Şimdi Ara

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarp709

Arkadaşlar bu kampanya hangi kapaklarda geçerli evde bir alay kırmızı kapaklı cola lar var ama altında şifre yazmıyor.

Yeşil kapaklarda geçerli.
  • 5 tane aldım hepsınden %10 indirim çıktı, fazladan var ise yollayabılecek olan arkadas varmı?
  • Bu şifreler hangi kolalardan çıkıyor ? 330 ml, 500 ml aldım hiçbirinden çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan23

Bu şifreler hangi kolalardan çıkıyor ? 330 ml, 500 ml aldım hiçbirinden çıkmadı

Yeşil kapaklarda çıkıyor. Kampanya içinde 330 ml de var ama kampanyalı olanlarda çıkıyor sanırım. Kutu üzerinde digiturk play filan yazması lazım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 1 Aralık 2016; 20:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle 1 lt coca cola'dan haftalık play paketi kazandım.
    biraz stratejik davranıp takımımı akhisar belediye seçtim. akhisar'ın mağzası falan olmadığından buradan gelecek indirim kodu olmaz diye düşündüm ve haklı çıktım.
    siz de bu stratejiyi deneyebilirsininz arkadaşlar.
    kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olric.

an itibariyle 1 lt coca cola'dan haftalık play paketi kazandım.
    biraz stratejik davranıp takımımı akhisar belediye seçtim. akhisar'ın mağzası falan olmadığından buradan gelecek indirim kodu olmaz diye düşündüm ve haklı çıktım.
    siz de bu stratejiyi deneyebilirsininz arkadaşlar.
    kolay gelsin...

Alakası yok dostum çünkü onu bende denedim. Diğer yorumları oku istersen. Tff mağaza indirim kodu veriyor :) tamamen şans işi. Senin şansına gelmiş.

• Bugün 12 tane filan denedim

11 tanesinde GS seçtim 1 ni bursa spor seçtim.

Bursa sporda digiturk çıktı.

Toplam 50 tane girdim herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 2 Aralık 2016; 21:42:35 >
  • Aha bi tanede top çıktı iyi mi
  • Ulan 4 tane kod girdim, hepsinde indirim çıktı.
  • Kod cikti bana da. simdi lig tv izliyorum ama haftanin maclari kismindan standart kalitede acmadim yayini. Sayfanin sonunda kanallardan actim lig tv yuksek kalite şu an. Macta da yuksek kalitede kalirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrltnts

Kod cikti bana da. simdi lig tv izliyorum ama haftanin maclari kismindan standart kalitede acmadim yayini. Sayfanin sonunda kanallardan actim lig tv yuksek kalite şu an. Macta da yuksek kalitede kalirmi

Haftanın maçları kısmından izleme. Sayfanın altında kanallar kısmından izle aynen. Yüksek kalite olarak maçta da açık kalıyor.

Arkadaşlar fazla kodu olanlar birbirine dağıtsın. Herkes maç izlesin ne var yani.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sagolasin. 12 tane kapak biriktirdim bugune kadar. Hepsini bugun kullandim en son kapakta cikti ligtv sans işi

• ben de en az 10 tane girdim hepsinde baş çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qerrard!

ben de en az 10 tane girdim hepsinde baş çıktı

Tamamen şans işi Digiturk play haftalık maç kodu az çıkıyor.
  • Abartmıyorum 40 dan fazla kapak girdim 2 tshirt kazandım ama hala kod gelmedi

• Ben belki 120 tane girdim 1 digi, 1 top, 1 atkı çıktı. Kapakların % 99'u online indirim
  • iş yerimde restorant kısmında bu yeşil kapaklı kolalardan var 50 tane yolladım 50 side online indirim:))
  • Nedir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: old fri

Nedir bu?

Emek verip o kadar yazı yazıp resim yükledik. Okuma zahmetinde bulunmayıp 'nedir bu ?' diyorsun. Gerçekten bravo.

• Kampanya bitmiştir. Çekiliş sonuçlar 26.12.2016 tarihinde açıklanacaktır. Konuya ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.