Şimdi Ara

ÇOCUĞUMLA ARKADAŞ OLABİLECEK BİR KÖPEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu an forumdan çıkmak zorundayım.
    Biraz da olsa fikir edindim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

İlgilnen herkese çok teşekkür ederim.
    Şu an forumdan çıkmak zorundayım.
    Biraz da olsa fikir edindim.

hocam rotu düşün...
  • çin aslanları çok güzel abi ya yastık niyetine kullanır senin ufaklık geçenlerde kadıköy vapurunda vardı bi tane yavru bi güzel muncukladık hayvanı

[img=http://img295.imageshack.us/img295/1521/dsc01000kb1.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B&D -- 6 Temmuz 2008; 22:42:44 >

• @GunayMan

Bu Saint Bernard denilen tür şu küçüklüğümüzün lesisi(nasıl yazılıyordu unuttum valla) değil mi?
  • Bence Kangal al çocuğuna iice alışsın sora mahallenin kabadayısı oğlun olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

@GunayMan

Bu Saint Bernard denilen tür şu küçüklüğümüzün lesisi(nasıl yazılıyordu unuttum valla) değil mi?

hayır colie olarak bilinir lesie ler. sen bernard iricüsseli oluyor
  • bence köpek alma kıl felan bide köpek bu ne yapacağı belli olmayan hayvanla 5 yaşındaki çocuğu bir arada bırakırmı insan yok yok ben almazdım doğrusu çocuk develeri sevse deve mi alacaksın boşver
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

google a terrier yazınca bu köpek çıktı eğer terrier buysa çocuk korkabilir

ÇOCUĞUMLA ARKADAŞ OLABİLECEK BİR KÖPEK

bu bull terier pitbull kadar güçlü ve dayanıklı bir köpektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

google a terrier yazınca bu köpek çıktı eğer terrier buysa çocuk korkabilir

bu bull terier pitbull kadar güçlü ve dayanıklı bir köpektir

Bu köpek çok korkunç ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Hocam gerçekten sadık olsungerektiğinde beni korusun dersen rottweiler öneririm benim var gerçekten çok dost canlısı bir köpek hele yavru hali o kadar şirinki içime sokasın gelirdi
    rotların 2 tipi var küçük büyük diye küçüklerden alırsan daha minyon oluyor onlardan al bence evimize gelen çocuklar filan bi ara sırtına çıkıyordu gezdiriyordu biizmkide

Gözleri dolu dolu, ağlayacakmış gibi bakıyor. Çok tatlı bir köpek.

• Bu renk Husky yavrularından hiç görmedim hayatımda yakından. Bunlar da çok tatlı.

• kesinlikle kangal derim hayatımda alacağım tek köpek kangaldır. sahibine sadık ve uysal bir köpektir
  • bütün köpek cinsleri çocuklarla dosttur ama yerinde olsam doberman alırdım, çok farklı bir karekteri vardır,
    siz alacağınız cinsin görünümüne değer veriyorsanız, aşağıdaki gibi bir örnekte verebilirim ama bu sizi yanılmasın, siz doberman alın, hemde o çocuğun yanına kimse yaklaşamaz herzaman korur onu,

Avustralya Çoban Köpeği

• bu arada birkaç tavsiye vereyim,
    mutlaka yavru alın, büyük düşünmeyin bile, sebepleri çok araştırabilirsiniz,
    doğal olarak Golden Retriever tavsiyesi çok olmuş, doğrudur bir tavsiyedir hatta bende baktım bu cinse, koruyuculuğu yoktur, ama daha akıllı ve dost bir cins düşünemiyorum,
    ve bence bahçede asla bakmayın, evde sizinle birlikte olmalı çünkü ancak ozaman sizinle herşeyi tam paylaşabilir, zaten eğitim konusu kolaydır, ve eğer golden gibi bir cins olursa öğrenmek için sizin gözünüzün içine bakacaktır,
    ben yinede sizde dobermanı tavsiye ederim, siz hakkında araştırın ve okuyun,
    böyle bir karar vermek kolay değildir, sonuçta sizinle birlikte yaşayacak, bu söylediğimi daha sonra hatırlayacaksınız,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Hocam gerçekten sadık olsungerektiğinde beni korusun dersen rottweiler öneririm benim var gerçekten çok dost canlısı bir köpek hele yavru hali o kadar şirinki içime sokasın gelirdi
    rotların 2 tipi var küçük büyük diye küçüklerden alırsan daha minyon oluyor onlardan al bence evimize gelen çocuklar filan bi ara sırtına çıkıyordu gezdiriyordu biizmkide

Gözleri dolu dolu, ağlayacakmış gibi bakıyor. Çok tatlı bir köpek.

çok sadıktır çok zekidir.
    birşey anlatayım
    işte eve yeni geldi büyük bir balkonumuz var ve balkonun baglı oldugu oda onundu o odada bilgisayar vardı kabloların arasına mıçmış annemde delirdi bagardı buna odadan çıktı balkona çıkarrttı bunu kapıyı da üstüne kapattı bende dışarda bekliyorum ne yapıcak diye baktım aglamaya başladı balkon kapısına geldi aglıyo dayanamadım açtım kapıyı hemen annemin yanına koştu annemde işte git ben seni sevmiyorum filan dedi tuttu getirdi annemi balkona burnuyla gosterdi bizim balkonda tuvaletini buraya yap dediğimiz yere yapmış burnuyla buraya yaptım bak diye işaret ediyordu yani çok zeki bir hayvan ama ödülsüz bırakmamak gerekiyor annemde sevdi hemen küçük köpek krakerlerinden verdi o günden beri 1 kere eve yapmamıştır tuvaletini.

bir kerede annem dayanamadı gidecek bu köpek dedi bende küçüktüm üzüldüm filan babam köpekle odada kaldığında kapıyı dinledim işte malsef gideceksin filan diyordu baktımköpekten aglma sesleri geliyor bende aglamaya başladım işte neden gidiyor falna diye annemi ikna ettik hep ben ilgilendim bir hafta sonra annemde alıştı vermedik

• bence pittbull al hiç olmassa büyümeden kavga etmeyi öğrensin büyüyünce ne zorluk ceker ne dayak yer sakaydi tabi arkadşım
    ispanyoll kucker (kugır) al hem zararsın hem insannı sever hem şirin ve daha bir cok özelliği var en güzeli uzun karkan kulakları
  • Hocam bir kaç önerim var mümkünse biraz küçük bir köpek alın ve yavru bir köpek alın.
    yada çocuğunuz 7 yaşına felan geldiğinde istediğiniz köpeği alın o yaşta çocuğa köpek zarar verebilir diye düşünüyorum

bi ara gazetede öyle bi haber okumuştum etkisi altında kaldım

Gerçi benimde 5yaşında iken köpeğim vardı yada6 yaşındaiken hiç zarar vermemişti neyse hocam siz kulak asmayın bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 7 Temmuz 2008; 17:02:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.