Şimdi Ara

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu futbol ile ilgili olunca buraya açma gereği duydum. Daha fazla kişi bilgilensin diye. Derbi haftası herkese bol şans.

(Ben Digiturk Play haftalık maç kodu kazandım. Derbiyi ve bu hafta oynanacak tüm maçları izleyeceğim)

Burası önemli;

Ya size takım mağazalarında 10 lira indirim kodu verecek, ya haftalık süper lig paketi verecek. Aynı zamanda otomatik olarak çekilişe katılıyorsunuz. Kazanırsanız size takımınızın formasını gönderiyorlar. Eğer şansınız varsa Süper lig haftalık lig paketi kodu gelir. (1200k standart kalite)

Kazandığınız Digiturk play kodunu hemen kullanmanıza da gerek yok.

Digiturk Play Haftalık Maç Paketi kampanya şifreleri tek kullanımlıktır ve kazanılan şifreler 30 Mayıs 2017 itibariyle geçerliliğini yitirir.

Neyse anlatıma geçiyorum.

Anlatım YOURMOVE aittir.

1- Digiturk play sitesinde üyeliğiniz olması lazım. Yoksa lütfen ücretsiz üyelik açın.
    COCA-COLA VE COCA-COLA ZERO KAPAKLARININ ALTINDAKİ kodu alıyorsunuz. 2.5 lt olabilir, 330ml olabilir vs.

2-https://www.takiminlakolkola.com sitesine giriyorsunuz ve takım seç diyorsunuz.

3- Tüm süper lig takımları var. İstediğiniz takımı seçin ve devam edin.

4- Kapak altındaki şifreyi girin. (8 haneli bir şifre) Ben robot değilim deyin ve devam edin.

5- Şifreyi girdikten sonra karşısına isim, e posta, adres vs. gibi şeyler çıkacak ve eksiksiz doldurun ileri deyin.

6- İşte zurnanın zırt dediği yer. Digiturk play süper lig haftalık kod kazandınız umarım :) Evet ekranda öyle bir şey çıktığını hayal ediyoruz ve hemen e posta adresimize bakıyoruz.

7- E posta adresinize ileti gelecektir. Kodu nasıl kullanırsın resimde yazıyor.

Hadi hayırlı olsun..

Coca cola kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 23 Aralık 2016; 22:56:6 >

• Güzel ve faydalı anlatım, teşekkürler emeğiniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Güzel ve faydalı anlatım, teşekkürler emeğiniz için.

Teşekkür sağ ol. Umarım herkes faydalanır. Bu arada cola içmiyorum arkadaşım attı şifreyi :)
  • Vayy iyiymis :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada 1 tane play geldi derbiyi izlerim

• Ben 2 atkı bir coca cola topu kazandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yardımcı olabilir misin ücretsiz üyelik bölümünü bulamıyorum Digitürk Playde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşk
  • kod alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Hocam yardımcı olabilir misin ücretsiz üyelik bölümünü bulamıyorum Digitürk Playde

Sanırım bir paket seçip öyle üye oluyorsun. Üye olduktan sonra paketi almayın. Sanırım öyle olacak.
    https://www.digiturkplay.com.tr/satin-al?licenseId=10&productId=2000125813

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 12 Kasım 2016; 13:7:33 >
  • Coca Cola kapağım maalesef yok :(
  • digiturkplaye üye olunmuyor

Gerek kalmadı evde 10 kola var hiçbirinde kod yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 12 Kasım 2016; 15:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Coca Cola kapağım maalesef yok :(

Bakkaldan 2 Litre olanından alcan işte.Bulunmayacak şey değil şansını dene.
  • Fenerium'dan %10 indirim geldi.Derbiye kadar 6-7 kola alırım bakalım neler gelcek.
  • Kola tuketmeyen biri olarak sırf kampanya ıcın. 2 adet 1lt kola aldım. Birinden futbol topu, diğerinden %10 ındırım cıktı.
  • En az 10 kere kod girmişimdir kampanya başladığından beri indirim harici hiçbir şey çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Kola tuketmeyen biri olarak sırf kampanya ıcın. 2 adet 1lt kola aldım. Birinden futbol topu, diğerinden %10 ındırım cıktı.

2.5 litre alıp deneyin bakalım belki çıkar. Büyük hediye, büyük litrede çıkar mantığı olabilir :)

Ayrıca elime bir şifre geçerce bir şey deneyeceğim. Büyük takımları seçmek yerine küçük takımları seçicem. Bu şekilde mağaza indirim kodu vermez sanırım. Misal Alansaporu seçicem. Mantık olarak takım mağaza indirim kodu verse nerede kullanacağım ? İl İstanbul. :)

Haftalık tüm maçları izleriz sanırım. Bunu denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 12 Kasım 2016; 18:20:13 >
  • 5-6 kere kod girdimben burda her seferinde yüzde 10 çıktı. Hiçbi şey çıkmadı. Nasıl bi şanssızlıksa

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Hocam yardımcı olabilir misin ücretsiz üyelik bölümünü bulamıyorum Digitürk Playde

Sanırım bir paket seçip öyle üye oluyorsun. Üye olduktan sonra paketi almayın. Sanırım öyle olacak.

Teşekkürler hocam oldu darısı kod a artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Teşekkürler hocam oldu darısı kod a artık

Rica ederim. Bol şans :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.