ya telefonla yolladık kazandık mesala kazandığımız telefonumuza bildirilir heralde deme sadece yoksa postadan mı öğrencezzzz.?
quote:Orjinalden alıntı: emrefe ya telefonla yolladık kazandık mesala kazandığımız telefonumuza bildirilir heralde deme sadece yoksa postadan mı öğrencezzzz.? Sadece Posta
1 Haziran Cuma Posta gazetesındeki sonuçlarda kazandıysam kazandım yoksa birdaha yollamıyacagım. undertaker_ dostum verdıgın lınkte son çekiliş ( 1 hazıran) yok.
Demin Batkım. Malesef yine sonuç hüsran. artık dahada yollamıyorum içim dışım kola oldu yeter yaw. yurtdışından alırım ben
quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar Demin Batkım. Malesef yine sonuç hüsran. artık dahada yollamıyorum içim dışım kola oldu yeter yaw. yurtdışından alırım ben aynen nasıl cıkmıyo hala ya kac kod gondermisler acaba ?
yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum..
quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs?
quote:Orjinalden alıntı: cyberberkay quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? yuh ole bisi olabilirmi ya eger ole bişi olmussa dunyadaki en ballı adam derim
quote:Orjinalden alıntı: skull_lord quote:Orjinalden alıntı: cyberberkay quote:Orjinalden alıntı: gameman yine çıkmamış tühh yaaa..ilk hafta çekiliş sonuçlarına bakın bir kişiye 3 er 4 er tane wii veya laptop çıkmış..sinir oldum.. HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA HÜSEYİN ERTÜRK - ANKARA 5 saat arka arkaya mı kazanmıs? yuh ole bisi olabilirmi ya eger ole bişi olmussa dunyadaki en ballı adam derim isi biliyo kampanyanın ilk gunu yollamıs :D
quote:Orjinalden alıntı: SlimShady Atın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Valla Banada çıkmış bugun mektup geldi ama kapağı bulamıyorum.... yardım yardım
Kazanan talihliler için kampanya kodunu gönderdiğiniz siteye bakabilirsiniz. http://www.non-stopheyecan.com/
quote:Orjinalden alıntı: serkanbaba quote:Orjinalden alıntı: SlimShady Atın atın cıkar Ama birazda sans olması lazım ben 3 kapakla bi wii edindim Sizede bol sans Valla Banada çıkmış bugun mektup geldi ama kapağı bulamıyorum.... yardım yardım kac kapak yolladın?
3 kapak ama o dönemde hastanede idim kardeşim yollamış benim adıma ama kapaklar yok ortada durumumu kanıtlarsam herhalde alırım wii yi...
ARKADAŞLAR bittimi bu kapanya..ben 1 hazirana kadar diye biliyodum da..yoksa yarın bi 3-4tane alacam..