Benim posta güvenilir PTT tarafından kaybedilmiş durumda ....
Yuh nasıl yani açarmısın alamıcanmı wii'Ni ???
Alamazsam sevinecen herhalde Ama fax ulaştığı için temmuz 10 Kadar vaktim var olmazsa bi daha notere giderim...
@ozdamar: Dostum bu arada sen mutlaka kargo ile evraklarını yolla bende posta ile çok problem çıktı...
Kargo ile nereye evrak yollayacağım ki dostum.
Ben HEDEF TANITIM a fax çektim kimliğimin fotokopisi adresım telefonumun yazdıgı bır kağıdı ..
delirecem mektup gelmiyor ne iş bu iş
???
dostum evrak bi şekilde gelirde zaten ellerinde wii kalmamış dağıtımlar en erken haftayaymış...
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
serkanbaba cok gecmis olsun umarım bulunur
Bu arada mektup dağıtıcının elinde 3 gün gezmiş bu gun teslim etmişler kurtuldum.
Bu seferde hedef dağıtımda wii kalmamış çarşamba dağıtmaya başlayacaklarmış...
quote:
Orjinalden alıntı: serkanbaba
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
serkanbaba cok gecmis olsun umarım bulunur
Bu arada mektup dağıtıcının elinde 3 gün gezmiş bu gun teslim etmişler kurtuldum.
Bu seferde hedef dağıtımda wii kalmamış çarşamba dağıtmaya başlayacaklarmış...
serkanbaba dostum hocam anlamadım şimdi ben durumu şöyle bi özetliyorum bak :
Bana Daha KAZANDINIZ mektubu gelmedi , dolayısıyla noterede gitmedim.
Ama HEDEF TANITIM a FAX çektim kimlik fotokopimi,adresımı,numaramı ...
şimdi kargo ılen hangı evrakları nereye yollayacagım ve demişsinki dağıtım en erken haftaya çarşamba
bana mektup için 1 hafta 10 gün içinde gelir dediler yarın tam bir hafta olacak ...
ben zaten bu mektupla daha notere gideceğim ordan aldıgım evrakları hedef e mı coca cola ya mı postalayacagım ve kaç gunde postalanır ve postaladıgım karsılıgında wii yi almam kaç gün sürer.
sen geçen çekilişte kazandın 6.hafta daha uğraşıyorsun ben 7.hafta kazandım nasıl olcak bu iş
unutmadan ben istanbuldayım .
Sağolasın
Dostum kısaca şöyle
1. Evrak sana posta ile gelecek. Bügün yarın gelir merak etme.
Ben aslında cihazı alacaktım ama sağolsun ptt 6sında verdiğim postayı 14 teslim edince işler uzadı.
Onun için sana kargo ile gönder diyorum yani zaman kaybın olmasın diye
Zaten fax çekti isen senin zaman problemin kalmadı merak etme senin en son evrak gönderme tarihini direkt uzatıyorlar.
Ben bugun hedef ile görüştüm. Ellerinde wii şu anda yok olsa benim ki bugun kargoya verilcekti. cihazlar pzt den itibaren gelecekmiş muhtemelen çarşamba dedi bayan.
sorun olursa cevaplarım...
Kolay gelsin....
sağolasın yani anladığım kadarı ile fax ı erken çekmekle iyi yaptım zaman açısından
bu hafta kesin mektup gelecektir herhalde notere onaylattıktan sonra aras kargo gıbı bir firma ile yolluyacağım kapak ve belgeleri
ve beklıyeceğim .. 2 haftaya wii elimde ..
doğrumu dostum .. kusura bakma kafam allak bullak ta ..
8.hafta son hafta sonuçları açıklandı posta gazetesinde..yine çıkmadı.
absolut şule erol varmı wii çekilişinde
----- ARKADAŞLAR 8.HAFTA KAZANANLAR -----
=== 8. Çekiliş Sonuçları === 15 Haziran 2007
HP NOTEBOOK KAZANAN ASİL TALİHLİLER ABDÜLKADİR ORHAN - ADANA ADEM SEÇİLMİŞ - ADIYAMAN AHMET DEĞİRMENCİOĞLU - ERZURUM ALİ TUY - AŞKIN DÜNDAR - İSTANBUL AYŞE DAĞDELEN - BEGENCHMIRT DURDIYEV, - İSTANBUL BEHRA İZMİR - İSTANBUL BELGİN AKBAKIR - İSTANBUL BİROL BALKAN - İSTANBUL BÜLENT KUVAT - İSTANBUL CANFERMAN GÜLMEZ - İZMİR CÜNEYT TANER - İSTANBUL DİLARA ÇELİK - ANKARA EBUBEKIR EKİZ - SİVAS EMRAH YÜZER - ADANA ENİS SEVİL - KONYA ERCAN KÖSE - ERKAN BAYRAM - İZMİR FATİH ATLAS - İSTANBUL FATİH YILMAZ - İSTANBUL FERİT OĞUZ - SİVAS GÜNEŞ ESER - MERSİN İLHAN TOPÇU - ANKARA İRFAN TOPÇU - ANKARA İSA TUNÇ - MARDİN KAMİL UYRA - ANKARA KERİM CEYHAN - İSTANBUL M.ALİ ATACAN - ANKARA M.EMİN ALEV - MERSİN MEHMET ONUR - BURSA MURAT KÖSE - MARAŞ MURAT YENİCİ - İZMİR MUSA ALANTEPE - ORDU MUSTAFA AKSOY - HATAY MUSTAFA ÖZTOPRAK - ANKARA NURAY KARABULUT - İSTANBUL NURETTİN TURHAN - İSTANBUL OZAN KARAKAŞ - ADANA ÖMER KAYAN - BURDUR ÖZCAN TÛRKDAY - TRABZON ÖZKAN KOCA - PELİN TÜNAYDIN - İSTANBUL PINAR SINMAZ - İSTANBUL RAFET ALAGÖZ - ANKARA SALİM ALKAN - ISPARTA SALTUK KÖSEOGLU - ANKARA SEDA KARASU - KIRKLARELİ SEMRA ÖZER - EDİRNE SERDAR MAKİNECİ - SAMSUN SERKAN YILDIRIMOĞLU - YOZGAT SİNEM ÖZEL - ANKARA SUNA UMUT - AFYON ŞEFİKA YILDIZ - BURSA UMUT BAHADIR - MUĞLA YUSUF ÇAKIR - GAZİANTEP
HP NOTEBOOK KAZANAN YEDEK TALİHLİLER ALKAN ÜNAL - BURSA ALKAN ÜNAL - BURSA AYHAN AKMAN - MUĞLA AYSEL TOPÇU - ANKARA AYŞE ARTAR - BARIŞ EVREN ESER - ANKARA BEGÜL SEZEN ARIKAN - İZMİR BETÜL BİRBİLEN - BALIKESİR BURHAN KEMAL YETER - MERSİN BÜLENT TÜRKAN - AYDIN CANAN TANMAN - ANTALYA ELİF YAYLACIK - İZMİR EMRULLAH DEMİR - BATMAN ERHAN TURAN - AFYON FATİH KOCA - İSTANBUL FATİH KÜÇÜK - TRABZON FERHAT KARKIN - DBtiZLİ FULYA YILDIZ - İSTANBUL GÖKÇEN GENCER - İSTANBUL GÖKHAN SAPCIOĞLU - ANTALYA GÛNAY KONUK - İZMİR GÜRHAN BİLGİ - İZMİR HAKAN ORAL - ANKARA HALİL AKDEMİR - İKSEN TEZİÇ - KAAN ÖZBERK - İSTANBUL M.ERHAN TEMİZ - İSTANBUL M.SERDAR KARAGOL - İSTANBUL MEHMET KILIÇ - MESUT MEDENİ - MURAT AHMET SERT - İSTANBUL MUSTAFA AKDENİZ - İZMİR MUSTAFA KONAC - GAZİANTEP MUSTAFA TOPÇU - BURSA MUZAFFER ÖZKUL - ANKARA MÜCAHİT MERAL - BURSA MÜMİN YLDIZ - BURSA NESLİHAN POLAT - ANKARA NESLİHAN TUNA - İSTANBUL NİDA OKUYAZ - İSTANBUL ORHAN AKDOĞAN - ELAZIĞ RIDVAN ÇERMİK - İSTANBUL RIDVAN ÇOBAN - ANKARA SADIK BÜYÜKBAŞ - ANKARA SERVET MERT - SEVİM GÜMÜS - ANKARA SONER ÖZFÎDAN - İSTANBUL ŞÜKRÜ KUTAY - İZMİR TUBA AYDIN - İSTANBUL TUGAY KARAKUZU - ÜMRAN ALKAN - İSTANBUL VELİ KUTAY - İSPARTA YELDA SEMİZER - MERSİN YILMAZ CIBIKCI - GAZİANTEP ZEHRA SEZER - DENİZLİ ZELİHA ERTOĞRAL -
WII KAZANAN ASİL TALİHLİLER AHMET ELMACI - İZMİR AHMET İRFAN ÖNAL - ANKARA AHMET TOLUN - ADANA ALPTUĞ TATLI - BURSA ASLI KAYA - İSTANBUL ATA ENGİN UYSAL , - ANKARA AYNUR ÇELEN - İSTANBUL BEKİR YILDIRIM - İZMİR BERKE HITAY - İSTANBUL BURÇAK DEMIRAYAK - İZMİR CAN MUSAOĞULLARI - İSTANBUL CEM ÖZEL - İSTANBUL CÜNEYT TANER - ANKARA DENİZ UNLU - KÜTAHYA DİLEK YILDIRIM - EDA KAĞAN - İSTANBUL ELİF GAZİOĞLU - EMİNE BARAL - ADANA EMİNE CENGİZ - TRABZON EMRE KARDEŞ - ESKİŞEHİR ENGİN ÖZBEY - ANKARA ERSİN TUZCU - İSTANBUL ERTAN SAVAŞ - İZMİR ESİN DUNBAY - İZMİR EULİF SAKACALI - ADANA FARUK ATLITÜRK - FEHIM HATİPOĞLU - GÜVEN UZAN - İSTANBUL HASAN SABİT - ADANA HAZER AYVAZ - İSTANBUL HİKMET KARATAS - MANİSA HÜSEYİN YÜKSEL - İSTANBUL İLHAN GÜNER - İSTANBUL K.MEHMET ALİ ASLAN - ADANA KAHRAMAN BAŞARAN - ANKARA MAKSAT JUMAYEV - KONYA MEHMET KÜÇÜKASLAN - KONYA MEHMET TÜTÜNCÜ - İSTANBUL MEHMET YÜKSEL - ANKARA MURAT GÖRGÖZ - ADANA MÜNÜR YILDIRIM - ADANA NEDİM ETGÜ - ADANA NEHİR SAĞLAM - İSTANBUL NURAY HAN - İSTANBUL NURTEN VATANSEVER - NURULLAH AKKAYA - İSTANBUL OSMAN AKAR - İZMİR OSMAN KUÇÜKKOÇ - TUNCELİ ÖZKAN ÜNAL - BURSA PELİN ÖZTÜRK - İSTANBUL RAHŞAN GÜRKAŞ - İSTANBUL SEÇKİN AKINCI - ESKİŞEHİR SELAMI MAZLUM - ADANA SIVAN BAYHAN - İZMİR ŞEYHMUS TİNTE - ANKARA TAYYİBE ÇATAN - EDİRNE
WII KAZANAN YEDEK TALİHLİLER AHMET EREN CİHAN - ANKARA ASLI KAYA - İSTANBUL AYSEL TOPÇU - ANKARA BAHRETTİN GÖKSU - ADANA BEHIYE SEVİMLİ - İSTANBUL BÜLENT KAYAR - ZONGULDAK CEM TUZCUOGLU - ANKARA CÜNEYT TANER - ANKARA EJDER GÜNEŞ - İSTANBUL EMİNE ÇEKME - ADANA EMRE CIRAKOĞLU - TRABZON ENGİN OZBEY - ANKARA ERKİN ÇINPOLAT - İSTANBUL ERTAN SAVAŞ - İZMİR ERTAN SAVAŞ - İZMİR H.CEMİL ÖZYİĞEN - İSTANBUL H.CEMİL ÖZYİĞEN - İSTANBUL HALİT ARPAC - HANDE PİLEVNELİOĞLU - İSTANBUL HASAN YILDIRIM - ADANA HATİCE CANER - İSTANBUL HAYRULLAH SERCAN - SİİRT İBRAHİM AKÇAM - İSTANBUL İRFAN TOPÇU - ANKARA KADRİ ERENER - ADANA M.ÇETIN ÖZKAN - İZMİR M.SAFA AKTAŞ - DENİZLİ MEHMET BULANIK - ADANA MEHMET BULANIK - ADANA MELİKE SAMUR - İZMİR MERT TAYUK - İSTANBUL MUHAMMED BORAN - ADANA MURAT ÇOMAK - İSTANBUL MURAT KAHRAMAN - KAYSERİ MÜMİN YILDIZ - BURSA ONUR ÖZTÜRK - İSTANBUL ÖZKAN ÜNAL - BURSA RECEP DAĞLI - KONYA RIFAT BAŞYİĞİT - AFYON SADİ ÜNAL - BURSA SAİT ALANYALI - İSTANBUL SELİN GÜRSEL - İSTANBUL SELMA ÇEKME - ADANA SERAB ERTAN - İSTANBUL SİNAN SEÇKİN - İSTANBUL SİNEM TURSUN - İSTANBUL SÜKRÜ ŞEN - KASTAMONU ŞENOL ŞAHİN - İSTANBUL ŞEVKET TOĞRUL - İZMİR ŞINAZ YILDIRIM - ADANA TALYA POLAT - ANKARA UFUK ERKUT - SAMSUN YASEMİN DOĞAM - ANKARA YASEMİN DOĞAN - ANKARA YASİN UMUR - İZMİR YILMAZ BIRADLI - İSTANBUL
* Bu bilgiler 15.06.2007 tarihli Posta Gazetesi'nden alınmıştır.
sağo serkanbaba
bune ya aynı adamlar tekrar kazanmış bi bize çıkmadı ya
quote:
Orjinalden alıntı: alpbizkit
bune ya aynı adamlar tekrar kazanmış bi bize çıkmadı ya
şans işi dostum...
baktım hala gelmemiş mektup . yalan mı olacak ne
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Gelir dostum gelmesse şirkete gidersin sana bi ibraname daha verirler onu yaptırırsın...
quote:
Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi
Sabah gönderin,sabah sabah kimse kola içmez heralde..
quote:
quote:
Gelir dostum gelmesse şirkete gidersin sana bi ibraname daha verirler onu yaptırırsın...
Bakalım dostum işallah dediğin gibi olur. Senin işler ne alemde ? Wİİ yi alınca bi resim koyarsın artık
ozdamar bi wii yı alsanda hem sen kurtulsan bu stress ten hemde biz.
işallah absolut
quote:
quote:
quote:
Bakalım dostum işallah dediğin gibi olur. Senin işler ne alemde ? Wİİ yi alınca bi resim koyarsın artık
kesin koycam foto...
MEKTUP HENÜZ ULAŞMAYAN ARKADAŞLARA
Bana da mektup 1 hafta olduğu halde ulaşmadı. Bugün tekrar hedef tanıtımı aradım. Mektubun ulaşmadığını söyledim. Faks ya da mail verin size gönderelim yazıyı dedi. Vardim mail adresini. Maili gönderdiler. Aradım dedim kapak göndermeyecek miyim? Kapağın ilk 3 ve son 2 harfini söyledi. Bu kapağı notere onaylattığınız kağıtla birlikte gönderin dedi.
Ama benim aklıma takılan bu ibranamede yazanlar. Aşağıda aynen aktardığım şekilde bu ibraname dedikleri. Yani bunu imzaladınız mı, ürünü aldığınızı kabul etmiş olmuyor musunuz ? Kıllandım biraz.
İBRANAME
Coca-Cola A.Ş. tarafından MPİ’nin 22/03/2007 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-524-2478 sayılı izni ile düzenlenen kampanya sonucu 06.06.07 tarihinde yapılan çekilişte 799,00 YTL tutarındaki Wİİ SPORTS PAK ikramiyesi hakkı kazandığımdan işbu ikramiyeyi ilgili şirketten tam ve eksiksiz olarak teslim aldığımı ve ilgili şirketin zimmetini ibra ettiğimi beyan ve kabul ederim.
Ad ve Soyad :
Adres :
İmza :
Kadının bana verdiği tam süre 10 gün idi. 10 Gün geçtikten sonra tekrar arayacağım. Yukardaki ibraname ye baktımda neden bunu kabul edeyimki ? daha elime ne wii geldi ne mektup .. Tuhaf açıkçası ..
Ayrıca kapağı nasıl onaylatacaz notere ? Bu kapağı bana onaylat mı diyeceğim ?