cola
  • quote:

Ne varsa israil malında var, nefis oh valla. Kimse yıllık cirosunun yarısını israile bağışlamaz ya neyse, zaten karı yıllık %100 den fazla olmalı ki, zarar etmeden bağışlasınlar, onu da pek sanmıyorum.... Yine de İsrail malı forever.

Her neyse Bir kaç sene öncesine kadar gözüm kapalı Coca-Cola derdim ama bu aralar tadı çok değişmiş geliyor bana. Pepsiyi pek içmezdim ben ama bu aralar Pepsiye yöneldim.Ama yine de o tadı yakalayamıyorum. Eski tadına dön Coca-Cola lütfen

• Google hocaya aratırsanız coca cola ve alkol diye tüm haber sitelerinde var kanıtlarıyla. Zararın neresinden dönersek kardır. Cola zaten başlı başına zarar..
  • buz gibi bira varken ne kolası
  • Coca cola
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Google hocaya aratırsanız coca cola ve alkol diye tüm haber sitelerinde var kanıtlarıyla. Zararın neresinden dönersek kardır. Cola zaten başlı başına zarar..

İçeceklerin çoğunda alkol var zaten. Ki alkolsüz içecekler tebliğine göre içeceklerde 5 g/l alkol bulunabiliyor. Coca-Cola'da bu oran 0.075 g/l. Bu kadar alkolü farklı yerlerden çok rahat alırsın zaten.
  • coca cola içenler müslüman değil demişler: ) bunu yazan windowsu kullanıyor fakat windowsta yahudi facebooka girmeyen adam var mı türkiyede? sahibi yahudi. google arama motorununda sahibi yahudi evinizde kullandığınız ürünlerin 4te 3ü yahudi ne mal adamsınız ya colada alko9l varmış .: ) : ) ekmektede var alkol bunu herkes biliyor bütün müslümanlar alkolik: ) : ) : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi led__Zeppelin -- 17 Temmuz 2011; 1:04:46 >
  • ayran diyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.