Şimdi Ara

coca-cola wii (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
10.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün HEDEF i aradım. Mektup gelmedi dedim , mail imi istediler verdim ibranameyi yolladılar . Yazıcıdan çıktısını alıp kazandığım kapak ile notere gittim. 48 ytl ye ibra ettirdim. Belgenin ne olur ne olmaz fotokopisini alarak aras kargoya gıttım. Kapak ile ibranamenin aslını hedef tanıtıma yolladım yarın ellerine ulaşacaktır. Ve tam eve geldim bana ibraname ve kazandınız yazan mektup gelmiş. Gülermisin...Ağlarmısın ....

Ayrıca 6. ayın 23 üne yada 22 tam hatırlamıyorum kimlik fotokopisini hedefe faxlamazsanız hakkınız yedek talihliye geçiyormuş. Acele edin derim.

Geriye Wİİ yi beklemek kaldı.
  • Arkadaşlar ben önceki haftalarda wii kazandım ve kazandığım wiyi teslim adlım. Hiç bir problem çıkmadı bu konuda sormak istediğiniz bişey varsa size yardımcı olabilirim.
  • Bende demin aradım evraklarım ve kapağım ellerine ulaşmış. 1 Hafta içinde Elimize wiiler gelecek dendi bana hemen yolluyoruz zaten dedi. 1.5 hafta içinde wii'm elimde..

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bende demin aradım evraklarım ve kapağım ellerine ulaşmış. 1 Hafta içinde Elimize wiiler gelecek dendi bana hemen yolluyoruz zaten dedi. 1.5 hafta içinde wii'm elimde..

Teşekkürler.

haydi geçmiş olsun kardeş
  • bende 2 adet wii beklemedeyim. Geçen hafta belgeleri gönderdim.
  • quote:

Bende demin aradım evraklarım ve kapağım ellerine ulaşmış. 1 Hafta içinde Elimize wiiler gelecek dendi bana hemen yolluyoruz zaten dedi. 1.5 hafta içinde wii'm elimde..

Teşekkürler.

kaçıncı hafta talihlisisin ??

6.haftada 2 açma halkası yollayarak kazandım ama bekliyorum hala bu hafta içi stoklarına yeni wii gelicekmiş o zaman yollicaklarmış
  • 7.Hafta da kazandım arkadaşım .. Hayırlı olsun.

Çok tanıdığım katıldı aşşağı yukarı hepsi aldı. 1000lerce yollayıp alamayanlara şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 20 Haziran 2007; 15:50:08 >
  • ah ah o şans bizdede olcaktı varya spriten kampanyasına katılırdım kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diorum darısı benim başıma
  • colacola kanpanyası devam ediyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiryaki1

colacola kanpanyası devam ediyomu

bitti biteli 4-5 gün oldu
  • Sağol alp ..

1 hafta falan oldu ..
  • wiiler gelmiş mi arkadaşlar hedefe bilen var mı ?
  • Cuma gününe kadar ellerine ulaşacakmış serkanbaba dostum...
  • arkadaslar kazananlara hayırlı olsun,benımde 15 hazıran cekılısınde bı wi kazanma sansım dıgdu dıyerek gıreyım konuya cunkı yukarıdakılerı okudum baya bı ugrastırıyolar herhalde :) bugun bı mektup geldı sımdı yarın kımlık fotokopisini adres ve telefon numarasını fax lıycam dahasonrada belgelerı,galıba kargo bu durumda daha ıyı sonuclar verıyor,bu arada bugun kadınla konustum kapak olması sart degıl dedı (bı suru kapak var dedım hangısı nasıl bılıım dedım)bı kereye mahsuz dıger kampanyalarda ama dıkkat edın dedı artık bunu ney dayanarak soledı bılmıyorum :) ama bu seferlık goz yumuyolar sanırım kapakları bulmayanlarda cok telaslanmasın...neyse benkapagıda buldum aynı ozdamarın taktı ıle ılk ve son harflerı soluyo tel numaranızı ona soyledıgınızde,benım merak ettım elıne gecen arkadaslardan cevap vermesını ıstedıım elıne gecınce otv ve vb vergıler talıhlıye aıt ne kadar odedıler
    notere 45ytl,
    kargo3-5 ytl
    bıde kdv ye 100 verıyosak:D dusnun durumu yanı sevınelımmı uzulelımmı:D bu vergıden bahsedersenızcok tesekkur ederım

• HAYIR ! KDV. ÖTV Talihliye Ait Değil Arkadaşım. Elindeki belgeyi iyi oku ! Aynen yazıyorum !

Milli Piyango İdaresince belirtilmiş kurallar gereği düzenlenmiş promosyonda 18 yaşından küçüklere katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri teslim edilmeyecektir.ÖTV ve KDV hariç , diğer yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

Dikkatli okumanı öneririm , Ayrıca Hayırlı olsun.

• quote:

Cuma gününe kadar ellerine ulaşacakmış serkanbaba dostum...

iyi ozaman en geç cumartesi hasret biter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Cuma gününe kadar ellerine ulaşacakmış serkanbaba dostum...

iyi ozaman en geç cumartesi hasret biter...

Zannetmem. Haftaya Pazartesi salı anca..
  • tesekkur ederım ozdamar,bende sanırım yarın faxı halledebılırsem kargoda 2 gune gıtse en kotu cuma ya yetısır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemre7

tesekkur ederım ozdamar,bende sanırım yarın faxı halledebılırsem kargoda 2 gune gıtse en kotu cuma ya yetısır

Faxı Hallet , Kargoyuda verdiğin günün ertesi günü ulaşıyor. Aras Kargo ile yolladım. 2.5ytl ( küsür ) tuttu. 1 Günde gitti. Bu hafta Wİİ ler gelse. Pazartesi , Salı bilemedin çarşamba elinde wii .
  • eyvallah bılgıler ıcın sagol daha bu wıı nın muhabbetı uzun ama forum kurallarııcınde anca bu kadar ;) anca msn de artık:)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.