Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar alıekpresden df25 saatı sıparıs etmıstım satıcının kendısıne emeı numarasıda gonderdım degıstırecegını ıfade etmıstı, 4 aydır sorunsuz kullanıyordum bugun kapandı, 1. sı yapabıleceklerım neler sms attıgım zaman saate gıtmıyor cevap alamıyorum, sarz aletı ıle usb uzerınden telefonada ulasılmıyor, bır cozumu varmı, bu arada gecen hafta dıger ogluma aynısından ıkıncısını sıoparıs etmıstım ve sms ıle kontrol ettııgmde orjınal edmeı adresı gozukmekte dolayısıyla ıkıncısı ıcın gonderdıgım emeı numarasınıda degıstırmemıs anladıgım kadarıyla. bırıncı saatım ve 2. saatım ıcın ne yapmalıyım. 2. saatım ıcın ıletıısme mı gecmeleıyım, emeı degıstırırse sorun cozulurmu ?
    ben emeı degıstırırsem daha mı zor olur emeı numrasını degıstırıdıgımde sms ıle bana gelecek olan ıd numrasını kendısıne gonderıp strackere mı kayıt etmesı gerekıyor. yoksa 2. satım ıcın anlasmazlık mı acmalıyım
  • arkdaşlar alıekpresden df25 saatı sıparıs etmıstım satıcının kendısıne emeı numarasıda gonderdım degıstırecegını ıfade etmıstı, 4 aydır sorunsuz kullanıyordum bugun kapandı, 1. sı yapabıleceklerım neler sms attıgım zaman saate gıtmıyor cevap alamıyorum, sarz aletı ıle usb uzerınden telefonada ulasılmıyor, bır cozumu varmı, bu arada gecen hafta dıger ogluma aynısından ıkıncısını sıoparıs etmıstım ve sms ıle kontrol ettııgmde orjınal edmeı adresı gozukmekte dolayısıyla ıkıncısı ıcın gonderdıgım emeı numarasınıda degıstırmemıs anladıgım kadarıyla. bırıncı saatım ve 2. saatım ıcın ne yapmalıyım. 2. saatım ıcın ıletıısme mı gecmeleıyım, emeı degıstırırse sorun cozulurmu ?
    ben emeı degıstırırsem daha mı zor olur emeı numrasını degıstırıdıgımde sms ıle bana gelecek olan ıd numrasını kendısıne gonderıp strackere mı kayıt etmesı gerekıyor. yoksa 2. satım ıcın anlasmazlık mı acmalıyım
  • 24.sayfanın başında anlatımı var. İmei yi kendin değiş ve id numarasını satıcıya bildir. Kapanan için yurtdışı hattı bulman gerekir.24. sayfayı oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam halen açık olan akıllı saate emeı degıstırme sıfresı sms ı gonderılecek emeı degısecek pekı bunun sonucunda bana ıd numarasımı gelecek sms ıle ? ıd numrasını nereden bulacagım kı yurt dısına satıcıya gonderecegım acaba bu kısmı cozemedım.

kapanan saatın yurt dısı hat takılmasının yanında baska bır cozumu yokmu, yurt dısı hat takılınca hat acılınca ona sms gonderılerek emeı degısımı yapılması saglanıyor yanı aynı ıslem o sekılde ona da yapılıyor oylemı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu51

hocam halen açık olan akıllı saate emeı degıstırme sıfresı sms ı gonderılecek emeı degısecek pekı bunun sonucunda bana ıd numarasımı gelecek sms ıle ? ıd numrasını nereden bulacagım kı yurt dısına satıcıya gonderecegım acaba bu kısmı cozemedım.

kapanan saatın yurt dısı hat takılmasının yanında baska bır cozumu yokmu, yurt dısı hat takılınca hat acılınca ona sms gonderılerek emeı degısımı yapılması saglanıyor yanı aynı ıslem o sekılde ona da yapılıyor oylemı acaba ?
    Saatin içindeki menülerden yeni İD'ye ulaşmanız mümkün...
  • a20 modeli saat aldım fakat wifi-lbs-gps özellikleri var sözde.
    wifi olayı nasıl işliyor hiç anlamadım, ne ugulamasında ne de saatte wifi ağlarını görebileceğimiz veya şifresini girebileceğimiz bir yer yok.
    bir de lbs üzerinden konum gösteriyor 700-800 metre fark oluşuyor. url ile mesaj istediğimde hemen hemen doğru konumu veriyor.
    Saatten duru istediğimde gps:No(0) yazıyor ve nasıl aktif edeceğimi bulamadım. wifi ve gps şuan çalışmıyor uzun lafın kısası. Tecrübesi olan arkadaşlardan çözüm önerileri bekliyorum.
  • Sporcu51 sorularının cevabı 24.sayfanın başında var halen ısrar ediyorum. Saate info mesajını atınca yeni id gelen mesajda yazıyor. İd nin nasıl oluştuğu da 24. Sayfada var.

...........

Diğer arkaşın sorsuna gelirsek setracker da anlık konum alabilirsiniz. Lbs yi kapadım ben, lbs saate en yakın şebeke istasyonunu gösterir. Wifi dediği de bizim bildiğimiz kablosuz ağ değil. Sim kartın İnterneti üzerinden google ya kayıtlı wifilerin yardımı alınarak gps ile nokta konum saptıyor.

• Arkadaşlar aliexpressteki Arkadaşla yazışıyorum şu anda akıllı saatim kapandı emei değiştirmeden göndermişler fabrikaya ulaşıp emei ve id değiştiririz diyorlar kapanan saati Onların oradan müdahale etme şansları var mı ? Yoksa yabancı hat bulup SMS göndererek mi emei n sini değiştirip yeni id sini kayit icin onlara mi göndermeliyim. İşin içinden çıkamadım bir türlü akıllı saat 4 aydan sonra kapandı.

Bu arada geçen hafta elime geçen 2. Akıllı saatimin de muhtemelen IMEI numarasını değiştirmedikler için ben SMS göndererek emei değiştirdim Yen id kayıt için Onlara gönderdim.sanirim bunu dogru yaptim kayit icin bekliyorum. Lakin 4 ay önce gelen akıllı saat kapandı ona çözüm arıyorum şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu51

Arkadaşlar aliexpressteki Arkadaşla yazışıyorum şu anda akıllı saatim kapandı emei değiştirmeden göndermişler fabrikaya ulaşıp emei ve id değiştiririz diyorlar kapanan saati Onların oradan müdahale etme şansları var mı ? Yoksa yabancı hat bulup SMS göndererek mi emei n sini değiştirip yeni id sini kayit icin onlara mi göndermeliyim. İşin içinden çıkamadım bir türlü akıllı saat 4 aydan sonra kapandı.

Bu arada geçen hafta elime geçen 2. Akıllı saatimin de muhtemelen IMEI numarasını değiştirmedikler için ben SMS göndererek emei değiştirdim Yen id kayıt için Onlara gönderdim.sanirim bunu dogru yaptim kayit icin bekliyorum. Lakin 4 ay önce gelen akıllı saat kapandı ona çözüm arıyorum şu anda.
    Banada gelen saat direk IMEI blokluydu yani tr hatlarıyla çalışmıyordu. Satıcıya mesaj attım ben hallederim dedi ama açıkcaıs imei nasıl halledecekti bilemiyorum. Ben Ukraynadan gelen vir arkadaşımın hattı ile saati açtım sonra eski bir telefonumun imei sini attım böylelikle saat TR hatlarıyla çalışır hale geldi. IMEI sonrası değişen ID yi de satıcıya attım sisteme eklesin diye . 2 gün sonra ekledi şimdi sorunsuz kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

Banada gelen saat direk IMEI blokluydu yani tr hatlarıyla çalışmıyordu. Satıcıya mesaj attım ben hallederim dedi ama açıkcaıs imei nasıl halledecekti bilemiyorum. Ben Ukraynadan gelen vir arkadaşımın hattı ile saati açtım sonra eski bir telefonumun imei sini attım böylelikle saat TR hatlarıyla çalışır hale geldi. IMEI sonrası değişen ID yi de satıcıya attım sisteme eklesin diye . 2 gün sonra ekledi şimdi sorunsuz kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    hocam bugun ıtalyada gecen ay kullanılmıs olan hat buldum taktım saate, btk tarafından kapanmıs olan hat açılmış gozuktu lakın sms attıgımda gerı donus olmuyor, saat telefonumu aramıyor, telefonumdan saatte takılı olan yabancı numarayı aradıgım zaman ıse calıyor lakın saat çalmıyor kısaca emeı degısımını sms atarak gerceklestıremedım yabancı hat olmasına ragmen bu sıkın tı neyden olmus olabılır, bu arada hattı farklı bır telefona taktım kendı telefonumdan sms attım gitti sms. tek aklıma gelen hatta ınternet olması gereklımı o kısımdan mı bılemedım. buradakı sorun ne olabılır sızce ?

• nihat1551 Yardımların için tüm arkadaşlar adına teşekkür ediyorum.

Benim de bir sorum olacak. Ben farklı satıcılardan 1'er adet saat aldım. Almadan önce de satıcılarla ID kaydı konusunda yazışıp teyit aldım. Saatin birini sorunsuz olarak kullanıyorum.

Diğer saatin de imei numarasını değiştirdim yeni ID numarasını satıcıya bildirdim. Satıcı kayıt işlemini hallettiğini söyledi ancak saati Setracker programına tanıtamıyorum. Yeni Cihaz eklemeye çalıştığımda "CİHAZ NUMARASI MEVCUT DEĞİL, EKLEME BAŞARISIZ" yazıyor. pw,123456,ts mesajında yeni imei ve ID numarası geliyor. Saati Bimcell hattıyla çok rahat kullanıyorum, arama ve aranma yapılıyor, ancak Setracker kaydını yapamıyorum.

Biraz önce de MyFrap'de denedim. Kurulumda tüm mesajlara saatten cevap geldi. En sonunda "Device did not response..... or is already registered" hatası verdi. Kayıtlı cihaz olarak eklemek istediğimde de "adding device failed, make sure your device is already registered MyFrap. device and/or ID you provided is valid" yazıyor. Yani, kayıt edemiyorum, "zaten kayıtlı olabilir" diyor, kayıtlı cihaz olarak eklemek istediğimde de "cihazı kaydettiğinizden emin olun" diyor...

Satıcıya dispute açtım, video gönderdim. Ancak henüz bir çözüm bulamadık.

Hocam senin veya başka bir arkadaşın böyle bir duruma çözüm önerisi olabilir mi?

Tekrar teşekkürler.

• arkadaslar emei degisimi icin yabanci hatti olan var mi acaba cevremden temin edemedim bu konuda yardimci olabilecek olursa saati gonderip emei degisimi saglanmasi icin sms atilmasi gerekiyor sonrasinda is tamamlanmis oluyor zaten

• Sahmert 1.kayıtlı olan cihaz için btk dan imei kontrolü yap kayıtsız ise kapanırsa uğraşır durursun.

2.cihazın kaydı için setracker da yeni kayıt ekranı dene asyaokyanusya seç ve 10 haneli id numarasını gir. Bulunamadı derse anlaki satıcı id numarasını sisteme ekletmemiştir. Kendisine imei ve id noyu tekrar bildir setracker sistemine eklemesini söyle.

Sisteme Eklenmeyen saatin arkasında barkod duruyorsa ordaki id noyu dene, muhtemelen kayıt olacakır.ama id değiştiğinden saat offline görünecektir.
    Bana öyle geliyor ki Saatin sorunu id nosunun setracker sistemine eklenmemesi. Hatta sana önerim 24.sayfadaki yazıda belirtilen satıcıya aliexpres ile ulaş. Direk satıcıya new imei : new id: leri yazarak add setracker system de. Muhtemelen ekleyecektir:)) bunu bu akşam yap ki cuma ekleme yapıyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 11 Ekim 2018; 19:8:9 >
  • Hocam her iki saate de evdeki eski telefonların imei numaralarını yükledim. BTK kontrollerini de yaptım. Kayıtlı görünüyor ve sorun yok.

İkinci saat için tartışma açtım ve mesajlaşmalarımı aliexpress üzerinden yapıyorum. Şimdi tekrar imei ve id numarasını satıcıya mesaj atıp kayıt yapmasını söyleyeceğim.

Ancak benim kafama takılan konu, MyFrap uygulamasına da kayıt yapamadım. Dolayısıyla sorun saatte olabilir mi? Smsler ile saati yönetebiliyorum. (Bazı komutlar SMS ile dönüş vermedi ama. Mesela: şifreyi değiştiremedim, saate başka numara aratıp ortam dinlemesi yapamadım gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahgurbuz

bimcell ile ilgili sorunumu sonunda çözdüm. cihaz sorunsuz çalışıyor şu an. hatta 25tl yüklemiştim, hediye sms ve internet gelmişti. yani ücretli internet paketim yoktu. böyle durumlarda türk telekom ve alt firmaları için, "GPRS ayarlarınız açık olduğu ve mobil hattınıza tanımlı ücretli bir internet faydası olmadığı durumlarda, internete bağlanabilmek için onay vermeniz gerekmektedir. Onay vermek için SMS’te belirtildiği gibi “INTERNET ONAY” yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Onay verdiğinizde internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz." işlemini yapmak gerekiyormuş.
    "29 Mart tarihi itibarıyla Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurulu’nun ilgili kararına göre ücretli mobil internet paketi veya tarifesinde mobil internet faydası olmayan müşterilerimizden 1 defaya mahsus internet erişim onayı alınacaktır.
    Paketsiz internet erişim onayınız yok ise belirtilen şekilde onayınızı ileterek, internet erişiminizi aktif duruma getirebilirsiniz:
    GPRS erişiminiz aktif durumdaysa “INTERNET ONAY “ yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz.
    GPRS erişiminin aktif durumda değilse “ INTERNET ACIK” yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek GPRS erişiminizi aktif etmeniz gerekmektedir. Ardınan “ INTERNET ONAY” yazıp 5555’e ücretsiz ileterek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz."
    bimcell.e 25tl yükleyeceğim. hediye 500 sms ve 1gb internet geliyor. bunlar yeterli gibi. 20 tl bir yardım kuruluşuna sms bağışı yapıyorum. vergi düşünce 3,4 tl de para kalıyor içerisinde. zaten çocuk çaldırıp kapatıyor, biz ücretsiz dakikalardan arıyoruz :-)
    q90 ve ayarlarıyla ilgili ÜCRETSİZ yardımcı olurum elden geldiğince.
    selamlar
    bende bimcell taşıdım 2 saattir sıkıntı nedir diye araştırıyorum. Sayenizde mesajınızla sorunu çözdüm. MyFrap uygulamasına bile geçirdim setracker2 de problem mi var diye.

• Arkadaşlar beyaz liste veya sos numaraları dışında arayan numaralar saate çağrı gönderebiliyor bunu nasıl engelleyebiliriz. Fabrika ayarlarına vs de dönerdim olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

Sahmert 1.kayıtlı olan cihaz için btk dan imei kontrolü yap kayıtsız ise kapanırsa uğraşır durursun.

2.cihazın kaydı için setracker da yeni kayıt ekranı dene asyaokyanusya seç ve 10 haneli id numarasını gir. Bulunamadı derse anlaki satıcı id numarasını sisteme ekletmemiştir. Kendisine imei ve id noyu tekrar bildir setracker sistemine eklemesini söyle.

Sisteme Eklenmeyen saatin arkasında barkod duruyorsa ordaki id noyu dene, muhtemelen kayıt olacakır.ama id değiştiğinden saat offline görünecektir.
    Bana öyle geliyor ki Saatin sorunu id nosunun setracker sistemine eklenmemesi. Hatta sana önerim 24.sayfadaki yazıda belirtilen satıcıya aliexpres ile ulaş. Direk satıcıya new imei : new id: leri yazarak add setracker system de. Muhtemelen ekleyecektir:)) bunu bu akşam yap ki cuma ekleme yapıyor :))
    nihat1551 - Hocam, dün gece söylediğin satıcıdan (sorunsuz olan saati ondan almıştım zaten) rica ettim ve yardımcı oldu. Şu an saat kaydoldu ve Setracker da yönetebiliyorum saati. Desteklerin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmert -- 12 Ekim 2018; 15:2:34 >

• mfasya M kullanıcısına yanıt
    Myfrap ta anlık resim alma var. Se tracker da bende bulamadım. Bulan paylaşımda iyi olur.

• nihat1551 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz satıcıyla iletişime geçtim saati almak için. Artık Türkiye`ye gönderim yapmadıklarını söyledi :( Var mı başka bu konularda hızlı yardımcı olan satıcı öneriniz
  • ozmon O kullanıcısına yanıt
    delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 16 Ekim 2018; 18:2:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.