dostum bu tarz fabrikalar Türkiye başta olmak üzere çok ülkeye çok fazla bi gelir kaynağı ve istidham sunuyor anladın mı,maliyetten ne kadar kısarsan kar oranın o derecede yükselir,bunu her marka yapmaya başladı engellenemez bir gerçek,maddi yönden sıkıntıları yok derken demek istediğim devletin bu tarz firmalara bulaşmaya gücü yetmez umarım daha açıklayıcı olmuştur,yukarıda ki eleman ne bişeyler saçmalıyor ama nedenini çözemedim |
Coca Cola ve Pepsi Fabrikalarında çalıştım soruları alayım(SS) (3. sayfa)

-
-
koçum sarıyer kolacıyız.
-
asıl sen ne saçmalıyorsun... 1lt'lik şişelerde tatlandırıcı yok üzerinde bile yazmıyor. diğer 1.5, 2 ve 2.5'luk şişelerde tatlandırıcı yazıyor. üstelik 1lt'lik şişelerin dışındakilerde ön tarafında da daha az kalori ibaresi var.(tam bir sazan avi.) ha sen diyorsun ki hayır 1lt'lik şişelerde tatlandırıcı var hemen dava açalım içeriğinden farklı ürün üretmekten. tanık olarak da dh'den asıl kimliğini mahkeme yoluyla isteyip seni gösteririz.
ondan sonra kaç para kazanıyormuşsun da rüyamda göremeyecem onu da söyle internet zengini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 11 Mart 2025; 9:33:31 > -
Arkadaş kola artık 2. güne kaldığında aside dair hiçbir şeyi kalmıyor, şerbet olmuş oluyor. Bundan 5 10 sene önce böyle değildi. Oynamayın şu kolanın tarifiyle yav... Ceo'ya iletirsin
-
up
-
Hayırlı forumlar
Sizce hangisi tr de daha güzel üretim ve tadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı forumlar herkese
-
Pepsi Max'ın gideri var da Coca Colaların eski tadı yok gibi üstat sebep nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X