Şimdi Ara

Çocuğuma İsim Arıyorum (Ciddi Ödüllü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deniz Egece ve (soyisim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • belesbit

• Yiğit, Poyraz, Yağız, Tibet, Mete, Tuna.
  • atlas
  • Kayra

• Güneş

• Öncelikle tebrik ederim, önerilerim:
    • Eylül,
    • Deniz,
    • Aden(Kuran İncil gibi kutsal kitaplarda geçer anlamı ise ''Cennet'')
    • Evren
    • Toprak
    • Evrim
    • Demir
    • Çağlar
    • Ekin
    • Özgür

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 21 Ekim 2019; 16:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koray

• eğer hemcins isim koyarsan çocuğun isminden de senden de nefret eder. bugüne kadar böyle kimi gördüysem babasına kızıyordu ve çocuğumun ismini kesinlikle net koyacağım diyordu. tabi ki bu yetişkinken böyle. okul zamanında çocuğunla okulda dalga geçerler. her gün ağlayarak gelebilir. o zaman değiştirme şansın da olmayacak. sana tavsiyem ismi net olsun. erkek se erkek kızsa kız ismi. ege ismini erkek ismi diye biliyorum onuda tavisiye etmem. hem yunan kökenli bir isim olması hemde doğu akdeniz ve ege de ki kriz uzun yıllar sürecek gibi. ege isimi siyasi gündemden düşmeyecek gibi şimdi sempatiyle bakıyorsun belki ama 10 yıl sonra siyasi gündemden düşmeyince belki tiksindiğin bir isim olacak burada çocuğunun hislerini düşünmen daha mantıklı ismi o kullanacak neticede. bu yüzden siyasi içeriklerden uzak hemcins olmayan bir isim tavsiye ederim. cinsiyet belirtmemişsin ama ege isminden yola çıkarak erkek olduğunu düşündüm o yüzden Berk ismini beğeniyorum. Türkçe bir isim. Sert, katı. Sağlam. anlamı var.

Ekleme: geçenler de bir firmaya bir iş için ulaşamadım. bende daha önce gelen eski mail üzerinden adı yazılı personel'in mailini buldum maili gönderdim. sonrada teyit için adı yazılı personeli aradım utku idi adı cep telefonunu görünce kolay ulaşırım diye hemen aradım bir kadın açtı heralde şirket telefonu başka birisi açtı diye düşündüm biraz önce utku beye mail gönderdim ulaştımı sorabilirmisiniz dedim. utku benim dedi karşımdaki hanım. hemcins isim koyarsan çocuğunun sürekli bu tarz durumlarla karşı karşıya kalacağını unutma. kiminin çevresinde deniz diye erkek kiminin çevresinde de deniz diye kadın vardır. bu yüzden daha çok erkekler kullanıyor daha çok kızlar kullanıyor diye fikir yürütemezssinde. bu tarz olaylara daha öncede şahit oldum hemcins isim konusunda iyi düşün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 21 Ekim 2019; 16:37:15 >

• "Erce" koyabilirsin güzel bir isim

Edit: Kaynakta hata yoksa Türkiye'de 431.599 kişiden birisinin adı Erce. Nadir bir isim güzel olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolsuz Samuray -- 21 Ekim 2019; 16:31:19 >
  • Marin
    Batın Ege
    Mete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13MS -- 21 Ekim 2019; 16:27:27 >
  • Deren

• İsmi neden unisex koyuyorsun çocuk unisex mi olacak Allah korusun , ali veli ahmet mehmet mahmut'un suyu mu çıktı ?

Benim tavsiyem Saruhan Yenisey

500TL hakkımı 10TL lik döner ayran olarak 50 kişiye dağıtmanı istiyorum , sokakta gördüğün çocuklara yemek ısmarla.
  • Ayata

• Uraz
  • gıyasettin
  • Rüzgar, kanatlarinin altinda ki rüzgar olur inşallah.

• Metiniki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DambıIdor -- 21 Ekim 2019; 16:37:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    adam herşeyi dizmiş işte ne güzel. ver 500 lirasını da megane ına benzinini katsın gezsin.
  • Derya. Kombo olsun istersen Derya Deniz hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.