ee nasıl gidiyor wii ler ? Serkanbaba ? ne oldu satan varmı ? Wii Sportsda tum skıllerı geldım neredeyse .. sıkıldım artık oynamıyorum..
quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar kaç aydır yüzüne bakmıyorum aleti yanlız , siz ne alemdesiniz yapma be dostum hiç mi oynamadın?
quote:Orjinalden alıntı: magicool quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar kaç aydır yüzüne bakmıyorum aleti yanlız , siz ne alemdesiniz yapma be dostum hiç mi oynamadın? ilk geldiği ay sonra aynen dekor ps3 le kanka oldular
quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar quote:Orjinalden alıntı: magicool quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar kaç aydır yüzüne bakmıyorum aleti yanlız , siz ne alemdesiniz yapma be dostum hiç mi oynamadın? ilk geldiği ay sonra aynen dekor ps3 le kanka oldular eger 360 oynuyosan Allah korusun bi 3 kırmızı işik verirse ozaman dekor olmaktan cıkar dimi ps3 ile wii
quote:Orjinalden alıntı: magicool quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar quote:Orjinalden alıntı: magicool quote:Orjinalden alıntı: Ozdamar kaç aydır yüzüne bakmıyorum aleti yanlız , siz ne alemdesiniz yapma be dostum hiç mi oynamadın? ilk geldiği ay sonra aynen dekor ps3 le kanka oldular eger 360 oynuyosan Allah korusun bi 3 kırmızı işik verirse ozaman dekor olmaktan cıkar dimi ps3 ile wii 360 almadım ya o kampanya yalan oldu bide amerıkadan almak ıstemedım. somestr gıbı kendım cıkıcam yurtdışına ordan alırım belki : ))