Şimdi Ara

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elime geçen indirim kodları. Lütfen kullanan kullandım diye yazsın.

PPLYOQNR - FENERIUM
    OJZU48Y6U9D5 - KARTAL YUVASI
  • 3 tane 10% indirim çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

3 tane 10% indirim çıktı

Sanırım 2.5 litre coca cola kapaklarında digiturk play çıkıyor büyük ihtimalle.
  • İki tane kod kullandım, iki tane %10 indirim kodu çıktı. Acaba haftalık paket verme olasılığı yüzde kaç
  • Trilyon tane gönderdim şu zamana kadar taraftar mağazası indirimi hariç hiçbir şey çıkmadı.

• Bro 2 tane digitürk play kodu kazandım.

istediğim zaman kullanabilirim değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Bro 2 tane digitürk play kodu kazandım.

istediğim zaman kullanabilirim değil mi?

Aynen istediğin zaman kullanabilirsin. Kodları iyi muhafaza edin :) Kullanacağınız zaman haftalık pakette standart kaliteyi seçin. Bol şans.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fikrinizi denedim ve hatta Alanyaspor ile denedim. TFF Online Mağaza'dan Milli Takım ürünlerinde %10 indirim kodu verdi. Adamlar en ince ayrıntıya kadar ayarlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankSchrader

Hocam bu fikrinizi denedim ve hatta Alanyaspor ile denedim. TFF Online Mağaza'dan Milli Takım ürünlerinde %10 indirim kodu verdi. Adamlar en ince ayrıntıya kadar ayarlamışlar.

:) vay arkadaş gene olmadı desene. Tff online mağazayı işin içine katmadık. Sanırım şans. Bana nasıl çıktı süper lig kodu anlamadım. Hemde derbi haftası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Kasım 2016; 15:55:43 >
  • Online takım mağazası olmayan takımları da denedim tff nin mağazasından %10 indirim veriyor.
    Ben bir çok açma halkası denedim çıkmadı hocam. Size 2.5 litre kapağından mı çıktı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankSchrader

Ben bir çok açma halkası denedim çıkmadı hocam. Size 2.5 litre kapağından mı çıktı acaba?

Bana birisi verdi şifreyi girdim hemen digiturk play verdi. Şans işi sanırım çok az miktarda digiturk play süper lig paketi veriyor.

Edit: Şuan sordum evet 2.5 litre kapağından atmış şifreyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 14 Kasım 2016; 0:58:19 >
  • Bugün, haftalık Digiturk kodu kazandım ve ayrıca %10 indirim kodu da verdi. Bence her seferinde %10 indirim ve çekiliş katılımı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Bugün, haftalık Digiturk kodu kazandım ve ayrıca %10 indirim kodu da verdi. Bence her seferinde %10 indirim ve çekiliş katılımı veriyor.

2.5 litre kapağından mı kazandınız ?
  • FB-GS maçına kod alınır satan varsa :D

• 10 tane %10 şeysini birleştirip bedavaya getiremezmiyiz

Hayır. Şimdiye kadar hep 1,5lt kapağından 9 adet girdim ve sonunda çıktı.
  • Elinde fazlalık kapak olupta paylaşmayı seven forumdaşlarımız varsa mesaj bekliyorum
  • 3-4 defa girdim 1 tane top çıktı başka bşey çıkmadı
  • Yok abi yine çıkmadı İndirim çıkıp duruyor. Maça kadar çıkar heralde denemeye devam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.