Şimdi Ara

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Kod denedim hepsinde indirim çıktı şansıma. Elinde fazla maç kodu olup da paylaşan olursa çok sevinirim arkadaşlar.Kolalar da iyi masraf oldu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

10 tane %10 şeysini birleştirip bedavaya getiremezmiyiz

10 kodu da arka arkaya yazsan bedava alamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk çıldırdı. Yüksek kalite açık :) Bjk maçı yüksek kalite seçeneği ile açık. Teşekkürler Digiturk play. Umarım derbi de böyle olur :)

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım)

Resim Digiturk Play Resmi Sitesinden Alınmıştır.

Genel sorulara cevap vereyim.

-Digiturk Play kazandığınız zaman direkt olarak e postanıza bakın.
    -Digiturk Play haftalık süper lig kodunu aktif ettiniz zaman Lig tv 1 2 3 ve bazı kanallar (Star Tv, Tv8 vs.) 24 saat açık. Yalnız Avrupa futbol maçları (İspanya Ligi vs.) ve basketbol maçları başladığı zaman izleyemezsiniz. Paketiniz sadece Süper Lig olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Kasım 2016; 20:2:35 >

• 3.kolam ve ilk ikisinde indirim ucuncu de takiminin tisortunu kazandiniz cikti.fenerbahce benim hayatim ve evde digiturk yok eger kod cikipta kullanmayacak arkadaslar varsa allah rizasi icin pm atin kodu bu maci izlemezsem ölürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fazla kodu olan varsa talibim
  • Benim maile "Plain text not available." diye bişey geliyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Digiturk çıldırdı. Yüksek kalite açık :) Bjk maçı yüksek kalite seçeneği ile açık. Teşekkürler Digiturk play. Umarım derbi de böyle olur :)

-Digiturk Play haftalık süper lig kodunu aktif ettiniz zaman Lig tv 1 2 3 ve bazı kanallar (Star Tv, Tv8 vs.) 24 saat açık. Yalnız Avrupa futbol maçları (İspanya Ligi vs.) ve basketbol maçları başladığı zaman izleyemezsiniz. Paketiniz sadece Süper Lig olduğu için.

Yarınki maçta da öyle olur mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Digiturk çıldırdı. Yüksek kalite açık :) Bjk maçı yüksek kalite seçeneği ile açık. Teşekkürler Digiturk play. Umarım derbi de böyle olur :)

Yarınki maçta da öyle olur mu acaba

Temennimiz o yönde ama bakalım neler olacak. Şuan Yüksek Kalite seçeneği yok. Maç zamanı olursa ne mutlu bize. Eğer olmaz ise çamur gibi yayın izleriz. Yüksek Kalite güzeldi.

Bugün Beşiktaş maçında yüksek kalite seçeneği olması sanki bana bir hata sonucu meydana gelmiş gibi geldi. Çünkü Coca Cola ile haftalık verilen Digiturk Play kodu 'Standart' kalite için geçerli. İlginç şeyler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 20 Kasım 2016; 0:40:53 >

• arkadaşlar fazla kodu olup da kullanmayacak olan var mı ?
  • 11 yada 12. denememde çıktı. kola içmememe rağmen 2 tane kapak için aldım. gerisi forum ve dostlar sağolsun. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. resmen araftayım

edit: Harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitekibi -- 20 Kasım 2016; 2:45:14 >
  • Kod gönderebilir misiniz?

Derbiyi dışarıda izlemek için evce kim bilir kaç para vereceğiz. Digiplay çıkarsa çok iyi olur.
  • Arkadaşlar her yeri araştırdım sordum rezervasyonlar bitmiş restoranlar dolmuş allah rızası için kullanmayacak varsa bir kod göndersin bu maçı izlemezsem ölürüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbi günü geldi :) Elinde fazla digiturk play kodu olan bence diğer arkadaşlarla paylaşsın. Gerçi fazla süper lig kodu çıkmıyor ama olur ya hani şansınıza iki tane çıkmıştır.

Beşiktaş maçındaki gibi inşallah yüksek kalite izleyebiliriz.
  • Arkadaslar kod satacak olan varsa alabilirim
    akbank enpara halkbank
  • Arkadaslar digiplay cikmayan kolalari protesto icin dokun icmeyin sakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayar oldum durmadan 10% indirim kodu geliyor.
  • Şuan Kasımpaşa - Karabükspor maçı var ve Yüksek Kalite seçeneği açık :) Bu demek oluyor ki Derbiyi yüksek kalite izleyeceğiz.

Yüksek kalite '1800k'
    1800k için 3mbit internet yetiyor. Şuan hızım 3mbit olmasına rağmen donma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 20 Kasım 2016; 14:20:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Benim maile "Plain text not available." diye bişey geliyor anlamadım

Başına gelen var mı başka
  • kod verebilecek olan varsa memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.