Şimdi Ara

coca-cola wii (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta çıkmaz diyordum , yalan bunlar diyordum gayet güzel kapak oldu bana .
  • walla dostum sanada hayırlı olsun banada bende 6.çekilişte kazandım ama daha gelmedi. Bu arada firma ile konuştum depoda wii kalmamış hafta içi yeni parti mal gelecekmiş ondan sonra dağıtacaklarmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

walla dostum sanada hayırlı olsun banada bende 6.çekilişte kazandım ama daha gelmedi. Bu arada firma ile konuştum depoda wii kalmamış hafta içi yeni parti mal gelecekmiş ondan sonra dağıtacaklarmış...

Sağol dostum peki sorum şu sen adını ne zaman gördün , kazandın kağıdı ne zaman geldi , notere ne zaman gittin vs.
  • hayırlı olsun kardeş
  • kazanan arkadaşlara:
    kapak nasıl ibraz ediliyo kapağı coca colaya mı yoluyosunuz
  • Bende bunu öğrenmeye çalışıyorum joe dostum ..

ayrıca sağol riaz kardeş.
  • Arkadaşlar Benim Kazandı ilanı ayın 1 Haziranda posta gazetesinde yayınlanmış. Postanın istanbuldan çıkış tarihide ayın biri zaten çekiliş 2 gün önce yapılıyor. Size zarf da 2 tane kağıt çıkıyor. birinci kağıt işte kazandınız vs diye bişiy ikinci kağıt da ibraname bununla notere gidiyorsun kimliğin ile birleştiriyorlar. Ondan sonra ibranamenin orginalini istanbula posta ile kapakta içinde olacak şekilde gönderiyorsun. Ayrıca Kimlik fotokopinin altına ulaşılabilecek telefon yazıyorsun istanbula faxlıyorsun.

Yani Kısaca şöyle

Posta İle Gidecek olanlar : Noter onaylı İbraname ve Kapak
    Fax ile Gidecek olanlar : Kimlik Fotokopisi (altına telefon Yazılacak)

İşlem Bu kadar

Bu arada noter Masrafı 44.50 YTL tutuyor.

Dağıtım yapan firma internet sitesi de bu :www.hedeftanitim.com

• Sağol serkanbaba dostum kusura bakam son sorum . Postada 1 Haziranda açıklandı sana bu evraklar , kağıtlar ayın kaçında geldi ... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Sağol serkanbaba dostum kusura bakam son sorum . Postada 1 Haziranda açıklandı sana bu evraklar , kağıtlar ayın kaçında geldi ... ?

dostum ben ankaradayım 4'de geldi bana evrak dostum...
  • cook sanslısın ben o kadar yolladım(2 tane) ban cıkmadı
  • yakında çekilişten konsol kazanamayanlar kulübü açıcam. üst konu olur bi de. güzel olur
  • ozdamar dostum kucuk zımbırtı taktırıp kopya mı oynican yoksa?

orjinal mi?
  • herşeye rağmen elime almadan inanmam ben. Bakalım gelsin evraklar birde yolladıgım hangı kod kazandı tum kapakları yollayacak halım yokya.

Yok orjinalciyimdir ben. Önce wii sports sonra wii play alırım o classic kontroller la birlikte allah isterse.. sonra bakarım işte araba tarzı ..

Düşüncelerim bu yöndeçç
  • quote:

herşeye rağmen elime almadan inanmam ben. Bakalım gelsin evraklar birde yolladıgım hangı kod kazandı tum kapakları yollayacak halım yokya.

Yok orjinalciyimdir ben. Önce wii sports sonra wii play alırım o classic kontroller la birlikte allah isterse.. sonra bakarım işte araba tarzı ..

Düşüncelerim bu yöndeçç

Dostum gelen kağıtta olan numarayı aradığında bayana kampanyaya katıldığın cep telefonunu verirsen. İlk iki ve son iki kodu söylüyorlar ona göre gönderiyorsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

quote:

herşeye rağmen elime almadan inanmam ben. Bakalım gelsin evraklar birde yolladıgım hangı kod kazandı tum kapakları yollayacak halım yokya.

Düşüncelerim bu yöndeçç

Dostum gelen kağıtta olan numarayı aradığında bayana kampanyaya katıldığın cep telefonunu verirsen. İlk iki ve son iki kodu söylüyorlar ona göre gönderiyorsun....

Anladım dostum sağolasın,

• Yani 3 gün mektupu bekliyeceğiz.

• Mektup Gelecek. Mektuptakı numarayı arayıp kodu öğrenecez.

• Bu kodu içerek kapak ve bu mektupla notere gidecez. işlemleri yapacaz.

• ve kargo beklıyecegız.

• OK Dir dostum aynen öle
  • Teşekkürler.
  • sizce keseyle mi çekiyorlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superkin

sizce keseyle mi çekiyorlardır

Neyle çekildiğini bilmemekle birlikte merak ediyorum ? Bir fikriniz varmı
  • bilgisayar sistemiyle çekiyorlardır muhtemelen. her şifreyi tek tek kağıda yazdırmak zor iş :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.