Şimdi Ara

ÇOCUĞUMLA ARKADAŞ OLABİLECEK BİR KÖPEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla aykut hocam yetiştirmeye bağlı hani çok sevildimi böyle sessiz sakin oluyorlar ben saldırganıyla karşılasmadım spaniel cockerların terrierlerde saldırganlıktan ziyade bi köpek gördümü veya sahibi dısardan eve geldiğinde kapıyı açtığı andan itibaren havlamaya başlıyor tek sıkıntı yani havlaması apartmanda sıkıntı olursa terrier deilde cocker spaniel tavsiyemdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Spleak

quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Aykut Hocam Merhaba,

Kız arkadaşım veteriner ona sordum. Çocuk için en iyi alabileceği iki cins var dedi. Biri terier diğeri ise Golden Retriever. Terier köpekler küçük olur Golden lar ise büyük.

Ama şöyle bir durum olabilir dedi eğer ev etrafında köpek var ise terier kendi küçük köpek olduğu için diğer köpekler büyük olduğu için herhangi bir köpek dalaşında terier köpekler can sıkabilir dedi. Ama sorun yok ise terier dedi. Golden lar ise inanılmaz uysal köpeklerdir dedi.

Terrier cins köpekler bilinenin aksine, halk arasında 'saldırgan' diye bilinen birçok cinsten çok daha saldırgan, bunu dikkate alın bence, araştırın almadan önce.

5 tane teriyer köpeğim oldu hiç biride saldırgan değildi öle

Bütün pitbullar da adam yemiyo ama pitbullara direk potansiyel katil gözüyle bakılıyo.

he bana hep bölesi geliyo diyosun yani ule 1 tanesi gelirdi hiç değilse

• google a terrier yazınca bu köpek çıktı eğer terrier buysa çocuk korkabilir

ÇOCUĞUMLA ARKADAŞ OLABİLECEK BİR KÖPEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Temmuz 2008; 21:48:15 >
  • Daha düzgün konuşursanız ne demek istediğinizi anlıcağımı düşünüyorum, Mc-Spleak?
  • Golden Retriever

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutx
    quote:

Aykut Hocam Merhaba,
    Kız arkadaşım veteriner ona sordum. Çocuk için en iyi alabileceği iki cins var dedi. Biri terier diğeri ise Golden Retriever. Terier köpekler küçük olur Golden lar ise büyük.
    Ama şöyle bir durum olabilir dedi eğer ev etrafında köpek var ise terier kendi küçük köpek olduğu için diğer köpekler büyük olduğu için herhangi bir köpek dalaşında terier köpekler can sıkabilir dedi. Ama sorun yok ise terier dedi. Golden lar ise inanılmaz uysal köpeklerdir dedi.

İlgin için teşekkür ederim.Terier ler saldırgan mı oluyor?
    Çocuğa zarar verirmi?

12 yaşında bir terrier im, 4 yaşında bir oğlum var. Gül gibi geçiniyorlar
    Bir ara eve 5 haftalık bir yavru kedi de almıştık. 5 haftalık olan yavru, bizim köpeği mama kabının başından kovalayıp kendisi yiyordu mamalarını. O kadar uysaldırlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 6 Temmuz 2008; 21:51:36 >

• bence bekle 2-3 yıl daha kıl yutar bu yaşta ilerde başına bela olur
  • Bu nasıl? Tibetli spaniel miş cinsi.

Oğlum şu anda ekranı öpmeye başladı yine.

• Çok şirinler değil mi ? Ama Golden al sen tam aile köpeği. Ayrıca sakın aşısız yavru alma sakın.

• Aykut Hocam, iki köpeğimden biri olan terier köpeğim aynı buna benziyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

Çok şirinler değil mi ? Ama Golden al sen tam aile köpeği. Ayrıca sakın aşısız yavru alma sakın.

Bunlar sanırım haski.Ama sıcağı sevmiyorlarmış doğrumudur?
  • Golden

Bende husky var husky ler çok tatlı olur hele küçükken ama sen çocuk için diosan golden
  • BEAGLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 6 Temmuz 2008; 22:01:55 >
  • Aykut Hocam, eğer yarına kadar beklersen kız arkadaşıma sorarım daha fazla bilgiler alabilirim.
  • Ahan da benim ihtiyar

•  ÇOCUĞUMLA ARKADAŞ OLABİLECEK BİR KÖPEK

• quote:

Aykut Hocam, eğer yarına kadar beklersen kız arkadaşıma sorarım daha fazla bilgiler alabilirim.

Gerçekten çok iyi olur.Teşekkür ederim.

Çok kararsızım iyi mi yapıyorum bilmiyorum.

Hayvana bakabilirmiyiz çekiniyorum bir de eziyet etmiyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Aykut Hocam, eğer yarına kadar beklersen kız arkadaşıma sorarım daha fazla bilgiler alabilirim.

Gerçekten çok iyi olur.Teşekkür ederim.

Çok kararsızım iyi mi yapıyorum bilmiyorum.

Hayvana bakabilirmiyiz çekiniyorum bir de eziyet etmiyelim.

Zor birşey değil bakmak. Benim iki tane var. Zaten kız arkadaşımda veteriner köpeklerle, kedilerle iç içeyim hep.

Ama sanırım sizin için en iyisi küçük köpeklerdir. Golden gibi büyük köpeklerin bakımı zordur.

• quote:

Zor birşey değil bakmak. Benim iki tane var. Zaten kız arkadaşımda veteriner köpeklerle, kedilerle iç içeyim hep.

Ama sanırım sizin için en iyisi küçük köpeklerdir. Golden gibi büyük köpeklerin bakımı zordur.

Oğluma sorarsan köpek büyük olmalıymış.

Sırtına binip gezecekmiş onunla.
  • çatal burun av köpekleri var hocam cok tatlılar hem ısırmıyolar da cocuklarla cok iyi anlaşıyolar
    çok da şirinler...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.