walla telefonum uzun süredir kapalı mesaj geldimi bilmiyorum ama bugun mektup geldi. içinde bi kazandınız yazısı birde ibraname var gerekli evraklar istiyorlar nufus cüzdanı fotokopisi ve ibranameyi noterden onaylattıraraak gönderecekmişim. yarın halledersem herhalde haftaya alırım gibi geliyor...
Ben dün yani 5 haziranda attım 4 tane. Yarın yani 6 sında çekiliş var . 8 inde posta gazetesinde yayımlanacakmış.
Serkanbaba güle güle kullan hangi saat diliminde attın acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Ben dün yani 5 haziranda attım 4 tane. Yarın yani 6 sında çekiliş var . 8 inde posta gazetesinde yayımlanacakmış.
Serkanbaba güle güle kullan hangi saat diliminde attın acaba ?
bana 14-1459 arası çıkmış
serkanbaba kaybettigin kapagın sana ait oldugun nasıl ispat etmeyi düşünüyorsun acaba:)?
quote:
Orjinalden alıntı: kastiz37
serkanbaba kaybettigin kapagın sana ait oldugun nasıl ispat etmeyi düşünüyorsun acaba:)?
Dostum kayıt olurken gsm numaran gidiyor zaten ben internetten kaydoldum ve kişisel bilgilerim orada var ben zaten dağıtım yapan firma ile görüştüm. durumunuzu anlatan bi kağıt yazın mektubun içine ilave edin yeterli dediler en önemlisi zaten size gönderilen evrak noterden onaylattırıyorsunuz. Çünkü 300 YTL geçen ve Çekilişi Milli Piyangonun yaptığı durumlarda noter onayı gereklidir. zaten noterde onayladı pek bişiy kalmadı şimdi postalanmasını bekliyorum wii'min...
noter masrafı ne kadar tutuyo ve de noterden ne gibi onay alıyorsun.yanlış anlama sadece ögrenmek için soruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kastiz37
noter masrafı ne kadar tutuyo ve de noterden ne gibi onay alıyorsun.yanlış anlama sadece ögrenmek için soruyorum
Noter 44.50 YTL aldı. Yaptığı işlem İbraname denilen bi evrak var kimlik ile onu imzalıyor kaşeliyor altına yazı yazıyor evrağın...
Ya sabır yarın açıklanacak belki kazanırım
Yaw bugün gönderdim,ama kola kutusunu cope attım yaw :D,cıksa bile alamayacam :D
arkadaşlar geçen hafta cuma günü posta gazetesi alan oldu mu ya yardımcı olabilirler mi acaba bana? hala warsa , yada netten bakabilir miyiz? son hafta bakamadım da
kampanya devam ediyomu şu an başlıcamda göndermeye bittimi yada ne zaman bitiyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: riaz
kampanya devam ediyomu şu an başlıcamda göndermeye bittimi yada ne zaman bitiyor ?
10 haziranda bitiyor herhalde...
quote:
Orjinalden alıntı: cimen
arkadaşlar geçen hafta cuma günü posta gazetesi alan oldu mu ya yardımcı olabilirler mi acaba bana? hala warsa , yada netten bakabilir miyiz? son hafta bakamadım da
son 3 gün...kapanya bitiyor...bir sürü kutu kola aldık ama hiç te içesimiz yok..
kampanya bitince Gittigidiyordada fiyatlar artmaya baslar alacak olanlar alsın bence
yeni sonuçlar açıklandı mı ?
7. hafta sonuçları açıklandı.. yine çıkmadı..
quote:
Orjinalden alıntı: gameman
7. hafta sonuçları açıklandı.. yine çıkmadı..
Dostum bana bi bakabilirmisin son çekilişte serkan köksal
=== 7. Çekiliş Sonuçları === 08 Haziran 2007
WII KAZANAN ASİL TALİHLİLER ALİ KURUTEPE - İSTANBUL ALİ TÜRKSOY - AFYON ALP BOYDAK - ANKARA ARZU KARINCA - ANKARA AYSEL TOPÇU - ANKARA AYSEL TOPÇU - ANKARA BEDRİ ERCAN - ADANA BURÇAK BULUT - ANKARA CANSU GÜNAY - İZMİR CİHANGİR MEYDAN - AFYON DİLEK TURAN - İZMİR EDA ÖZDERE - ANKARA EKREM ÇOLAK - ANKARA EMİNE ÇEKME - ADANA EMİR İMER - İSTANBUL ENGİN DENİZ - İSTANBUL ERKİN ŞAHİN - İSTANBUL ERSİN TATAR - SAKARYA ERSİN ÜNGÖR - DENİZLİ FARUK ATLITÜRK - TEKİRDAĞ FUAT YILMAZ - İZMİR HASAN TEL - ADANA İLHAN TOPÇU - ANKARA İLKNUR AKDEMİR - İSTANBUL İSMAİL GÜLEÇ - ANKARA İSMAİL TAŞYUREK - İSTANBUL KAAN YILMAZ - İSTANBUL KENAN EFE - ZONGULDAK KEREM KÖKKECECİ - KONYA MAZLUM IŞIK - İSTANBUL MEHMET BULANIK - ADANA MEHMET BULANIK - ADANA MEHMET DOĞAN - ANKARA MUHAMMED KONCAOĞLU - SAMSUN MUTLU TAHTALI - BURSA MUZAFFER İNCEKARA - İSTANBUL NECDET ABİ - TEKİRDAĞ OĞUZCAN OĞUZ - ANKARA ONUR ETGÜ - ADANA OSMAN SAKACALI - ADANA ÖZLEM CAN - İSTANBUL S.MERYEM SOYDAŞ - ANKARA SEDAT KARAKUZU - DİYARBAKIR SERVET BOSTANCIOĞLU - SİNOP SİNAN EKİNCİ - İZMİR SİNEM TURSUN - İSTANBUL TAMARİ ÖZTUNA - MUĞLA TOYGUN ŞENEL - İSTANBUL TUBA ÇİNİ - İSTANBUL TUNCER GÖKTUNA - İSTANBUL VEHBİ İHSAN SOYKAN - İZMİR VOLKAN BAYRAM - KOCAELİ VOLKAN BAYRAM - KOCAELİ YAŞAR HAKAN GÖL - ANKARA YUSUF AYANOĞLU - ADANA YUSUF ÖZDAMAR - İSTANBUL