Şimdi Ara

Çocuğu sütten kesme hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nereye açacağımı bilemedim.Cevap gelir mi onu da bilmiyorum ama sormam lazım.

15 aylık bir kızım var.Sütten kesmeye çalışıyoruz ama bıraktıramıyoruz.Pek birşey yediremiyoruz.Sürekli emmek istiyor.6 aydan sonra anne sütünün kalitesi azalıyor zaten.Bu kadar çok süt içtiği için gelişimi de geri kaldı.
    Gelişimi için mama aldık ama imkanı yok bir damla bile içmiyor.Sma devam sütü aldık aman allahım yok böyle birşey.Hem kokusu hem tadı berbat.Beni bile öğürtüyordu mama çocuk nasıl içsin?

Daha önce başına gelen, yoksa bile ailesinde arkadaşlarında olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Nasıl anne sütünden kesebiliriz çocuğu?

Ve başka mama ne önerirsiniz?Çok sağlıklı dediler sma için ama çok kötü gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ketçap llimon biber vs sürün goguslerıne.
    şekerli mamaya bulasmayın gelısımı ıyı olmaz dişleri çürür mama verirsen. birde bebege cıkolata şeker vs yedırtmeyın. ve son olarak mama alırsanız şeker katkısı olmasın.
    cocugu yorucak aktıvıteler yapın boya yapın oyuncaklarla oynayın sarkı dınleyın arabeske bulastırmada :D
    ALLAH analı babalı büyütsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 15 Kasım 2015; 23:38:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.