Şimdi Ara

Çocuk oto koltuğu hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 aylık kızıma oto koltuğu alacağım. Oto koltuklarını araştırdıkca kararsız kaldım.
    İlk kararsızlığım kilo ile ilgili. 9-36kg mı almalıyım yoksa önce 9-18kg sonra 18-36kg mı? Ara boy kullanmak fark eder mi güvenlik açısından?

Diğer kararsızlığımda bu koltuklarla ilgili

http://mobil.e-bebek.com/cybex-pallas-2-fix-oto-koltugu-9-36-kg_CYB-514111003

Bulunduğum yerde koltukları gidip inceleme şansım yok anca şehir dışına çıkınca bakabilirim. Bu yüzden kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Öncelik güvenli olması tabiki aynı zamanda konfor ve az terletmeside önemli.

Teşekkür ederim şimdiden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada farklı markada önerebilirsiniz her türlü öneriye açığım :)

• Forumda bununla alakalı oldukça detaylı bir konu var. Yüzlerce paylaşım var. Bence oto koltuğu diye aratip orayı okuyabilirsiniz.

• Bir çoğunu okudum ama özellikle heynerle ilgili tam birşey göremedim o yüzden birde bi arkadaş cybexler geri iade ediliyor demiş nedeni yok. Dayanağı yok. Kumaşları hakkında bir bilgi yok. Bu yüzden tekrar açma gereği duydum.

• Aylardır araştırma sonucu besafe comfort isofix almaya kara verdim güvenlik, Rahatlık ve özellik bakımından.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiLeSSouND

8 aylık kızıma oto koltuğu alacağım. Oto koltuklarını araştırdıkca kararsız kaldım.
    İlk kararsızlığım kilo ile ilgili. 9-36kg mı almalıyım yoksa önce 9-18kg sonra 18-36kg mı? Ara boy kullanmak fark eder mi güvenlik açısından?

Diğer kararsızlığımda bu koltuklarla ilgili

http://mobil.e-bebek.com/cybex-pallas-2-fix-oto-koltugu-9-36-kg_CYB-514111003

Bulunduğum yerde koltukları gidip inceleme şansım yok anca şehir dışına çıkınca bakabilirim. Bu yüzden kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Öncelik güvenli olması tabiki aynı zamanda konfor ve az terletmeside önemli.

Teşekkür ederim şimdiden :)

aracınızda isofix varsa isofixli modellere bakın, 9-36kg alın. koltuğun yatma özelliği olmasını tercih edin. şu an piyasada ki f/p ürün malum sitede satılan bolenn hug isofixli modellidir. öneririm.ayrıca arkadasın da dediği gibi forumda konumuz mevcut,orayida inceleyin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=12197828&p=52

• Besafe izi modelini yaklaşık bir yıldır kullaniyiruz. Hem konfor hem güvenlik açısından çok iyi bir koltuk. Bunun dışında römer düşünebilirsiniz. Be safe'in güzel yanı yüksek oluşu. Çocuk dışarıyı çok rahat izlenebiliyor. Yatış pozisyonu çok güzel. Ve en önemlisi girdiği güvenlik testlerinden geçer not almış olması. Bence baktığınız koltukta aramanız gereken ilk özellik güvenlik olsun. Sonuçta çocuğunuzun hayatını emanet edeceksiniz. Kaliteli koltuklar biraz pahalı olur ama bence para düşünülmesi gereken son konu mesele evlat olduğunda.

• KRAFT ROYAL kullanıyorum

kemer modelini aldım isofix pahalıydı

takması çıkarması çok kolay çok da sağlam yanlarda extra korumalıkları var

çocuk içinde çok rahat ediyor geriye doğru yatabiliyor. yazın biraz terletiyor. Tavsiye edermisin dersen kesinlikele evet derim

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Merhaba.malum sitedeki bölen hug isofix yatma ayarı yapilabiliyor mu?bir de sizin bebefixten aldığınız koltukla mukayese yapsaniz hangisini alırsınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim önerim Recaro markadır, testlerde hep en güvenli çıkıyor, yenilikçi güvenlik teknolojileri var.
  • recaro young sport kullanıyoruz, oldukça memnunum
  • Önerileriniz için teşekkür ederim. Recaro nun isofixlisi yok mu hep baktıklarım kemerli bu yüzden elemiştim recaroyu yoksa bende recaro istiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Merhaba.malum sitedeki bölen hug isofix yatma ayarı yapilabiliyor mu?bir de sizin bebefixten aldığınız koltukla mukayese yapsaniz hangisini alırsınız?

benim aldigim baby2go modeli ile bolenn hug isofixli modeli birebir ayni urunler. bolen hug da 4 kademe yatiyor. ben alirken malum sitede stok yoktu,bende 399tl ye almstm baska siteden. ikisi arasinda fiyat olarak bolenn hug daha uygun tercihiklm suan bolenn hugdan yana olurdu.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim tekrar.bahara kadar vaktim var...bölen hug ve baby2go uygun bulduğum anda sanırım alaçam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 sene kadar önce 9-36mı yokda 9-18mi alsam diye baya baya kararsız kalmıştım ve 9-18e karar verip, iyi-guvenli birşey almıştım. O zamanlar grup1 yani 9-18lerin daha güvenli olduguna ve 9-36ların daha guvensiz olduguna emin olmuştum. bu konuda da en iyi markaların 9-36 ürün sunmamaları kararıma katkı sağlamıştı.
    9-18 aldım ve kararımdan pişman değilim, ama neticede şimdi aynı masrafı bir daha yapacagım. 2 sene once sadece cybex'in 9-36 modeli vardı. alsam onu alırdım.
    ben hala 9-18in en güvenli olduğunu dusunuyorum, ama 2 sene cok cabuk geçiyor. Benim gibi yaparsanız, 2 sene sonra kendinizi 15-36grubundan ürün bakarken bulacaksınız : )

Allah kazasız belasız yolculuklar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdugan -- 16 Şubat 2015; 17:04:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.