Şimdi Ara

Coca Cola?Cola Turka?Pepsi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• LE cola

Bu konuyu açan 1.9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999. kişisin tebrikler şampiyon
  • Pepsi ve Coca Cola'nın tatları güzel. Cola Turka güzel değil.
  • Lan geçen gün açıldı Le Cola çıktı. Başta Pepsi önde gidiyodu da bilinçsiz insanlar Coca Cola'yı öne geçirdi, sonra BİM'ciler bastı konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

LE cola

Bu konuyu açan 1.9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999. kişisin tebrikler şampiyon

Akşam cola alıcam da bi size sorayım dedim:)
  • Şu zero olayı çıktıgından beri Coca colanın tadı degişik. o eski güzel tadı yok.
  • Cola Turka'yı Dondurucuya Atmadan İçemiyorum Sanki Şerbet Gibi :S
    Coca Cola 2 bardak İç sonradan direk asit kalmiyor :S
    Şu aralar PEPSİ içmekteyim :D

Bu arada Le Cola Forever ! !:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pepsi candır. le cola fazla kullanımda ölümcül sonuçlar doğurabilir
  • pepsi alır
  • pepsi ve coca cola tabiki cola turka koladan sayılmaz.
  • 2 senedir hiçbir kolayı içmedim ama.
    Öncesinde tam bir kola delisi idim.
    Pepsi derim.
  • Pepsi severim Coca cola olursa hayır demem le cola içmem cola turkanın yüzüne bakmam. Bi ara pepsi twist vardı ondan alıştım pepsi içmeye. Birde Uludağ Magnum Cola var deneyin.
  • Kolada böcek var bol proteinli
    Uludağ gazoz ve Sprite akar
  • pepsinin cc zero ayarındaki ürünü pepsi max mı
  • 15 senedir Coca-Cola içiyorum ama bu aralar beni hasta etmeye başladı. Pepsi içiyorum artık. Aslında en iyisi hiç içmemek ama alternatif içecek yok ki başla. İçkiyi de bıraktım. Kaldık böyle içeceksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 12 Ağustos 2010; 17:52:22 >

• Bugüne Kadar Konu Dışı bölümünde Bim espirisi çok dönüyordu,Bende aldırış etmeyip okuyodum fakat okumalar artık yerini meraka bıraktı,Geçen Hafta bir gün evimizin 100 metre ilerisindeki Bim'e gitme kararı aldım.

Vee... İlk Le'Cola deneyimimi yaşadımki anlatılamaz..Bimde 2.5 Litrelik Le'Colanın sadece 1.25 TL olduğunu görünce ilk şokumu yaşadım zaten,Daha sonra 4'lü Pizzaların 5.5 Tl Olduğunu gördüm ve Daha sonrada Dondurulmuş büyük torba halinde patates kızartmasının 2.5 TL olduğunu gördüm.. İlk deneyimimim için Le'Cola aldım eve gider gitmez hemen bir bardağa doldurup içtim ve ''İşte BU !!! '' Dedim.. Adeta Büyüleyiciydi,Muhteşem bir egzotik tadı ve lezzeti vardı.. Eve kardeşim geldiğinde Le'Colayı onada içirdim ve bu ne diye sorduğumda ''Coca-Cola'' Cevabını verdi bende NAH ! Dermiş gibi bir hareket yaptım.. O günden itibaren evimizde günde 2.5 Litre Le'Cola tüketiliyor,Gün geçmesinki Birde Bim Bağımlılık yaptı.. Hemen Yuva pizza ve patatesi aldım ve 2 gün önce onlarında tadına baktım,Birdaha Bimden başka bir marketede gitmeme kararı aldım..

Burdan Çıkaracağımız Sonuç şudur ; Bim Kral,Le'Cola Daha bi Kral.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 12 Ağustos 2010; 17:08:20 >

• PEPSİ
  • Bimdeki o patetesler leş gibi kokuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bugüne Kadar Konu Dışı bölümünde Bim espirisi çok dönüyordu,Bende aldırış etmeyip okuyodum fakat okumalar artık yerini meraka bıraktı,Geçen Hafta bir gün evimizin 100 metre ilerisindeki Bim'e gitme kararı aldım.

Vee... İlk Le'Cola deneyimimi yaşadımki anlatılamaz..Bimde 2.5 Litrelik Le'Colanın sadece 1.25 TL olduğunu görünce ilk şokumu yaşadım zaten,Daha sonra 4'lü Pizzaların 5.5 Tl Olduğunu gördüm ve Daha sonrada Dondurulmuş büyük torba halinde patates kızartmasının 2.5 TL olduğunu gördüm.. İlk deneyimimim için Le'Cola aldım eve gider gitmez hemen bir bardağa doldurup içtim ve ''İşte BU !!! '' Dedim.. Adeta Büyüleyiciydi,Muhteşem bir egzotik tadı ve lezzeti vardı.. Eve kardeşim geldiğinde Le'Colayı onada içirdim ve bu ne diye sorduğumda ''Coca-Cola'' Cevabını verdi bende NAH ! Dermiş gibi bir hareket yaptım.. O günden itibaren evimizde günde 2.5 Litre Le'Cola tüketiliyor,Gün geçmesinki Birde Bim Bağımlılık yaptı.. Hemen Yuva pizza ve patatesi aldım ve 2 gün önce onlarında tadına baktım,Birdaha Bimden başka bir marketede gitmeme kararı aldım..

Burdan Çıkaracağımız Sonuç şudur ; Bim Kral,Le'Cola Daha bi Kral.

Kaç yaşındasın 8-9 ?

• Cola Turka AKARRR
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.