Şimdi Ara

çocuğun haline bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=M5-q-sXACtA

sanırım oynadığı konsol xbox1 ve çocuğun haline bakın arkadaşlar

• Televizyonunda bişeyvar. Görüntü alttan üsten beyaz olmuş
    Multiplayer insanı gerçekten havaya sokuyor ama bu çocuk harbi sorunlu.
  • shut up fuck man !!!!
  • Ben böyle bir saçmalık daha önce bir kere görmüştüm.Onda da bu çocukla yaşıt bir asosyal varlık multi de kafayı yiyip klavyesi dahil etrafında ne varsa parçalıyordu.Herkes için değil ama bu yaşıt çocuklara böyle oyunlar kesinlikle yasaklanmalı;bırakın kendine zarar vermeyi o çığlıklarla bile Live'deki herkesin canına okumayı becerebiliyor(ki ben video'yu izlerken o bağrışlardan feci oldum).Live'de böyle bir canlının karşıma çıktığında ne yapacağaımı düşünemiyorum bile.Ebeveynler sorumluluklarını bilmeli;böyle zavallı varlıklar amaçsız şeylerden dolayı gaza gelip etrafındaki bir çok kişiye zarar vermesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wf Pack
    .Live'de böyle bir canlının karşıma çıktığında ne yapacağaımı düşünemiyorum bile.

o dediğin örneği star haber de görmüştün dimi?hadi bu neyse oyun oynarken bağırıyor dediğin çocuk oyun neden hızlı yüklenmiyor diye bağırıyordu oyuna girdiğinde ise böle bi rahatladı ondan sonra kafayı yedi, bunun çığlıklarıda nedir böle çözemedim iyi xbox ı felan kırmamış

• kardeşim dediğin video bu galiba buldum

http://www.youtube.com/watch?v=3WYqsYPZO3Q

bu yabancılar varya hiçbirşeyi haketmiyorlar gerizekalımıdr nedir bunlar ya
  • Beyin yok beyin.Boş kafatasınla bu kadar oluyor demekki.
  • One love,evet bahsettiğim o video.Yani her ikisi de birbirnden beter.Bunların elindeki tüm mallar alınmalı;kullanmasını bilmiyorlar ancak öyle adam olurlar.
  • o çocuğa xbox çok fazla bi tane atari lazım mario oynasın yavrucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 30 Aralık 2006; 12:48:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: one love

http://www.youtube.com/watch?v=M5-q-sXACtA

sanırım oynadığı konsol xbox1 ve çocuğun haline bakın arkadaşlar

ben özellikle bu adamı live da bulursam oynamak isterim
    İsmi Croyt bu arada

• Bu kafayı yemis be bunu oyun cihazlarından uzak tutmak lazım cocuk sadece bagırıyor ve küfür ediyor
  • o cocugun arkadan ensesine tam oyun oynarken hokkali bir tokat cakmak isterdim
  • askere almak lazım bunu
  • Baseball sopasıyla beynini dağıtmak lazım bunun.

İşte bu tip problemli insanlara bu cihazları yasaklamak lazım.Mazallah ileride pokimon olmaya çalışır.Anasının babasının başına dert açar valla.
  • yahu ne adamlar var yaaaa psikopatmıdır nedir
  • Arkadan yaklaşıp bi'tane kapatıcan beynine, görecek öyle susuz eşşek gibi anırmayı...
  • ALLAH böylelerine akıl fikir versin
  • Hiç güleceğim yoktu vallahi. Şimdi biz bu insanlarla aynı havayı soluyoruz değil mi?
  • ya karşıma oturtup neden sorusunu çok sormak isterdim?
  • ailesi bir an önce tedavi ettirmeli bu çocuğu yazık böyle giderse zayi olacak cocuk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.