Şimdi Ara

Cocuk gelişimi Bolumu kazandim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sınava hazırlanma surecim oldukça zor geçti çok kez yıldim ve pes ettim ana ne olursa olsun devam ettim bu süreçte önemli olan sürekliliktir ben daima devam ettim şimdi konydayım ve istediğim bölümü kazanmış bir öğrenciyi çoğu şeyi buraya yazdım paylaştım binlerce kitap önerisi sınava hazırlanma süreci bikmislik yazıları okudum kendi yolumu çizdim ve okulumu kazandım özellikle sözel derslerde yardimci olabilirim her konuda ben tmden girdim ana daima sozelimi sağlam tuttum bu beni icin bir avantaj oldu sozelci olmak en az bir sayisalci olmak kadar zordur ben burada bu konuda yardımcı olmak istiyorum ayni yollardan biz geçtik şimdi sıra diğerlerinde onlar daha geçecek en iyi bu durumu yaşayan anlar ne aile n en yakin arkadaş iş sadece sizdedir bunu unutmayın özel olarak konuşmak icin ise email adresimi verebilirim herkese bu yolda başarılar dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu bölümü okuduktan sonra daha bilgili anne mi olunuyo
  • Sipastik çocuklar hastanelerinde,çocuk esirgeme kurumlarinda,kreşlerde calisiliyor.bence insanlarin hayalleriyle dalga geçmemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözelci olmak en az bir sayisalci olmak kadar zordur cumlesinden sonrasını okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.