Şimdi Ara

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15 liraya kod verecek var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Bende otomatik-Standart ve kota dostu var.

• ..........................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 20 Kasım 2016; 15:9:7 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Şuan Kasımpaşa - Karabükspor maçı var ve Yüksek Kalite seçeneği açık :) Bu demek oluyor ki Derbiyi yüksek kalite izleyeceğiz.

Yüksek kalite '1800k'
    1800k için 3mbit internet yetiyor. Şuan hızım 3mbit olmasına rağmen donma yok.

ilginç denemek için baktım bende de standart ve kota dostuı var Sizde bug falan mı oldu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Şuan Kasımpaşa - Karabükspor maçı var ve Yüksek Kalite seçeneği açık :) Bu demek oluyor ki Derbiyi yüksek kalite izleyeceğiz.

Yüksek kalite '1800k'

ilginç denemek için baktım bende de standart ve kota dostuı var Sizde bug falan mı oldu acaba

hocam kayseri maçında yok ama karabükte aynen bende de yüksek kalite açık. İnşallah akşamda böyle olur Acaba lig tv 2 -3 e göre değişyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Yüksek kalite '1800k'

hocam kayseri maçında yok ama karabükte aynen bende de yüksek kalite açık. İnşallah akşamda böyle olur Acaba lig tv 2 -3 e göre değişyor mu?

Lig 2-3 standart hep. Lig 1 yüksek kalite. İlk başta canlı izle kısmından izleme. Biraz aşağı in canlı kanallardan izle :)

• Oha ya kac adet kod girdim hep indirim %10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

Bende otomatik-Standart ve kota dostu var.

Mobilde olduğum için diğer yorumumda alıntı yapamadım. Canlı izle kısmından denemeyin. Biraz daha aşağı için canlı lig 1-2-3-4 kısımları var. Geçenlerde resim attım.

• Elinde fazla kodu olan varsa verebilirse çok memnun olurum

• Allah belani versin kokakola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Fazladan digitürk play kodu olan var mı?
  • Gideyim bi iki kola alayım da deneyeyim şansımı

• Fazla kodu olan verebilirse sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam akk doldu mu sizde ? 3mbit ile sorun yaşatır mı yüksek kalite? Deneyen var mı 3mbitle yüksek kaliteyi? 1 gb kalmış kotanın dolmasına aksiliğe bak ya Şu maçı sorunsuzca izleyebileydim bi
    @YOURMOVE
  • quote:

Hocam akk doldu mu sizde ? 3mbit ile sorun yaşatır mı yüksek kalite? Deneyen var mı 3mbitle yüksek kaliteyi? 1 gb kalmış kotanın dolmasına aksiliğe bak ya Şu maçı sorunsuzca izleyebileydim bi
    @YOURMOVE

Benim akk doldu. Sorun yaşatmaz 3mbit hız. Ben 106 ekran tv ye bağlayıp izleyeceğim :)

• baş çıktı, KKXQTBAD fenerium indirim.
  • digiturk play kodu satmak isteyen ulaşsn.
  • çıkana nasıl çıkıyo ya kola içmekten obez olacam bi tane bile çıkmadı hep %10 indirim dalga geçer gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

çıkana nasıl çıkıyo ya kola içmekten obez olacam bi tane bile çıkmadı hep %10 indirim dalga geçer gibi

Sanırım ilk parti mallardan alana çıkıyor, banada çıkmadı, akşama 1 litre daha alacam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.