Zor birşey değil bakmak. Benim iki tane var. Zaten kız arkadaşımda veteriner köpeklerle, kedilerle iç içeyim hep.
Ama sanırım sizin için en iyisi küçük köpeklerdir. Golden gibi büyük köpeklerin bakımı zordur.
Oğluma sorarsan köpek büyük olmalıymış.
Sırtına binip gezecekmiş onunla.
O zaman Labrador veya Golden Retriever. Ya da Danua
golden on numara köpek.
ayrıca oğlunuz yarın öbür gün o terrierle gezmeye utanır. çünkü ilkokul yaşlarında bu işin dalgası çok olur. kız köpeği diye diye psikolojisini bozan manyaklar çıkar.
alın goldeni kafa rahat etsin.
Nedense şu Terrier cinsi ve türevlerini sevemedim .. Golden Retriever iyidir, onlardan al bence.
quote:
Orjinalden alıntı: koraystyle
çatal burun av köpekleri var hocam cok tatlılar hem ısırmıyolar da cocuklarla cok iyi anlaşıyolar çok da şirinler...
Dediğinin resmini buldum biraz sakat bakıyor.Dişler de fena
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 6 Temmuz 2008; 22:14:16 >
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
Çok şirinler değil mi ? Ama Golden al sen tam aile köpeği. Ayrıca sakın aşısız yavru alma sakın.
Bunlar sanırım haski.Ama sıcağı sevmiyorlarmış doğrumudur?
Diğer köpeklere göre nasıl olduklarını bilemiyorum. Ben Husky beslediğim için şunu söyleyeyim evet, rahatsız oluyor biraz. Oğlun büyük olsaydı Husky al derdim. Ama madem küçük Golden alman en iyisi. Husky'ler çok başına buyruktur kolay söz geçiremezsin ve şakadan ısırmayı da çok severler. Ben kendi Huskyimden biliyorum.
Şimdi senin yapacağın iş size en yakın veterinere gitmek ve oradan detaylı bir şekilde bilgi almak. Sonradan üzülmemek için. Üç kuruş için hasta hayvanları ailelere kakalayıp hayatlarını zindan edenlerden köpek almamak için, köpeğinizin sağlıklı ve aşılı olması için.
Aykut hocam,
Oğlun demiş üstüne binip gezeceğim bir köpek..golden olumlu gözüküyor ama binip gezebileceği tek bir köpek var oda Kangal..Benim öyle bakma gibi durumum olsa yavru kangal alırım...ama siz en iyisi yine golden alın..çok iyi köpekler..Günay abide yardımcı olur artık size
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GunayMan
Zor birşey değil bakmak. Benim iki tane var. Zaten kız arkadaşımda veteriner köpeklerle, kedilerle iç içeyim hep.
Ama sanırım sizin için en iyisi küçük köpeklerdir. Golden gibi büyük köpeklerin bakımı zordur.
yada aslan yada kaplan
Hocam küçüklük bu fotoyu görmesin o zaman.
kist olayı hakkında bilgi edinip golden al
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
quote:
quote:
Danua?
quote:
Sanırım köpek cinslerinde büyüklük ile uysallık arasında bir paralellik var.
Büyük köpekler daha sakin ve uysal gibi duruyor.
quote:
quote:
Sanırım köpek cinslerinde büyüklük ile uysallık arasında bir paralellik var.
Büyük köpekler daha sakin ve uysal gibi duruyor.
Cinsine göre değişiyor. Çok büyük gözüken ama inanılmaz uysal, inanılmaz eğitime elverişli köpekler var. Genelde bazı cins büyük köpekler umursamaz hiçbirşeyi. Yani sadece hayatını yaşar. Söz dinler ve uysaldır. Kavga ile falan hayatta işi olmaz.
bu forum gerçekten çok işime yarayacak teşekkürler.
quote:
Harika ya bunun cinsi nedir?Şİmdi hayvan alamıyorm ama ileride evlenipte oğlum olursa bundan bir tane alacağım kesinlikle, boğuşup dursunlar bizim ufaklıkla
australian kelpie.. çoban köpeği olduğundan bahçeli bir evi çok sever. koruma özelliği var. çocuklarla da iyi geçinen bir cins..
DanGWaR, bilmiyorum ama öğrenicem.
muRTah, bak onu unuttuk abi. Saint Bernard olabilir.
Hocam gerçekten sadık olsungerektiğinde beni korusun dersen rottweiler öneririm benim var gerçekten çok dost canlısı bir köpek hele yavru hali o kadar şirinki içime sokasın gelirdi rotların 2 tipi var küçük büyük diye küçüklerden alırsan daha minyon oluyor onlardan al bence evimize gelen çocuklar filan bi ara sırtına çıkıyordu gezdiriyordu biizmkide